Koti Uutisia Rasismihysteriaa: elokuvarepliikeistä putkareissu Britanniassa

Rasismihysteriaa: elokuvarepliikeistä putkareissu Britanniassa

5

Kaksi skotlantilaisen yliopiston amerikkalaista vaihto-opiskelijaa, joita epäiltiin rasistisista puheista, on todettu syyttömiksi oikeudessa. He myös viettivät perättömien epäilyjen vuoksi 40 tuntia putkassa.

UK_NotThisAgain-facepalm

20-vuotiaat kaksoset Walker ja Weston Romens joutuivat syytetyiksi “rodullisesti loukkaavista kommenteista” Skotlannissa tammikuussa. Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että he olivat ainoastaan istuneet junassa seuranaan heille tuntematon seurue, joka keskusteli mustan näyttelijän Samuel L. Jacksonin tähdittämistä elokuvista.

Erityisesti seurue oli keskustellut Django Unchained -elokuvasta, jota liberaalit ovat arvostelleet liiallisesta neekeri-sanan käytöstä. Kyseisessä Quentin Tarantinon elokuvassa valkoiset esitetään vastenmielisinä sadisteina.

Tuntematon seurue oli keskustellut elokuvista ja imitoinut niissä olleita näyttelijöiden repliikkejä, joista osassa käytetään sanaa neekeri. Muuan 26-vuotias Rachel Graham oli kuullut kyseisen sanan ja hän päätti toimia.

Kun kaksoset jäivät pois junasta, Graham ilmiantoi heidät poliisille “vihapuheen” vuoksi. Hän kertoi poliisille, että heidän takanaan matkusti ihmisiä, jotka puhuivat rasistisia juttuja ja huusivat.

Graham oli kuullut toisen kaksosista sanovan opiskelevansa yliopistolla, josta myös Graham oli aiemmin valmistunut. Hän kertoi tehneensä rasistisesta keskustelusta poliisiasian perustelemalla: “Jos he antavat yliopistolle huonon maineen, niin olisin melko ärsyyntynyt.” Hän oli myös kuullut, että joku sanoi jäävänsä pois samalla Stirlingin asemalla kuin hän, joten Graham osasi olla valppaana.

Torstaina asiaa puitiin oikeudessa ja molemmat syytettyinä olleista kaksosista todettiin syyttömiksi. Molemmat veljekset olivat myös kiistäneet vihapuhesyytökset alusta asti, mutta he viettivät silti putkassa lähes kaksi vuorokautta.

“Tapahtumapaikalta” oli myös kuvattu video, joka puolsi kaksosten syyttömyyttä. “Siinä [videolla] oli vain iso porukka toistamassa Samuel L. Jacksonin repliikkejä Django Unchained– ja Big Game -elokuvista”, oikeudenkäynnissä paikalla ollut lähde kertoi.

“Se oli mielipuolista. Emme olleet millään tavalla osallisina missään. Istuimme vain ison porukan kanssa emmekä ymmärtäneet puoliakaan siitä, mitä he puhuivat. Kun juna saapui Stirlingin asemalle, he jäivät junaan ja me nousimme pois. Sitten meidät pidätettiin vain sen vuoksi, että olimme istuneet heidän seurassaan”, Weston ­Romens summasi oikeudenkäynnin jälkeen.

Lähde: The Scotsman

5 KOMMENTIT

 1. Voi ei, joku sanoi tuhman sanan. Soittakaa joku suvaitsevaisuuspoliisille!

 2. Hiukan tuntuu, että täälläkin ylireagoidaan asioihin.
  Django-elokuvassa todellakin on alentavia kuvauksia valkoisista mutta siihen aikaan tämä myös oli vallitseva käytäntö enemmän ja vähemmän. Pahiksena on valkoisia ja mustia. Myöskin päähenkilönä toimiva saksalainen palkkionmetsästäjä oli hyvis parhaimmasta päästä. Jos ette elokuvaa ole nähneet, niin kannattaa katsoa ja heittää oma arvio. Siinä on mustat ja valkoiset yhtä julmia, joka varmasti on tarkoitushakuista.
  Myönnän sillä olevan kannaltamme negatiivista propaganda-arvoa mutta ylireagointia tuntuu olevan vähän kaikkialla. Game of Thonesista repesi samanlainen vuodatus jossain. kyseessä on vain fantasiaa.

 3. Kylläpä taas on neuvostomeininkiä, tosin sieltähän nämä kulttuurimarxilaiset ideologiansa puoliksi ammentaa.

 4. Mikäli juutalaisia menehtyi holocaustissa 6 000 000 niin voisitko selittää tämän!

  Maailman juutalainen väestö vuonna ,,,:

  World Almanac, 1933 s. 419 yhteensä 15 316 359.
  World Almanac, 1936 s. 748 yhteensä 15 753 633.
  World Almanac, 1938 s. 510 yhteensä 15 748 091.
  World Almanac, 1940 s. 129 yhteensä 15 319 359.
  World Almanac, 1949 s. 289 yhteensä 15 713 638.

  Vuonna 1949 juutalaisia oli 394 279 enemmän kuin vuonna 1940.

  Lähde:
  Ccfiile:
  http://ccfiile.com/Holocaust_Liars.html

 5. 1960 ja 1970 luvulla kansakoulussa opetettiin mestitsi, mulatti, neekeri jne jne. Kysyin Suomen kielen laitokselta, mikä voi estää minua käyttämästä koulusta oppimiani sanoja. Sieltä nutturapää vastasi ylimalkaisesti; pitää välttää, mutta jos käytät , niin riippuu asiayhteydestä missä käytät…
  Eli joku ääliö keksi sanan afro#¤%&/() ja sehän otettiin(?) pakolla(?) käyttöön globaalisti. Kummaksun miksi nationalisteja saa sanoa natseiksi?

Comments are closed.