Koti Uutisia Pohjoismaat Tukholmalaisesta ostoskeskuksesta löytyi räjähteitä – kaksi pidätetty

Tukholmalaisesta ostoskeskuksesta löytyi räjähteitä – kaksi pidätetty

1

Tukholman keskustassa sijaitseva Gallerian ostoskeskus jouduttiin tiistaina evakuoimaan, kun paikalta löytyi epäilyttävä esine. Poliisi pidätti evakuoinnin jälkeen kaksi miestä, joita epäillään räjähteiden laittomasta käsittelystä. Poliisin tekninen osasto jatkoi vielä tiistai-iltana tutkimuksiaan.

Aftonbladetin saamien tietojen mukaan kyseessä voi olla käsigranaatti. Poliisi ei kommentoinut asiaa muutoin kuin sanomalla, että esinettä ei ole voinut luokitella vaarattomaksi.

Lähde: Göteborgs-Posten

1 KOMMENTTI

  1. No joo. Käsikranaatti täydessä ostarissa saa aikaan suuren määrän haavoittuneita ja kuolleitakin. Siinä olisi ollut kunnon kaaos kun porukka olisi paniikissa poistunut rakennuskesta. Ei taida Ruotsin poliisi enää saada värillisiä ruotuun. Sen sijaan “rasisteja” ahdistellaan niin paljon kuin pystytään.

    Ainä välillä tulee mieleen se aamu-herätys parempiosaisille kun kaverit pakulla ajeli aamutuimaan hienostokorttelija ja kaiuttimista soitteli rukouskutsua. “Tervetuloa monikulttuurilliseen Ruotsiin” oli teema. Ja kyllähän sieltä ihmiset kutsuun vastasivat.

Comments are closed.