Koti Uutisia Ulkomaat Feministipuolueen eduskuntavaaliehdokas: “Pakkosiirtäkää kaikki juutalaiset Israelista”

Feministipuolueen eduskuntavaaliehdokas: “Pakkosiirtäkää kaikki juutalaiset Israelista”

11
Oldoz Javid matkalla Gazaan.

Iranilainen feministipoliitikko Oldoz Javid sanoi vastikään Feministiskt Perspektiv -lehden haastattelussa, että rauhan saaminen Lähi-itään on mahdollista, mikäli kaikki juutalaiset pakkosiirretään Israelista USA:han. Javidia haastateltiin hänen noustessaan Ship to Gaza -alukseen matkalle kohti Gazan kaistaa, missä Israelin miehitysvalta on tappanut lukemattoman määrän journalisteja, sairaanhoitohenkilökuntaa sekä lapsia. Kuten saattoi odottaa, juutalaiset ovat raivoissaan Javidin puheista, ja hän onkin pyydellyt anteeksi sanojaan.

– Epävirallinen mielipiteeni perustuu ehkä hiukan enemmän kuvitelmiin. Israel on miehittänyt toista maata. Ajanut ihmisiä pakosalle kodeistaan, ottanut heidän maansa ja varastanut ihmisten elämän ja vapauden. Tässä ei ole yhtään mitään puolusteltavaa. Israelin paras ystävä on USA, toinen hirmuhallinto, jonka pinta-ala on valtavan suuri. Miksei siis kutsua ystäviään luokseen ja tarjota heille paikkaa maastaan? He vaikuttavat viihtyvät hyvin toistensa seurassa. Palestiinalaiset voisivat elää rauhassa ja jälleenrakentaa maata, joka kerran oli heidän. – – Saanhan sentään uneksia tällaisesta ratkaisusta, vai kuinka, sanoi Javid haastattelussa.

Juutalaiset ympäri maailman ovat kritisoineet Javidia kovin sanoin ja syyttäneet häntä antisemitismistä.

– Ratkaista ongelma siirtämällä juutalaiset vastoin heidän omaa tahtoaan? Kuulostaa minun korviini lopulliselta ratkaisulta. Vakaata feminististä politiikkaa, kirjoittaa juutalainen aktivisti Annika Hernroth-Rothstein Facebookissa Times of Israelin mukaan.

Javidia on kehotettu puheidensa vuoksi jäämään alukseen eikä nousemaan sieltä maihin Gazassa. Ship to Gaza on tällä hetkellä ankkuroitu Sisiliaan, ja se on valmiina viimeiselle reitilleen kohti Gazaa. Jää nähtäväksi, tuleeko Javid tekemään kehotusten mukaan.

Lähteet: Nordfront, Frihetskamp

11 KOMMENTIT

 1. No mutta, tästähän tässä lahi-idän kriisissä on koko ajan ollut kysymys. Jälleen kerran löytyy yksi juutalainen joka uskaltaa sanoa sen ääneen ja kertoa siihen jopa ratkaisun: siirretään juutalaiset amerikkaan.

  Jos joku sionisti-annika pahoittaa siitä mielensä niin mitä sitten? Merkittävää on se että juutalaiset ovat levinneet kuin syöpä Palestiinassa ja sortaneet sen omaa kansaa. Kuten Oldoz sanoi, varastaen heidän maansa ja elämänsä.

  Trump olisi varmaan mielissään siitä jos saisi tällaisen voimavaran Amerikkaan. Jonka jälkeen lähi-itäkin rauhoittuisi ja amerikkalaiset voisivat todeta “America is great again”. Että ei muuta kuin pakkaamaan.

