Koti Aktivismiraportit Aktivismia Uudessakaupungissa

Aktivismia Uudessakaupungissa

30

Viikolla 6 kävimme hiihtämässä lenkin saaristossa jäitä pitkin kiertäen. Jaoimme Laitilassa Vastamedia-lehteä noin 400 kpl ja jätimme lehteä myös marketin lehtihyllyyn.

Samalla reissulla kiinnitettiin tarroja keskustaan. Tahdomme kiittää Vakka-Suomen Sanomia ilmaisesta näkyvyydestä, vaikka uutinen onkin puutteellinen; tarroja on liimattu muuallekin Uuteenkaupunkiin.

Yhteydenotot osoitteeseen: pori[at]vastarinta.com

30 KOMMENTIT

 1. Tuossa yhdessä kuvassa nähdään valtamediamme luokaton suomenkielen taito. Vastarintaliike on kirjoitettu pienellä kirjaimella. Kyllä journalistiksi itseään tituleeraavan pitäisi tietää edes sen verran suomenkielestä, että erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.

  Kun kerran jo kielitaito on tätä luokkaa on selvää etteivät “uutiset” voi olla laadultaan parempia. Perustan ollessa jo viallinen. Ja kun tietää että päätoimittajaksikin itseään tituleeraava on lukenut jutun ennen sen julkaisua ja ehkä jokunen oikolukijakin, niin mitä se kertoo ko. lehtitalon amattiylpeydestä?

 2. Kiitos ilmoituksesta! Käyn kippaamassa lehdet roskiin heti huomenna. 😉

  • Lehdet on laitettu koreihin jo viikko sitten joten kommenttisi on yhtä onneton kuin koko antifasistinen toimintakin. 😀

 3. [Kommunistitrolli yrittää nyt mahdollisimman monella nimimerkillä päästä läpi. We feel your pain. – Toimitus]

  • Miks mun viestit ei koskaan saa toimituksen kommentaaria? 🙁

   • Koska toimitus on sokea eikä tajua tsekata IP:tä vaan sensuroivat kaikki mikä voi vähänkään näyttää sen karvaan totuuden mikä tän kuulapääkerhon takana on? 😛

    Lisäksi olet vain “alhainen sionisti”, tuet ihmiskunnan alinta pohjasaastaa joka jostain syystä on kuitenkin vallannut koko maailman alhaisuudella epä-älykkyydellään 😛

 4. Mun mielestä vastarintaliikkeen pitäisi kohdistaa”vihansa” ja tyytymättömyytensä syihin, eikä seuraamuksiin.

  Ennen kaikkea syyllisiä maahanmuuttoon ja muihin ongelmiin on suomen politiikot. Ihan turha huudella maahanmuuttajille mitään “rasistisia” viestejä, sillä ei kerää kuin p4skaa mainetta kansan keskellä. Sen sijaan politiikkaan voisi ihan hyvin kohdistaa painetta.

  Ei maahanmuuttajat ole sinänsä syyllisiä tilanteeseen. Kyllä suomalainenkin on ilmaisen perässä siinä missä kuka tahansa muukin.

  Olen ihan yhtä maahanmuuttovastainen kuin tekin, mutta mielestäni lähestymistapa on väärä.

  • Tuota, oletko koskaan lukenut liikkeen tekstejä tai ylipäätään tutkinut sen toimintaa? Nimenomaan viestimme kohdistuu syihin, ei seurauksiin.

  • Politiikkaan voisi ihan hyvin kohdistaa painetta… Jos se ei olsi Kansallissosialisteilta lailla kielletty. Koko ideologia on niin tehokkaasti demonisoitu että laillisen vaikuttamisen keinot ovat vähissä. Kiitos II maailmansodan voittajien ja heidän historiankirjoituksensa, on aivopesu levinnyt ympäri maapallon ja jokainen KSn kannattaja saa välittömästi nimen uusnatsi ja saatanan leiman otsaansa. Pahus kun nuo sarventyngät kutiaa…

Comments are closed.