Koti Uutisia Ranskassa kohistaan Hitler-juhlasta

Ranskassa kohistaan Hitler-juhlasta

3

Viime lauantaina parisataa kansallissosialistia Ranskasta, Saksasta ja Italiasta kokoontui juhlistamaan Adolf Hitlerin syntymäpäivää Oltinguen pikkukylässä Ranskassa.

Juhlan tapahtumapaikkana toimi kylän raatihuone. Luvan raatihuoneen käyttämiseen juhlapaikkana oli myöntänyt kylän pormestari André Scherrer. Pormestari sanoo, ettei hän tiennyt, että raatihuoneessa järjestettiinkin Hitlerin syntymäpäiväjuhlat.

Kyseinen syntymäpäiväjuhla ylitti kansallisen uutiskynnyksen Ranskassa. Ranskan poliisi kuitenkin vastasi, ettei poliisi olisi voinut estää yksityisen juhlan järjestämistä. Poliisin mukaan sen ei tarvinnut puuttua juhlintaan eikä juhlinnasta tehty yhtäkään järjestyksenpidollista ilmoitusta.

Lähde: RFI

3 KOMMENTIT

  1. No niin. Ei poliisinkaan mielestä edes häiriötä, silloinhan kaikki oli kunnossa. Ja miksei toimitusjohtajan synttäreitä saisi juhlia? Muistellaan sitä muidenkin syntymäpäiviä.

    • Ei juhlittu? SVL juhli merkkipäivää metsässä oppien uutta ja kaupungeissa jakamassa materiaai. Paras kunnianosoitus suurmiestä kohti minkä tiedän.

Comments are closed.