Koti Uutisia Ulkomaat Ranskassa poliisi tutkii imaamia – kertoi muslimien velvollisuudesta tappaa juutalaisia

Ranskassa poliisi tutkii imaamia – kertoi muslimien velvollisuudesta tappaa juutalaisia

7

Ranskan poliisi on aloittanut tutkinnan maassa asuvaa imaamia vastaan. Syy tutkinnan aloittamiselle on se, että imaami Mohamed Tatai kertoi kuulijoille, että tuomiopäivän tullessa muslimeja tullaan pyytämään taistelemaan juutalaisia vastaan ja tappamaan heitä. Poliisin mukaan Tatai lausui kyseiset sanat vuonna 2017 pidetyssä seremoniassa, jolloin hän viittasi islaminuskon pyhiin teksteihin.

– Hän [Muhammed] kertoi meille viimeisestä ja ratkaisevasta taistelusta: tuomiopäivä ei saavu ennen kuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan. – – Juutalaiset tulevat piileksimään puiden ja kivien takana [tuomiopäivän aikana]. Kivet ja puut tulevat sanomaan: “Oi te muslimit, Allahin palvelijat, minun takanani piileksii juutalainen, tule tappamaan hänet”, väitetään Tatain sanoneen saarnassaan.

Poliisi tutkii asiaa kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Jos joku imaami kutsuisi joukkojaan tuomaan kauhua ja kärsimystä vääräuskoisten kristittyjen keskuuteen…niin veikkauksia….tutkittaisiinko kiihottamisena kansanryhmää vastaan, vai olisiko kyseessä “uskonvapaus” ja käännettäisiinkö asia päälaelleen. “Vanhoja uskonnollisia tekstejä ei pidä ottaa kirjaimellisesti ja kyseessä oli kielikuva” Ja lopulta taas se klassinen syyllistäminen… on eurooppalaisten rasismin vika, että muslimit radikalisoituvat ja sorrettuina vähemmistöinä hyökkäilevät veitsineen naisten kimppuun kaduilla

 2. Tässä asiassa imaami on oikeassa. Se pitäisi olla jokaisen ihmisen velvollisuus tappaa noita piruja.

  • Voisin pitää musulmaania, ihan luonnollisena liittolaisena taistelussa kansainvälistä ((( ))) vastaan…jos hän olisi kotimaassaan. Toitottaessaan sanomaansa, jostain euroopan maasta, hän edustaa vihollista. Aivan kuten minkki ja supikoira ovat haittaeläimiä…ei kamelikuskikaan kuulu Suomen luontoon

   • Ei todellinen arabinationalisti lähdekkään “pakolaiseksi” Eurooppaan vaan he taistelevat roistovaltio Israelia ja USA:ta vastaan ja heidän kätyreitään (ISIS, al-Qaida). Itseasiassa he pitävät näitä “pakolaisia” ihan samanlaisena saastana kuin mekin. Annan kyllä tukeni Lähi-idässä antisionistiselle liittoumalle (Iran, Syyria, Hizbollah, Palestiina)

    • Tällaiset imaamit voisivat mennä ja näyttää esimerkkiä, kuinka homma tulee tehdä. Kaikki kukat kukkikoon kotonaan, Euroopassa ne ovat haitallisia vieraslajeja jotka tulisi palauttaa juurilleen tai eliminoida. Tai ainakin steriloida, etteivät lisäänny.

Comments are closed.