Koti Uutisia Ranska sensuroi kirjan, jossa mainitaan juutalaisvastainen älykkö

Ranska sensuroi kirjan, jossa mainitaan juutalaisvastainen älykkö

5
Charles Maurras.

Ranskassa on syntynyt jälleen uusi antisemitismikohu. Tällä kertaa juutalaiset lobbausjärjestöt raivostuivat, kun Ranskan uudessa virallisessa muistopäivälistateoksessa mainittiin kirjailija ja ideologi Charles Maurras. Vuonna 1952 kuolleen Maurrasin nimi pelottaa sionisteja edelleen niin paljon, että kulttuuriministeri pakotettiin hävittämään kaikki kirjat kauppojen hyllyiltä.

Ennen Yhdysvaltojen hyökkäystä toisen maailmansodan lopulla Ranskassa vaikutti satoja vuosia vanha juutalaisvastainen kulttuuri- ja ajatteluperinne, joka ei rajoittunut vain kansallismielisiin merkkihenkilöihin. Charles Maurras edusti perinteen nationalistista koulukuntaa, ja hän piti muun muassa Ranskan vallankumousta juutalaisten ja vapaamuurarien syynä. Maurrasin mielestä juutalaiset edustivat pysyvää uhkaa ranskalaista kansakuntaa vastaan.

Ennen sodan päättymistä Maurras oli erittäin suosittu kirjailija, mutta sionistisen sensuuripolitiikan myötä hänen teoksensa poistettiin julkisesta jakelusta. Lisäksi miehittäjät riistivät häneltä äänioikeuden sekä jäsenyyden Ranskan akatemiassa. Miehittäjät päättivät, että vastedes politiikkaan ja kulttuurieliittiin sallittaisiin mukaan vain juutalaisten ystäviä.

Koska Maurrasin syntymästä on kulunut 150 vuotta, päätyi klassikkokirjailijan nimi Ranskan kansalliseen muistopäivälistakirjaan. Sionistit hurjistuivat uutisesta välittömästi, sillä kulttuurimarxistisen narratiivin mukaan “antisemitistit” ovat irrationaalisia “vihaajia” eivätkä ansioituneita ajattelijoita. Tätä seurasi tuttu kaava: sionistilobby pakotti kulttuuriministeri Françoise Nysseniä sensuroimaan kirjan kokonaan. Teos katosi myymälöistä, minkä jälkeen sen tilalle painettiin uusi versio, josta Maurrasin nimi oli poistettu.

Sensuuria kannattaneet puolustelivat jyrkkiä toimenpiteitä muun muassa muistuttamalla maahanmuuttovastaisen Kansallinen rintama -puolueen lisääntyneestä suosiosta. Mikäli kansalle tarjotaan kiellettyjä totuuksia, voi vihamielinen eliitti menettää valta-asemansa, kulttuurimarxistit pelkäävät.

Klarsfeld (vas.) ja Céline.

Jo 2011 sionistilobby pakotti hallitusta sensuroimaan toisen klassikkokirjailijan, Louis-Ferdinand Célinen, nimen samasta kirjasarjasta. Vaikka Célineä pidetään yleisesti yhtenä 1900-luvun parhaista ranskalaiskirjailijoista, eivät sionistit ole antaneet anteeksi hänen kolmea “antisemitististä” kirjaansa, joissa juutalaiset rinnastetaan esimerkiksi rottiin.

Hiljattain ranskalainen kustantamo kokeili kepillä jäätä ja ilmoitti julkaisevansa Célinen loppuunmyydyn kirjakolmikon uudelleen. Oikeudenkäynnillä uhannut juutalainen holokaustilobbaaja Serge Klarsfeld pakotti kustantamon kuitenkin perääntymään, joten kirjoja ei sittenkään tulla julkaisemaan.

Célinen ja Maurrasin ohella muun muassa mielipiteidensä vuoksi liittoutuneiden murhaama kirjailijalegenda Robert Brasillach herättää Ranskassa säännöllisesti kulttuurikohuja. Sionistinen viihdeteollisuus on pyrkinyt vuosikymmenten ajan esittämään “antisemitistit” sivistymättöminä ja tunnekuolleina ihmishirviöinä, minkä vuoksi juutalaismyönteinen lobby joutuu käymään jatkuvaa sensuurisotaa totuutta vastaan.
 

Lähde: Financial Times

5 KOMMENTIT

  1. Mutta kun kansalta pimitetään lähes kaikki aiheeseen liittyvä ja sekin vähä, mitä julkaistaan on muovailuvahatotuus, jäävät faktat normitallajilta piiloon. Harva seuraa valtamedian lisäksi mitään muuta saati ajattelee omilla aivoillaan. Herätys, karjalauma!

  2. Sitten vielä puhutaan Kansallissosialistisen Saksan kirjanpolttajaisista. Juutalaiset järjestivät hiljan jo kauan aikaa vinkumansa kirjarovion Amazon verkkokaupan kirjavarastoista, joissa oli ns. “vahingollista” tietoa juutalaisten “pyhimysten” erinäisistä teoista likaisen olomassaolonsa aikana.
    Juutalaiset ovat sensuurilakien ja sananvapauden pahimpia vihollisia peittelemään omia rikoksiaan. Eikä se jää edes siihen, vaan juutalaiset “ajavat” kaikki matalamieliset tekonsa valkoisen rodun niskaan tehden heitä syyllisiä tekoihin, jotka ovat heidän omiaan. Yrittiväthän juutalaiset jo Uudessa-Testamentissa suhmuroida Jeesuksen murhaamisen roomalaisten kontolle kauppaamalla Häntä Pontius Pilatuksen tuomittavaksi, joka tunnetusti “pesi kätensä” koko asiasta löytämättä mitään vikaa miehestä, joka naulittiinkin lopulta ristille.

  3. Hm… onkohan näitä kirjoja missään enää saatavilla? Nimittäin, jos sellaisen saisi jostain scannattuna niin sen voisi kääntää suomeksi ja sen jälkeen se olisi luettavissa ainakin kahdella kielellä. Nykyisenä internetin aikakautena informaation leviämistä ei voi estää.

  4. “For monarchy to work, one man must be wise. For democracy to work, a majority of the people must be wise. Which is more likely?”

    ― Charles Maurras

Comments are closed.