Koti Uutisia Pohjoismaat Kymmenen raiskausta 12:sta maahanmuuttajien tekemiä Tanskassa

Kymmenen raiskausta 12:sta maahanmuuttajien tekemiä Tanskassa

7

Tuoreen selvityksen mukaan jokaisesta 12:sta Tanskassa suoritetusta raiskauksesta kymmenen on maahantunkeutujien tai näiden jälkeläisten suorittamia. Selvitys perustuu tammikuun 2016 ja toukokuun 2017 välillä annettuihin raiskaustuomioihin.

Yleisimpiä Tanskaan saapuneiden raiskaajien kotimaita ovat Somalia, Irak, Eritrea, Makedonia ja Bulgaria. Somalia ja Irak nousevat näkyvästi esiin myös Suomen raiskaustilastoissa. Afrikan alueelta saapuneet siirtolaiset raiskaavat Tanskassa muita useammin itselleen aiemmin tuntemattomia uhreja.

Jopa Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg myönsi, että tilastot ovat “täysin hirvittäviä”. Maahanmuuttoministerin mukaan tapaukset osoittavat, että “Tanskan maahanmuuttajayhteisöissä on jotain pahasti pielessä”.

Lähde: Defend Europa

7 KOMMENTIT

 1. Tämä on taas sitä “vihapuhetta”, “rasismia” ja tilastotietojen “vääristelyä”. Monikulttuurisuus on “rikkaus”.🙂

 2. Totuus lisää tuskaa ja siksipä sitä pitää vääristellä ja salata. Nyky-pissikset vielä uskottelevat itselleen ja kyselevät isommiltaan: “Eihän ole olemassa mörköjä? Eihän? Ei ole! Tiesinhän, että ne ovat vain höpöpuhetta!

 3. Yksittäistapaus. Albanialainen neekeri ei käsittääkseni raiskaa.

 4. Jos prosentuaalinen osuus on Tanskassa 93% niin en usko että muualla pohjoismaissa se olisi yhtään pienempi. Kantaveästö on samaan tapaan kristittyjä ja perinteisesti rauhaa rakastavaa. Mutta maahanmuuttajat ovat niitä joiden kulttuuriin kuuluu raiskaaminen muiden agressioiden kanssa.

  Tulevaisuus ei ole pohjolan maissa yhtään valoisamman näköinen niin kauan kuin niitä on täälä. Niiden tavat ja käsitys tasa-arvosta ei muutu sukupolvienkaan aikana. Ne tulevat palvomaan aina satuhenkilöä jota ei koskaan edes ollutkaan olemassa. Ja lapset traumatisoidaan järjestelmällisesti
  heti pieninä.

  Euroopalla oli takanaan loistava tulevaisuus. Nyt on edessä musta ja verinen tulevaisuus.

 5. Suomessa samaa lukua, Ruotsista puhumattakaan.🙂 Suomessa yleisin raiskaajan nimi on Mohammed. Helsingissä tapahtuneista raiskauksista yli puolet olivat ulkomaalaisten tekemiä.

Comments are closed.