 2. Tässä ongelmaksi tulisi se, että minne tahansa juutalaiset menevät, on heistä haittaa ympäristölleen ja muille ihmisille. Juutalaiset ovat tunnettuja siitä, kuinka he murhaavat, orjuuttavat, alistavat ja käyttävät muita kansoja hyväkseen. Juutalaiset parasiitit voisi lähettää keskelle ei mitään,
  jossa on aidattu alue ja sotilaita vartioimassa niitä, johkin missä ei ole muita ihmisiä lähelläkään. Juutalaisilla ei tule myöskään olla isoja summia rahaa eikä valtaa missään määrin. Juutalaisten pakkosiirrot keskelle ei mitään voisi olla ainoa toimiva ratkaisu. Toinenkin ratkaisu on, mutta sitä en viitsi tässä kirjoittaa, koventuneen sensuurin pelossa.(vitsi) 🙂

  • Oma saari ja siellä voivat koukkunokat vaihdella vaikka pullonkorkkeja. Eivät kuulu valkoisten eurooppalaisten sekaan MISSÄÄN NIMESSÄ. Parasiitit eli jutkut ja musut voitaisiin myös exterminoida, kuten loisille onkin paikallaan tehdä.

 3. Kaikki juutalaiset israeliin,neekerit afrikkaan,syyrialaiset syyriaan,irakilaiset irakiin jne ja maailmasta tulee ainakin parempi.

   • Flyin’ Finn — Sitten kun vielä joku oikeasti menisi sinne kuuhun…

    Mutta joo, niin kuin Ben Hurissa oli: karthagolais-ongelma ratkaistiin niin ettei enää ollut karthagolaisia…

  • Jorma — Tuo on niin hyvä ja järkevä — ja mainittamatta jääkööt helppo ja YKSINKERTAINEN — ratkaisu, ettei tässä junttilassa tai EU-helvetissä moiseen ryhdytä koskaan. Täällä näet järkeä ei saa käyttää.

 4. Hintit, somaloiset ja arabijuutalaiset naiset tekevät maastamme OMANSANÄKÖISEN ja siellä ei VALKOISILLE SUOMALAISILLE ole tilaa. Tarkastellaanpa hieman näitä koukkunokkaHUORIA politiikassamme:

  Vuoden pakkoloisnainen 2009: Fatbardhe Hetemaj, Kok. “Toiminut aktiivisesti muukalaispelkoa ja erityisesti arjen rasismia vastaan.” Ajaa hintti-Kokoomuksessa siis porvarien, herrojen, juutalaisten, sionistien, vapaamuurarien, EU-byrokraattien ja kansainvälisen YKSITYISpankkimafian asiaa. Suomen asiaa tuon huoran kuuluisi Suomessa ajaa, ei “muukalaispelon” tai “rasismin” asiaa. Itse asiassa huoralla ei ole mitään asiaa edes olla Suomessa. “Rasisti” on loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein. Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

  Vuoden pakkoloisnainen 2010: Nazima Razmyar, SDP. Kuvottava juutalaisHUORA, jolla ei ole mitään asiaa olla Suomessa! Aivan kuten somalit, kosovolaiset, afganistanilaiset, irakilaiset, iranilaiset ja syyrialaistekin, jotka KAIKKI kuuluvat OMIIN paskaisiin kotimaihinsa sekoilemaan, haisemaan, aiheuttamaan tuhoa ja tappamaan TOISIANSA. “Ansioitunut tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä”, siinä tämän vittupään meriitit, joilla palkinto irtosi. Muistakaa että muukalaisviha, kansallissosialismi ja rasismi ovat vain terveen ja normaalin ihmisen luontaisia piirteitä. Ne kertovat itsesuojeluvaistosta, jota suvakeilla ja heidän hyysäämillään ELÄIMILLÄ ei VOI edes olla, eikä koskaan TULE olemaankaan. Yhdessä käykäämme täysillä fasisteja vastaan, SUOMEN PUOLESTA!!!

  Somaleista riitää kun sanoo että ovat paskamahaisia ja -aivoisia lietepaakkuja; jätettä. Puolestani KAIKKI voidaan kaasuttaa ja haudata. Ei meillä ole varaa elättää mustia, haisevia loisia.

 5. Suomalaisesta näkökulmasta erittäin masentavaa että ollaan kiinnostuttu toisiaan vihaavien seemien pullonpyörityksestä perseissään. Tappakoot, kuolkoot keskenään, mitä enempi sitä parempi, olkoon ikuinen sotatila jolla turha ylipopulaatio karsiutuu ko alueilla.

  Seppo Lehto sotahistorioitsija valkoinen vaihtoehto: Miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme. Pari kannaksen pitäjää olivat isompia kuin koko ns. israel-käsite.

Comments are closed.