Koti Uutisia Pohjoismaat Senegalilaiselle jalkapallopelaajalle mahdollisesti neljä vuotta vankeutta raiskauksesta Norjassa

Senegalilaiselle jalkapallopelaajalle mahdollisesti neljä vuotta vankeutta raiskauksesta Norjassa

3

14. toukokuuta viime vuonna eräs norjalaisnainen matkasi jalkapallojoukkue Molde FK:n kanssa Molden keskustasta kotiin. Seurue siirtyi sitten nukkumaan, ja illan ja yön aikana senegalilainen joukkueen pelaaja Babacar Sarr raiskasi naista hänen nukkuessaan. Tämän jälkeen Sarr heitti naisen ulos asunnosta. Asunnossa oli myös kaksi muuta miestä, afrikkalainen Amidou Diop ja Sonni Ragnar Nattestad, joka on syntynyt Haitilla mutta josta puhutaan mediassa jatkuvasti färsaarelaisena.

Kahta viimeksi mainittua vastaan ei ole nostettu syytteitä, koska niin he kuin nainenkin nukkuivat tapahtuma-aikana. Molde FK on suhtautunut asiaan olemalla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jalkapalloliitto puolestaan on uhannut kaikkia tapaukseen liittyviä henkilöitä pelikielloilla. Huippusarjan katsojaluvut ovat viime vuosina merkittävästi laskeneet samaan aikaan kun joukkueet täytetään pelaajilla, jotka eivät paikallisesti, alueellisesti tai edes kansallisesti kuuluisi joukkueeseen. Pelaajat ovat usein aivan eri maanosista.

Tätä ylläpitävät usein paikalliset kapitalistit, jotka näkevät realistisena voitonteon mahdollisuutena investoida halpoihin afrikkalaispelaajiin, jotka saavat joukkueessa maaleja tekevät hyökkäävät asemat ja lisäävät näin omaa markkina-arvoaan. Eräs hyvä esimerkki on Vålerenga, joka pyrkii profiloitumaan “orgaanisena” jalkapalloklubina, jota hallitaan “alhaalta käsin”. Tosiasia on kuitenkin, että klubia pyörittävät rahavaltaan sidoksissa olevat tahot, aivan kuten kansan jalkapalloklubina itsestään kuvaa maalaavaa, antirasistista työtä tekevää St. Pauliakin. Tämän vuoksi Molde FK on joukkueena irrelevantti paikallisväestön näkökulmasta.

Lähteet: Frihetskamp, Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Ensiksi tulee mieleen kysymys että mitä nainen ajatteli kun meni kolmen miehen asunnolle yöksi nukkumaan? Toiseksi tulee mieleen että olikohan juotu alkoholia tai käytetty muita keskushermostoon vaikuttavia aineita jos naista pystyy raiskaamaan tämän nukkuessa? Voisin veikata että siihen kyllä herää.

    Mitenkäs se sanonta meneekään:”Jos leikkii tulella niin voi polttaa näppinsä”.

  2. Suomessa sama juttu. Kaikki joukkueet haalivat afrikkalaisia, joten joukkueet ovat afrikkalaisia, eivät suomalaisia. HJK on pelkkä vitsi: Helsingin afrikkalainen edustusjoukkue.

  3. Nainen saa syyttää vain itseään kun meni kolmen neekerin kanssa asunnolle.

Comments are closed.