Koti Uutisia Sionismi Israel tulitti jälleen Gazan rajamaata

Israel tulitti jälleen Gazan rajamaata

7

Roistovaltio Israel on jälleen tappanut palestiinalaisia Gazan rajamaalla. Tällä kertaa hyökkäys kohdistui rajalla mieltään osoittavia palestiinalaisia vastaan.

Veriteossa on kuollut seitsemän mielenosoittajaa. Kuolleiden joukossa on kaksi lasta, yksi 14-vuotias ja yksi 12-vuotias poika.

Kuolleiden määrä on yllättävän pieni,ottaen huomioon veriteon laajuuden. Väkijoukosta, johon roistovaltion sotilaat ampuivat, loukkaantui 505 ihmistä. Heistä 89 sai ampumahaavoja, kertoo Gazan terveysministeriö.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Jutkut tykkää murhata siviilejä, kautta historian ovat judet alistaneet, riistäneet ja murhanneet muita kansoja.

 2. Tähän sopii viittaus Counter-Currents Publishing sivuilta (www.counter-currents.com):

  “Le juif est cruel, quand il est maitre” (Ernest Renan, L’Antechrist, s. 485).

  Vapaasti käännettynä: “Juutalainen on julma, jos hän on hallitsevassa asemassa”.

  Ernest Renania pidettiin juutalaisten ystävänä. Samassa artikkelissa viitataan myös John F.Kennedyn kohtaloon ja erään etnisen ryhmän mahdolliseen osuuteen salamurhan organisoinnissa jne. Artikkelissa viitataan myös siihen, että palestiinalaiset tullaan tuhoamaan täydellisesti. Israel ei tyydy vähempään.

  Counter-Currents Publishing on sivusto, joka on viimeisen parin vuoden aikana selkeästi radikalisoitunut suhteessaan sionismiin. Itse asiassa kaikki sivustot, jotka perehtyvät juutalaisuuteen ja sionismiin, radikalisoituvat, ennemmin tai myöhemmin. Aina. Joka kerta.

  • Oikein hyvä video, JFK:n kuolemasta alkoikin huima alamäki Yhdysvalloissa, valkoisten prosentuaalinen osuus kansasta alkoi laskea. Pidän JFK:tä marttyyrina, löytyisipä vain samankaltaisia johtajia, ei mitään Donald J(ew) Trumppeja.

   • JFK oli suoraselkäinen ja rehellinen mies, joka maksoi siitä kovan hinnan. Viimeinen todellinen presidentti. Ehkä ensimmäinenkin.

 3. Sehän nyt on selvä juttu että Israel ei pysyisi viikkoakaan jaloillaan jos sen pitäisi omin neuvoin toimia. Pystyy vain ampumaan talonpoikia ja myyräilemään. Ei edes saa Gazan kaltaista lilliputti aluetta haltuun, Ahmadinejad joskus näpäyttikin sionistireportteria tästä asiasta.

Comments are closed.