Koti Uutisia Ulkomaat Rappiokulttuuri aiheutti japanilaismiehen kuoleman

Rappiokulttuuri aiheutti japanilaismiehen kuoleman

7

Internetissä leviävät niin sanotut pilavideot (prank videos) ovat saaneet aikaan monenlaista rappiollista toimintaa ihmisten keskuudessa. Hetken julkisuutta metsästävät henkilöt kilpailevat siitä, kuka voi tehdä hulluimman “pilan”, ja tämä kulttuuri on myös levinnyt videosivustojen ulkopuolelle.

Japanissa 34-vuotias Yoshiyuki Yoshida on yksi heistä, joka vei pilan liian pitkälle. Hänen epäillään tappaneen 46-vuotiaan kollegansa Akio Ishimarun (46), kun hän painoi kompressorin letkun kollegansa pakaroiden väliin työmaallaan ja painoi liipaisinta. Kompressorista lähtevä korkeapaineinen ilma painautui Ishimarun peräaukkoon ja sai aikaan suuria vammoja. Ishimaru kaatui hetken kuluttua maahan ja hänet noudettiin ambulanssilla, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Kyseinen “anaalikompressoripila” ei ole ensimmäinen Japanissa lähivuosina. Ishimaru on vain yksi monesta japanilaisesta, joka on kuollut samankaltaisen pilan johdosta.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

  1. Kun näin tuon kompressorin kuvan, arvelin heti, että perseeseen on ilmaa tykittänyt. Ainoa yllätys oli ettei omaan, vaan kaverin.

  2. Ei voisi uskoa että Japanissa olisi näin tyhmiä ihmisiä. Mutta toisaalta, median sähköinen lobotomia tuottaa uskomattomia yksilöitä. Kas kun ei seuraavaksi puhalla ilmaa pilisä sisään ja katso miten rakko toimii.

    Olikos Japanissa vielä kuolemantuomio?

  3. Kaikki flossaaat, selfienottajat, ruokiensakuvaajat ym. voisi ampua minun puolestani. Nämä meemit ovat vain juutalaisten keksimä tapa testata kuinka tyhmiä ihmiset ovat; kuinka alas he ovat valmiita menemään itsensä häpäisyssä (vrt. homoparaatit).

    • Unohdin däbbääjät. Vituttaa että edes tiedän mitä nämä neekeröintitermit merkitsevät. Suomen nuoriso NEEKERÖI. Se on paras tapa kuvata tuota kusipäisyyttä.

Comments are closed.