Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto oikeuteen sittenkin kesäkuussa

Kultainen aamunkoitto oikeuteen sittenkin kesäkuussa

1

UK_KA_banneri

Vaikuttaa siltä, että Kultaista aamunkoittoa vastaan käytävästä oikeudenkäynnistä on kehkeytymässä farssi jo ennen kuin se edes alkaa. Kyseessä on Kreikan suurin oikeudenkäynti 40 vuoteen ja sitä pidetään järjestelmän yrityksenä hiljentää kansallismielinen oppositio.

Perjantaina oli taas uuden yrityksen aika aloittaa oikeudenkäynti sen jälkeen, kun aloituspäivää oli lykätty jo kolme kertaa. Samassa rakennuksessa oli myös erillinen äärivasemmistolaista ryhmää vastaan käyty oikeudenkäynti. Kun useista pommi-iskuista epäiltyä äärivasemmistoryhmää oltiin saattamassa heidän oikeudenkäyntiinsä, osa äärivasemmistolaisista yritti tunkeutua Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäyntiin.

Koska äärivasemmisto oli uhkaillut oikeudenkäyntiin osallistuvia, osa Kultaisen aamunkoiton asianajajista kieltäytyi työskentelemästä siellä ja vaati, että oikeudenkäynti siirretään toiseen paikkaan. Tämän seurauksena koko prosessi lykkääntyi aloitettavaksi kesäkuun alussa. Kyseisen sirkuksen on arveltu kestävän yli vuoden.

Lähde: AP

Aiheeseen liittyen:

Kultainen aamunkoitto oikeuteen huhtikuussa
Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäyntiä lykättiin
Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäynti lykkääntyi jälleen
Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäynti alkaa huomenna?

1 KOMMENTTI

 1. No saatiinkohan niitä todisteita sitten? Epäilen, että joitain täysin naurettavia ja liioiteltuja syytteitä. Hallituksen arvovalta on pelissä, tätä ei hallituksen kestä hävitä.

 2. Toisen maailmansodan aikana kansallissosialistisen Saksan sotavoimissa (Wehrmacht) palveli 150 000 juutalaista.

  Näin todistaa juutalainen Cambridgen Yliopiston tutkija Bryan Mark Brigg.
  http://just-another-inside-job.blogspot.fi/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html

  Bryan Mark Rigg:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Mark_Rigg

  Hitler’s Jewish Soldiers Bryan Mark Rigg CSPAN 22 July 2003:
  https://www.youtube.com/watch?v=TIMikjs36NM

  ‘Jewish’ Senior Officers In Hitler’s Army: Erhard Milch, Wilhelm Keitel, Walther von Brauchitsch, Erich Raeder, and Maximilian von Weichs:
  https://rafzen.wordpress.com/2013/02/16/jewish-senior-officers-in-hitlers-army-erhard-milch-wilhelm-keitel-walther-von-brauchitsch-erich-raeder-and-maximilian-von-weichs/

  Hei ,,, `vaeltava kyrpiäinen` ,,, missä holocaust?

Comments are closed.