Koti Uutisia Kotimaa Rappiokulttuurin edustaja mahdollistaisi sukupuolimuutoksen jo 6-vuotiaille

Rappiokulttuurin edustaja mahdollistaisi sukupuolimuutoksen jo 6-vuotiaille

10

Rappiokulttuurin edustaja Sakris Kupila toivoo muutosta niin kutsuttuun translakiin. Kupilan mielestä jo 6-vuotiaiden lasten tulisi saada vaihtaa sukupuolta. Kuten aina kulttuurimarxististen ehdotuksien suhteen, ehdottaa Kupila “kevyttä” muutosta ensin. Hän haluaisi antaa vanhemmille oikeuden vaihtaa heidän lapsensa juridista sukupuolta.

Tilanteissa, joissa vanhemmat saavat päähänsä, ettei heidän lapsensa luonnollinen sukupuoli ole yhteensopiva heidän mielialanailahteluidensa kanssa, he voisivat Kupilan ehdottaman lakimuutoksen nojalla vaatia valtiota muuttamaan lapsensa juridista sukupuolta. Kupila ei kommentoi sitä, tulisiko ihmisillä, joiden käsitys sukupuolista on luonnonvastainen, olla lapsia.

Lähde: MTV

10 KOMMENTIT

 1. Onkohan tämä mies vai nainen?

  Kupilan pitäisi pysähtyä miettimään miksi Suomessa on asetettu muutama ikäraja. Esmi. 16 vuotta. Sitä ennen nuori ei omaa täyttä ymmärrystä päätöstensä seurauksista. Voi olla tietysti poikkeuksia, mutta niidenkin pitää odottaa 16 ikävuoteen ennenkuin yhteiskunnan rattaat lähtevät pyörimään. Ja olisi suotavaa jos ennen 18 ikävuotta kenenkään sukupuolta ei vaihdettaisi. Sillä moni vaihtaja katuu katkerasti päätöstään 30 vuotiaana. Leikkausten jälkeen ei ole mikään. Ei mies eikä nainen. Ja muutos on peruuttamaton.

  • Ei kannata arvuutella. Kutsutaan noita vain HINTTAREIKSI. Onneksi AIDS vie nuo parempaan paikkaan pian.

   Onnistuisikohan oma juridisen sukupuolen muuttaminen esim. minultakin?

 2. Kumma juttu, että yhteiskunta “suojelee” lapsia ja jopa meitä aikuisia kansalaisia “omalta itseltämme” tupakkalailla, alkoholipolitiikalla ja vero-ohjauksella….mutta kukaan ei suojele EDES lapsia tällaiselta saastalta????

 3. Mitä ihmettä tällaisille on oikein tapahtunut? Onko syntyessään saanut liian vähän happea vai lyönyt lapsena päänsä? Helvetin idiootti, miten kehtaa edes sanoo tuollaista? Jättäisivät lapset rauhaan!

 4. Tietääkseni ainakaan alan ammattiliikkeissä eivät tee kovin mielellään tatuointeja eivätkä lävistyksiä alaikäisille. Lävistyksetkin sentään saa helposti pois kun niihin kyllästyy. Mutta sitten pitäisi antaa kuusivuotiaan vaihtaa sukupuoltaan ilmoitusluontoisesti?

 5. Lain edessä sukupuolten tulisi olla tasavertaisessa asemassa joten mitään juridista sukupuolta ei tulisi edes olla olemassa saatika että niitä olisi loputon määrä.

 6. Jaottelen ihmiset miehiin, naisiin ja sukupuolivammaisiin. Mielestäni sukupuolivammaisilla sinänsä on oikeus olla ja elää ihan rauhassa, mutta kenelläkään ei ole oikeutta vammauttaa lapsia! Tämä vastaa ihan sukuelinten silpomista, tai sitä, että vanhemmat haluavat vammauttaa lapsensa poistamalla häneltä toisen käden tai silmän.

  Hyökkäys lapsia kohtaan on viheliäisin kulttuurimarxismin muoto.

 7. Antakaa lasten olla lapsia. Ensin tämä “kaikki samaan muottiin”-koulutusjärjestelmä ja nyt joku munansa hukannut alkaa suunitella sukupuolettomuutta siihen samaan pakettiin. Voi leikattu elin! Meidän poika menee yksilöt huomioivaan yksityiskouluun ja Sankkeri Kuppala saa etusijan uudistuspäivän puhdistuksissa. Pidä Suomi siistinä, aloita saastoista.

Comments are closed.