Koti Uutisia Kotimaa Rakennusliiton varapuheenjohtaja varoittaa maahantunkeutujien saapumisesta

Rakennusliiton varapuheenjohtaja varoittaa maahantunkeutujien saapumisesta

11

Rakennusliiton varapuheenjohtaja Kyösti Suokas varoittaa, että EU:n ulkopuolelta saapunut “työvoima” alkaa siirtyä Etelä-Suomesta seuraavaksi kohti Pohjois-Suomea. Syyllinen rakennusalan uuteen siirtolaisinvaasioon on Uudenmaan ELY-keskus, joka antoi työmaille luvan “sujuvoittaa” EU:n ulkopuolelta saapuneiden palkkaamista.

Maahanmuuttokriitikot ovat jo kauan varoitelleet siitä, että finanssieliitti pyrkii polkemaan suomalaisten palkat entistä matalammalle tuomalla maahan mahdollisimman paljon halpatyövoimaa. Palkansaajien ohella tilanteesta kärsivät paitsi asiakkaat myös rehelliset rakennusalan yrittäjät, joilla ei ole lain mukaan lupaa “syrjiä” maahantunkeutujia eli suosia suomalaisia.

– Etelä-Suomessa rakennusalan työlupien tarveharkinta on poistettu ja jo nyt nähdään, että EU:n ulkopuolinen työvoima alkaa valua kohti pohjoista. Alueille, joille ei lupaa ole myönnetty. Jos Juha Sipilä (kesk.) ennättää ennen hallituksensa kuolinkorahdusta täyttää lupauksensa ja avata Suomen rajat koko maailmalle, voimme sanoa hyvää yötä, Suokas toteaa.

Vaarallisen kehityksen myötä uudet rakennusalan työpaikat uhkaavat nyt joutua suurilta osin ulkomaalaisten täyttämiksi. Tämä sopii hyvin Suomen globalistiselle oikeistohallitukselle.

– Ulkomaisen työvoiman tarveharkinnan pysyvä poistaminen synnyttäisi rakennusalalle kehitysmaiden työvoimaa Suomeen välittävän bisneksen. Lyhyessä ajassa EU:n ulkopuolisia työntekijöitä olisi jo entisten lisäksi tuhansittain, eikä näiden palkkoja pystyisi valvomaan kukaan. Eivät viranomaiset, ei Rakennusliitto, Suokas jatkaa.

Lähde: NykySuomi

11 KOMMENTIT

 1. Tähän on pyritty sinnikkäästi 90-luvun alusta saakka ja yön voitto ei työn saavutettu.Onneksi olkoon kapitalistit ja toisenlaiset etnomasokistit.Hyvästi Suomi…..

 2. Kyllä sitä nyt ollaan äänessä, vaikka ollaan oltu tietoisia asiasta jo vuosia.
  Ei oel mitenkään epätavallista, että azerien, eestiläisten, venäläisten palkasta suuri osa jää yrittäjälle.
  On nähty ihan livenä, kun ulkomaalainen käy nostamassa pankkiautomaatilta pakkapäivänä hyvän pumaskan seteläitä, toimittaakseen ne yrittäjän käteen saman tien.
  Näin urakoista voidaan tehdä halvempia ja voittaa kilpailu, vaikka paperilla näyttää kaikki menevän protokollan mukaan.
  VAlitettavasti hyvä ja halpa eivät ole missään tekemisissä toistensa kanssa, ammattitaito ja työn osaamisen seuranta on lähes 0.
  Työkalut jotka eivät ole oikesti pansarioven takana lähtevät parempaan käyttöön, samoin kuin rakennusmateriaaleja.
  Venäläisillä on useasti ylityön aikana muitakin ulkopuolisia (sukulaisia, kavereita) tekemässä urakoita työmailla, eli työturvalakia rikotaan räikeästi, mutta sitähän ei seurata kuin virka-aikana.
  Kyllä Sipilä ja Sale ovat saaneet ajettua suomalaisen työn arvon nolliin vallassaoloaikanaan.

 3. Tottahan olen nyt äänessä ja silloinkin äänessä kun hävisimme kaikki urakat jo lähes kaksikymmentä vuotta sitten Virolaiselle urakka porukalle, jotka olivat toki mukavia jätkiä mutta sehän nyt ei ollutkaan jutun pointti.Ihan hyviä työmiehiä mutta tekivät urakat lähes puolet halvemmalla siihen aikaan ja me olimme edullisia tekijöitä siihen asti.Silloinkin Suomalaiset duunarit menettivät rutkasti töitään ja nyt menee loputkin laadusta tinkien vieläpä.Toivotonta!

  • En kommentionut kommenttiasi vaan tuota artikkelia ja rakennusliiton politrukkia.
   Pahoittelen epäselvyyttä, satuttiin postaamaan samaan aikaan kommentit ja ehdit sekunnin aiemmin.

 4. Ei ole suomalaisillakaan raksoilla asiat kunnossa. Otetaan esim. kaivuutyömaa kevyenliikenteenväylän vieressä. Kaivurin kauhan suojaetäisyys on sen kääntösäteen päässä. Ohikulkijoiden poikkeusreitti on laitettu kulkemaan siten, että kaivurin kauha huitelee jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden päiden kohdilla! Näin Hesassa Staran aliurakoitsijat. No viikonlopun tullessa kun painuvat ryyppäämään, on hyvä käydä pöllimässä kostoksi työmaalle jätetyt tavarat.

