Koti Uutisia Ulkomaat Englantilaislähiö Savile Townin väestö kohta sataprosenttisesti muslimeita

Englantilaislähiö Savile Townin väestö kohta sataprosenttisesti muslimeita

9

Brittiläinen lehti Daily Mail kutsuu Savile Townia “Britannian yhdeksi rodullisesti homogeenisimmistä osista”. Alueen 4 033 asukkaasta vain 48 on valkoisia brittejä – ja nämä luvut ovat vuodelta 2016. Lehtiartikkelin surrealistisessa kuvassa näkyy burkaan pukeutunut jäätelöä myyvä nainen.

Daily Mail kirjoittaa, että kaupunginosan naiset ovat vain lasten synnyttämistä ja ruoanlaittoa varten, ja he saavat mennä vain sellaisiin paikallisen moskeijan tilaisuuksiin, jotka on tarkoitettu ainoastaan naisille. Moskeijaa pitää radikaali Deobandi-lahko, jonka mukaan muslimien tulee eristää itsensä kristityistä, juutalaisista ja hinduista.

Savile Townia hallitsee shariatuomioistuin, jota Britannian ylähuone on syyttänyt naisten syrjinnästä. Alueelta moni on lähtenyt ja lähtee edelleen sotimaan Isisin riveihin Lähi-itään.

Lähteet: Nordfront, Voice of Europe, Daily Mail

9 KOMMENTIT

 1. Sitä niittää, mitä kylvää…ja joskus lopputuote voi olla hyvinkin karvas

 2. En tiedä, kuinka totta kyseinen uutinen (laittakaa ensi kerralla vaikka lähteitä tai linkkejä), mutta jos lähdetään siitä, että jonkun tietyn uskonnon edustus jossain alueella olisi hyvä niin ei ole. Parhaiten tätä toki ehkäistään talous- ja arvoliberalismilla. Eli lopetetaan kaikki typerät sosialistihössötykset kuten sääntely, korkea verotus ja niin edespäin. Niin ja päälle mainittakoon, että Soldiers of Odinin johtaja Mika Rantakin on ainakin jossain määrin arvoliberaali. On nimittäin kannattanut vaalikoneessa kannabiksen laillistamista. Lisäksi omalle itsetunnolleni ei kä kuinkaan vaikka homot saisikin mennä keskenään naimisiin, vaikka jotkut ovatkin itkeneet asian takia useamman päivän putkeen.

   • Jes, kiitoksia tiedosta. En tosiaan ole kansallissosialisti vaan enemmänkin klassinen liberaali eli talous- ja arvoliberalismia ylistävä tyyppi, mutta tuntematon tosiaan näillä kulmilla. Mutta joka tapuksessa kiitokset, että vaivauduit vähän jeesaamaan 🙂

    Tosin juuri nyt en ehdi lukemaan noita linkkejä, mutta voin luvata lukevani ne myöhemmin, sillä en kiistä etteikö maahanmuutossakin olisi omat ongelmansa, vaikken kansallissosialististista arvomaailmaa jaakaan (rehellisesti sanottuna). Mutta eri ryhmittymien dialogiin ja siihen, että niin kommunistien kuin kansallissosialistien (molempia aatteita henk. koht. vastustan) kanssa pystyy rakentavaan keskusteluun.

    Ja joo, nyt vasta huomasin (kun mainitsit), että sivun alalaidassa on lähteet. Pahoitteluni tosiaan huolimattomuudestani.

  • >laittakaa ensi kerralla vaikka lähteitä tai linkkejä

   Uutisessa on kuten kaikissa tämän sivun uutisissa linkit lähteisiin.

 3. Kestämätön tilanne, 48 valkoista! Toivottavasti tilanne on saatu korjattua sitten v. 2016, eihän tuollaista rasistilaumaa siedä susikaan… 🐺

 4. “Ihana” uutinen! “Toivottavasti” saadaan Suomeenkin 100℅ muslimilähiöitä!

 5. Englantilaiset ovat halunneet tämän tilanteen. Ja sen ne ovat saaneet. Ei passaa valittaa.

 6. Suomen “kuumimmat” suvakki-ämmät pitäisi lähettää tuonne. “Palautuskuorta” tuskin tarvitsee mukaan liittää.

Comments are closed.