Koti Uutisia Sadat Israelin arabit osoittivat mieltään juutalaisten viharikoksia vastaan

Sadat Israelin arabit osoittivat mieltään juutalaisten viharikoksia vastaan

4

Sadat Israelin valtion alueella asuvat arabit osoittivat maanantaina mieltään viime aikojen viharikoksia vastaan, joita äärijuutalaiset ovat kohdistaneet kristittyihin ja muslimeihin. Muun muassa kristitty luostari lähellä Jerusalemia töhrittiin tekstillä, jossa USA:ta verrattiin kansallissosialistiseen Saksaan. Viimeisimmässä tapauksessa Umm al-Fahamin moskeijaan oli spreijattu “arabit ulos”. Umm-al-Fahamissa arabit ovat enemmistönä.

Lähteet: Nordfront.se, Göteborgs-Posten

4 KOMMENTIT

  1. Se on monesti paha alkaa vähemmistönä vaatimaan arabeja ulos. Sitä paitsi eikös arabit ole juutalaisten sukulaiskansa? Ihmetyksen aiheutti myös Yhdysvaltojen vertaaminen kansallissosialistiseen Saksaan. Perustelut ovat varmasti mielenkiintoiset, sillä eihän palestiinalaisten pieni auttaminen tee kansallissosialistia.

  2. Meno tulee jatkumaan siihen saakka, kunnes nuo jumalattomat pistetään kuriin. Siihen asti he käyttäytyvät despoottien tavoin.

  3. Ei kovin fiksua toimintaa juutalaisilta. Heidän ylivalta-ajattelunsa kusee omaan nilkkaan, koska he herättävät vihaa itseään kohtaan vaikka ovat ja aina tulevat olemaan vähemmistö. Juutalaisilla saattaa olla bisnesvaistoa muita enemmän mutta kaukonäköisyys ei kuulu heidän repertuaariinsa. Ehkä jonain päivänä juutalaisiin viimein kyllästytään ja koemme holokaustin joka todella tapahtui. Veikkaan että palestiinalaiset odottavat tätä päivää kuin kuuta nousevaa.

  4. Video levisi nettiin tosta mielenosotukseta. Muslimit heittelevät kenkiä jä sylkevät juutalaisten pikku lapsien päälle. Ei kyllä järin kupsä puoli nämä arabitkaan ole..

Comments are closed.