Koti Uutisia Ulkomaat Ranskan entinen sisäministeri: “Ranska luisuu kohti anarkiaa”

Ranskan entinen sisäministeri: “Ranska luisuu kohti anarkiaa”

6

Ranskalaislehti Valeurs Actuelles haastatteli sosialistipuolueeseen kuuluvaa maan entistä sisäministeriä Gerard Collombia. Collomb oli läheinen liittolainen globalistin ja nykyisen presidentin Emmanuel Macronin kanssa, ja Collomb toimi sisäministerin virassa keväästä 2017 lähtien. Hän jätti tehtävänsä reilu kuukausi sitten.

Haastattelussa Collomb ennustaa totaalisen romahduksen tapahtuvan ja syyttää siitä maahanmuuttoa. Hän kertoo kuitenkin olevansa sitä mieltä, että Macron on yrittänyt tehdä ongelmalle jotain. Collomb jatkaa, ettei Ranska tarvitse hänen mielestään enää lisää maahanmuuttoa, sillä maa on hajoamassa palasiksi. Kun Collombilta kysytään hänen nykyistä näkökantaansa vivre-emsembleen (ranskankielinen ilmaisu monikulttuurille), hän vastaa:

– Eri ryhmät sotivat toistensa kanssa koko ajan enemmän, ja tilanne alkaa mennä jo hyvin väkivaltaiseksi.

Collombin jätettyä tehtävänsä sisäministerinä lokakuun alussa hän varoitteli, että Ranskassa syttyy hyvin pian sisällissota.

Lähteet: Nordfront, Voice of Europe (1,2)

6 KOMMENTIT

 1. Jännä nähdä missä Euroopan maassa leimahtaa ensin. Saattaa ‘tarttua’ muihin maihin Euroopassa sitten. Mutta vaikka koko Eurooppa pääsisi irti juutalaisesta tyranniasta (epätodennäköistä) niin silti skeptinen kun Siionin viisaiden pöytäkirjoissa todetaan, että “jos koko Eurooppa nousisi meitä vastaan, niin silloin vastaavat Amerikan, Kiinan ja Japanin tykit”.

 2. Sitä saavat mitä ovat tilanneet, kysymys kuuluu mitä tehdään syyllisille.
  Takin käännöllä eivät tästä tule selviämään, hinta on maksettava korkoineen.

 3. Ranska on lost case, Pariisi on (tai oli ainakin syyskuun lopulla) kusenhajuinen ählämstanialainen neekerikalifaatti ja kaatopaikka. Ja kallis, surkein vastaani tullut hotellihuone ja “250€/nuit, s’il vous plait”. Voi perse.

 4. On kumma että globalistien sätkynukke tuo esille maan ongelmat. Luulisi että se nuolisi persereikiä elämänsä loppuun asti. Mutta ei. Ilmeisesti hänet siirrettiin sivuun eikä hän saanut mieleistään eläkevirkaa jonain tärkeänä viskalina ja siksi kostoksi tuo esille maan ongelmat. Ne joita hän on itsekkin ollut rakentamassa.

  Se että Ranska ja Ruotsi ovat jo kalifaateille menetettyjä maanosia on tosiasia. Enää on vain ajan kysymys siitä koska maan kanslaiset julkisesti sen myöntävät. Suomi on vielä pelastamisen arvoinen eikä tilanne maassamme ole vielä yhtä paha kuin muissa euroopan maissa. Siksi Suomi onkin jälleen pohjoisen valkoisen rodun pelastuspaikka.

  On suuri onni että kautta sotien ja nälänhätien Suomi on aina selvinnyt kuin ihmeen kaupalla vaikka totaalinen tuho kansamme osalta on ollut käsin kosketeltavissa. Nytkin euroopan tulevan sisällissodan kynnyksellä Suomi on se kehto joka pelastuu.

  Meidän on vain pysyttävä lujina ja autettava toinen toisiamme. Sekä vahvistuttava taloudellisesti ja matereialistisesti ennenkuin varsinainen romahdus alkaa.

  • Vereltään Eurooppalaiset ovat selviytyjiä. Täytyisi varmistaa ettei tulisi enään tilannetta jossa Eurooppalaiset sotisovat toisiaan vastaan. Meillä on mentaliteetti ‘Never capitulate’. Tulemme olemaan voitokkaita. Paras ja eniten mitä yksi voi tehdä, on ededauttaa rotumme ja veremme olemassaoloa tekemällä valkoisia lapsia.

Comments are closed.