Koti Uutisia Rotu Ajankohtainen meemi paljastaa, miksi valtamediaa inhotaan

Ajankohtainen meemi paljastaa, miksi valtamediaa inhotaan

9

Uutisoimme alkuviikosta, että Britannian poliittinen poliisi vangitsi Tommy Robinsonin siksi, että tämä oli kuvaamassa videota oikeustalon ulkopuolella samaan aikaan kun tuomioistuin käsitteli maahantunkeutujajengin lapsiprostituutioliigaa.

Kuvaajan vangitseminen ei ollut tapauksen ainut kummallinen elementti. Outoa oli myös se, että valtamedia loisti poissaolollaan, vaikka kyseessä on Britannian historian yksi järkyttävimmistä pedofilia- ja raiskausvyyhdeistä. Liittyikö rikollisten rotumuukalaistausta siihen, että tapaus tahdottiin sensuroida?

Aiemmin tänä vuonna tyttöystävänsä koiralle “natsitervehdyksen” opettanut mies joutui myös Britanniassa oikeuteen “rikoksestaan”. Oikeustalo oli täynnä valtamedian toimittajia kauhistelemassa tassuaan nostelevaa koiraa.

Toiminnallaan valtamedia antoi kansalle oudon viestin: on poliittisesti hyväksyttävämpää myydä valkoisia lapsia maahantunkeutujien raiskattaviksi kuin suhtautua huumorilla toisen maailmansodan tapahtumiin.

Lähde: The Independent

9 KOMMENTIT

 1. Rikkaaseen monikulttuuriin ei kuulu tassua nostava koira vaikka se olisi sekarotuinenkin. Rikkaaseen monikulttuuriin sen sijaan kuuluu lähtemättömänä osana reipas ja vapaa seksuaalisuus poislukien valkoiset heterosuhteet täysi-ikäisten kesken. Sellaista harrastetaan vain peruspatavanhoillisissa sekteissä pimeässä peiton alla. Valtamediaa ei kiinnosta asia joka luokitellaan normaaliksi ja terveeksi toiminnaksi.

 2. Se on sitä monikulttuurisuuden rikkautta. Kohta myös pedofilia laillistetaan niin ei tarvitse käydä enään ikäviä oikeudenkäyntejä siitä ja näin pystytään “siivoamaan rikostilastoja” maahantunkeutujien seksuaalirikoksien osalta.🙂

 3. Jos valtamedian toimittajat olisivat jutun tehneet kyseisestä aiheesta niin olisivatko hekin vangittu? Tietenkin valemedian sääntöihin kuuluu, että maahantunkeutujien rikoksista tai muista “poliittisesti epäkorrekteista” aiheista EI uutisoida.

 4. Tässä kiteytyy koko kulttuurimarxismin kauhistuttavuus. Yli sata lasta hyväksikäyttänyt ihmiskaupparinki ei saa jude-mediaa paikalle. Osuu liian lähelle rappareiden omia mieltymyksiä.

 5. voiko vapaamuurariutta edes kieltää?? Suuri osa heistähän kuuluisi elinkautiseen vankeus rangaistukseen!!

  Mot yle areena paskassa oli juttu velallisista yrittäjistä ja suomalaisista jotka vapaamuurarit olivat tuhonneet! Tuo ylen saasta on oksettavaa joka helvetin ohjelmassa vältellään todellisia rikollisia joita ovat vapaamuurarit ja kansanpetturit eduskunnassa! Kuka terve ihminen haluaa tälläiseen paskaan maksaa veroja!! Kaikki kaytetään omaa kansaa vastaa ja kaikki valta jaetaan vain muurareille jotka tuhoavat maata! Voiko sairaampaa valehtelua olla!!

 6. Britannia on sairas maa, jota on jo vuosisadat hallinneet JUUTALAISET. Tänä päivänä se näkyy pahemmin, kuin koskaan ennen, koko saari on täysin sairas.

 7. Ky­se on val­ti­on ja sen kans­sa kil­pai­le­van is­la­mi­lai­sen hal­li­tuk­sen kes­ke­nään so­pi­mas­ta hyök­kää­mät­tö­myys­so­pi­muk­ses­ta:

  Niin kau­an kuin hal­li­tus on hil­jaa ja an­taa­ is­la­mis­tien teh­dä mi­tä it­se ha­lu­a­vat, is­la­mis­tit pi­dät­ty­vät “suu­ris­ta mel­la­kois­ta”, joi­den seu­rauk­se­na hal­li­tus jou­tuu­ e­ro­a­maan.

  Is­la­mis­tit käyt­tä­vät tu­li­tau­ko­a vah­vis­taak­seen is­ku­ky­ky­ä lo­pul­lis­ta voit­to­a var­ten. Hal­li­tus saa­ ai­kaa mie­lin mää­rin ryös­tel­lä kan­sal­lis­ta o­mai­suut­ta o­mak­si e­duk­seen.

Comments are closed.