 5. Johtuu varmaan siitä että Suomi on aivan lapsenkengissä monikulttuurirakentamisen suhteen. Tarvitaan lisää maalattiaisia savimajoja heinäkatoilla sekä ruokomajoja kera palmunlehväkaton. Näitä Suomen subarktiseen ilmastoon hienosti soveltuvia rakennustaidon mestarinäytteitä tullaan rakentamaan kaikkien yli kolmentuhannen asukkaan taajamien välittömään läheisyyteen.

  Majojen käyttöaste tulee olemaan korkea koska niihin majoitetaan kaikki kunnallisissa vuokra-asunnoissa asuvat kantasuomalaiset joidenka vapautuneet asunnot tullan lahjoittamaan parrakkaille sotalapsille ja heidän perheilleen sekä kulttuurinrikastuksella (eli sosiaalituella) elantonsa hankkiville matuperustaisille rikoksenuusijoille sekä heidän sukulaisilleen ja maanmiehilleen.

 6. Mielestäni Norjassa on onnistunut työlupakäytäntö: Työsopimus on työlupa. Kun työsopimus päättyy, maassa oleskelun edellytykset päättyvät. Vastuu on työnantajalla, ei valtiolla.

  Tätä mallia voisi soveltaa myös pakolaisiin. Yksityistetään pakolaisten oleskeluluvat.
  — Suomen kansalainen, yhdistys ja yritys voi vapaasti myöntää oleskeluluvan ulkomaalaiselle.
  — Luvan myöntäjä vastaa pakolaisen kustannuksista.

  Jos oleskellun edellytykset päättyvät on vieraan poistuttava kutsujan kustannuksella. Eikös kutsuviisumeissa ole jo nyt tämä käytäntö.

  • Norja voikin tehdä tällaisia hyviä toimintamalleja, koska se on itsenäinen valtio.
   Suomi on tuleva liittovaltio ja sen oikeuksia tämänkaltaisiin toteutuksiin on estettty niin eu:n puolelta kuin sisäisestikin (ministeriöt, kansanedustajat).
   Norjasta kannattaisi ottaa muuutenkin hyviä esimerkkejä esim.2012 päätös valtionkirkon lakkauttamisesta.

   • Norja voi olla tässä esimerkkinä mutta sieltäkin löytyy kulttuurimädätystä ja matua ihan yli oman tarpeen. Viime päivinä on useissa maissa järjestetty mielenosoituksia Norjan täysin mielivaltaisen lasten”suojelu”organisaation johdosta.

    Kyseinen putiikki on täysin rahanahneiden rikollisten ja pedofiiliringin käsissä. Lapsia napsitaan täysin mielivaltaisin perustein ja sijoitetaan “parempiin” perheisiin joissa usein on isä ja äiti samaa sukupuolta tai hiukan eri tavalla kiinnostuneita lapsista. Kannattaa googlata, ei ole vitsi eikä valtamediapropagandaa koska siitä ei juuri kukaan ole aikaisemmin uskaltanut uutisoida.

 7. ELY-keskus, tuo entisten kommunistien ja taistolaisten miehittämä Tsaarinaikainen organisaatio, jonka työntekijöiden elämäntehtävä on tehdä kaikkien elämästä kallista ja hankalaa.

  Kun muistetaan kommunismin romahtaminen ja rautaesiriipun poistuminen, tuli Suomenkin kommunisteille ja taistolaisille kiire löytää itsensä uudestaan. Kommunismista tuli Suomessakin haukkumasana ja entisiä vappumarssijoita halveksittiin yleisesti.

  Osa kommunisteista muuttui vihreiksi, kun DDR:n perustama ohjelma “vihreä liike” saatiin valmiiksi. Sen tehtävä ei ollut enempää eikä vähempää kuin läntisen hyvinvointitalouden tuhoaminen. Ja hyvinhän vihreät+homot ovat kommunistisen agendansa kanssa onnistuneet.

  Se osa kommunisteista ja taistolaisista jotka olivat ansioituneet puolueen silmissä, saivat työpaikat silloin perustetuista “vesi- ja ympärisöpiireistä”. Näin kommunistit saivat maa-alueet hallintaansa (joka on venäläisille lähellä sydäntä) ja jotakautta voitiin jatkaa taistolaisuuden agendaa lain suomin edellytyksin. Aikaa kului, vesi- ja ympäristökeskukset muuttuivat Ympäristökeskuksiksi ja myt myöhemmin ELY-keskuksiksi. Mutta koko ajan nuo kommunistit ja tiastolaiset ovat tehneet tuhojaan Suomalaiselle yhteiskunnalle. Ehkä osana sitä katkeruutta etteivät saaneet Suomesta kommunistista yhteiskuntaa. Ehkä osana kateutta, koska he olivat yhteiskunnallisia väliinputoajia.

  Jos kuitenkin katsoo miten ELY-keskukset vaikuttavat kaupunkien ja kuntien sekä niiden asukkaiden arkeen niin tuhovoima on melkoinen. Kokonaisia taajamia tuhotaan “ympäristösuojelun” nimissä ja valtiollinen inflaatio on euroopan tasolla huippuluokkaa, kiitos kaikenlaisten määäräysten ja verojen joita vihreät ja entiset kommunistit ovat saaneet aikaan.

  Ihmisten pitäisi olla aktiivisempia oman asuinympäristönsä suhteen ja opettaa ELY-keskuksenkin työntekijöille ettei ihan kaikki käy. Aamu alkaa kuulutuksilla ja sen jälkeen kirjoitetaan muistutuksia ja vallituksia. Näistä muodostuu historia, jotak aikoinaan tulevat sukupolvet tulevat lukemaan ja arvioimaan “hyväntekijöiden” työn hyvyyttä yhteiskunnan ja yksilön hyväksi.

Comments are closed.