Koti Uutisia Rajat auki -aktivisti raiskattiin – käskettiin pysyä hiljaa

Rajat auki -aktivisti raiskattiin – käskettiin pysyä hiljaa

4

UK_pakolaisleiri_Italia

Noin 30-vuotias nainen, joka työskenteli Italian ja Ranskan rajalla pakolaisten hyväksi, joutui raiskauksen uhriksi, kun useampi pakolainen raiskasi hänet.

Muut aktivistit käskivät hänen pysyä hiljaa välikohtauksesta, koska se voisi vahingoittaa Ei rajoja -liikkeen viestiä sekä muita pakolaisia. Nainen pysyikin hiljaa yhden kuukauden, ennen kuin hän kertoi asiasta poliisille.

 

Lähde: Thegatewaypundit.com

4 KOMMENTIT

 1. Minkälainen nainen vihaa itseään niin paljon, että syyllistyy moiseen aivottomaan toimintaan?
  Hyvä, että sentään pakolaisrikos tuli ilmi loppujen lopuksi.

  • Luultavasti ko. nainen on saanut sitä, mitä salaa toivonut.

   Perustelut: nainen on 30 v. mutta sillä ei ole aviomiestä eikä perhettä. Hän aktiivisesti hakeutuu toimintaan, jossa on paljon brutaaleja uroksia ja seksinpuutetta. Normaalinainen ei hakeutuisi toimintaan, jossa raiskaamisen riski on ilmeinen.

   • Aivan oikein.

    Tulee mieleen Shiksa princessin (tämän hetken kuumin kansallisosialistinen pilalaulajatar youtubessa) laulusta Dark hearse (pilaversion Katy Perryn laulusta “Dark horse” ote:

    “You go places where we don’t dare.”

 2. Afrikassa on kummallista se että joissakin mustissa etnisissä ryhmissä seksuaalimoraalia löytyy yllättävänkin paljon ja joissakin nainen on vain kävelevää seksiä. Etelä-afrikka on kaikista pahin, onneksi se porukka ei juurikaan tänne matkustele. Jos nainen hengailee yötä myöten sekalaisessa afrikkalaisessa pakolaisporukassa, raiskauksen mahdollisuus on niin korkea että hänen pitäisi tämä tietää.

Comments are closed.