Koti Uutisia Ulkomaat Femenin perustaja tappoi itsensä

Femenin perustaja tappoi itsensä

11

Yksi äärifeministijärjestö Femenin perustajista Oksana Shachko on tappanut itsensä. Hänet löydettiin kuolleena hänen pariisilaisessa asunnossaan. Femen on järjestönä tunnettu kulttuurimarxistisista tempauksistaan, joissa uhreiksi ovat joutuneet niin uskonnolliset ryhmät, poliitikot kuin eri maiden vallanpitäjät.

Ensimmäinen tieto medialle Shachkon kuolemasta tuli hänen ystävänsä kautta:

– Oksana Shachko on tänään 23. heinäkuuta tappanut itsensä hänen Pariisissa sijaitsevassa asunnossaan. Ranskan poliisi on vienyt hänen ruumiinsa tutkittavaksi.

Viestissä kerrottiin myös, että Shachko on jo kahteen otteeseen yrittänyt tappaa itsensä, mutta selvinnyt.

Lähde: RT

11 KOMMENTIT

 1. Mitä ilmeisimmin hän oli väärässä paikassa väärään aikaan. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja hänkin saattaisi olla ylpeä perheenäiti. Valitettavasti näin ei käynyt hänen kohdallaan. Hänen kaikki teot ja aikaansaaannoksensa kuolivat hänen mukanaan. Turhaan eletty elämä vailla päämäärää.

 2. Rest in piss. Ja kaipaamaan jäivät? Ei nyt tule heti ketään mieleen.🙂

 3. ei se ihme ku elää aivopestyä epänormaalia elämää, se kuluttaa loppuun, kun yritetään elää luonnollisen asian ja luonnonlakien vastaisesti. lopulta hänkin oli aivopesun uhri, tuskin oli yhtään omaa ajatusta hänenkään päässä, säd bät tryy

 4. LGTBBQHIVJIHAIDS!!!

  Katsokaa kaikki YouTubesta myös video, jossa kasakat piekesevät (((Pussy Riot))) -huoria. Hyvät uutiset piristävät!

  • Ei nyt sentään alerta huorittelemaan. He ovat kulttuurimarxismin aivopesemiä. Juutalaisten uhreja.

   • Näinpä. Ristiriita oman luonnollisen naisellisuuden ja mädättäjien aivopesun välillä johti tilanteeseen, josta ei nähnyt muuta ulospääsyä. Apua olisi saatavilla mutta monikaan ei osaa tai uskalla sitä hakea. Myös painostus mädättäjien taholta on varmasti ollut osasyynä traagiseen päätökseen.

 5. Kuolinsyy: kolme laukausta takaraivoon. Selkeä itsemurha kuten monella muullakkin Putinia kritisoineella. Irvokasta että “kansallismieliset” normalisoivat ex-KGB-Vladimirin terrorikampaniaa eri mieltä olevia kohtaan. Ehkä tekin teette itsemurhan kun Venäjä päättää anneksoida entisen suurruhtinaskuntansa ja olettekin asiasta eri mieltä?

  • Tässä nyt ei todellakaan ole kysymys, mistään pro-Putin tsemppauksesta. Itse ilakoin vain, koska luonnottomasti elänyt, päätyi luonnolliseen ratkaisuun. Ihan vain toteamuksena sanon halveksuvani slaaveja, siinä kuin perverssejäkin.

   • Itselläni oli myös aikoinaan melkoisen negatiivinen kuva slaaveista johtuen pitkälti muutamasta kymmenestä työkeikasta Venäjälle ja epätoivoisista yrityksistä löytää luotettava ja rehellinen slobo. En löytänyt…

    Sittemmin olen kiertänyt Mannereuroopan jokaisen maan Albania, Andorra, Ukraina, Valko-Venäjä ja San Marino poislukien ja mielikuvani slaavikansoista on muuttunut huomattavasti positiivisemmaksi; olen löytänyt rehellisiä, auttavaisia ja ystävällisiä ihmisiä runsan joukoin. Myös konnia ja kelmejä mahtuu joukkoon, mutta niitä löytyi kyllä Länsi-Euroopastakin. Afrikasta nyt puhumattakaan…

Comments are closed.