Koti Uutisia Venäjän ilmavoimat tuhonneet 20 kappaletta Isisin panssarivaunuja

Venäjän ilmavoimat tuhonneet 20 kappaletta Isisin panssarivaunuja

21

UK_Venaja_ilmavoimat

Viime maanantaina Venäjän ilmavoimat tekivät kymmenen ilmaiskua Isisin joukkoja vastaan useilla alueilla. “Noin 20 kappaletta T-55-panssarivaunua ja kolme kappaletta raketinheitintä, jotka kapinalliset valtasivat Syyrian armeijalta, on tuhottu.”

 

 

Venäjän ilmavoimat tuhosivat myös Isis-joukkojen ammusvaraston, joka näkyy Venäjän ministeriön julkaisemalta videolta. “Kirkkaat välähdykset todistavat ammusvaraston räjähtämisen ilmapommien suorasta osumasta. Paksu savu todistaa, että varastolla syttyi tulipalo.”

 

 

Myös 30 Isis-joukkojen metsään ajettua ajoneuvoa tuhoutui ilmaiskussa Idlibin kaupungin lähettyvillä.

Lähde: RT

21 KOMMENTIT

 1. Tarkkaa ja osaavaa pommittamista joka tulee ennenpitkää kohdistumaan suomeakin vastaan jos putleria ei pysäytetä. Venäjä on aina toistuvasti hyökännyt naapurimaihinsa ja mikään ei viittaa siihen että muutos olisi tulossa. Venäjä on osoittanut olevansa diktatuurimaa jossa yksi apina saa tappaa miljoonia.

  • Lindberg on valitettavasti oikeassa. Vaikka tässä tapauksessa kohde onkin oikea, jatkossa se voi yhtä hyvin olla Suomi, Viro, Latvia…
   Kun katsoo miten helposti muslimi-siviilit nyt valloittavat Eurooppaa, niin ei se tule sotajoukoilta olemaan kovinkaan kummoinen tehtävä. Saksa taisi aikoinaan valloittaa Norjan parissa päivässä. Nyt näyttää, että Saksa valloitetaan vähän hitaammin, mutta sekin ilman vastarintaa.

   • Ja mikä motivaatio olisi Venäjällä huökätä Suomeen? Mitä Suomessa on sellaista, joka on vaivan arvoinen? Miksi Suomen miehitys ei ollut järkevä v. syksyllä 1945 kun NL:llä oli siihen kaikki mahdollisuudet – ja miksi se olisi kannattava nyt?

    Vastatkaa ensin edes itselleen näihin kysymyksiin, sitten ehkä vähenee halu levittää tunteellisia mutta järjenvastaisia valheellisia väitteitä.

    • Leo: Miksi päättelit venäjän tahtovan jotenkin miehittää tai vallata suomen? Hyökkäyksiä tapahtuu päivittäin jo nyt mutta taloudessa ja politiikassa. Venäjälle riittää se että voi kiristää ja sekoittaa suomen tilannetta. Suomalaisia päättäjiä on helppoa ohjata feisbuukintasoisilla paskanjauhamisilla ja jos pölö pölö ei riitä voidaan kiristää pakotteilla ja seuraavaksi riittää pikku attentaatti sopivaan kohteeseen. 1945 ei liity asiaan mitenkään. Suomen kontrollointi on järkevää venäjän suurvaltapolitiikan takia. Ruotsi on oikeasti kusessa jos naapurina on venäjä. Ruotsin puollustuskuvioon on jo ajat ja iät kuulunut suomeen tehtävät retket jos paska osuu ropelliin.Ruotsi ja länsi ei tarvitse meidän satamia jne ja venäjän intresseihin kuuluu hallita näitä kohteita.

     • Vastasin Reijolle, jolla on fantasioita Venäjän miehittämästä “Suomesta, Virosta, Latviasta”.
      Ensimmäisenä talouspakoitteita Venäjää vastaan julisti Suomi (Euvostoliiton uskoisenna vassalina), ja Venäjä vain vastasi tähän parin kuukauden viiveellä omilla vastapakotteilla.
      Mainitsen v. 1945 koska silloin Suomen miehittäminen olisi tapahtunut ilman minkäänlaista vastarintaa, ilmoitusasiana. Sitä ei tehty silloin koska ei kannattanut. Hyöty/kustannukset suhde oli liian huono.
      Venäjä vapautui kommareiden vallasta eikä levitä väkisin enää mitään ideologiaa. Se kyllä huolehtii omasta turvallisuudesta, ja jos sille olisi uhka Suomesta (NATOn muodossa) niin uhkaan vastataan asianmukaisesti – aavistan että pari kymmentä taktista ydinohjusta riittää palauttamaan suomalaiset takaisin realiteetteihin ja taas rakastamaan puoluettomuuden aatetta.

      Satamista. Mihin Venäjä tarvitsisi suomalaiset satamat kun on omat isot satamat Pietarissa ja Ust-Lugassa, erityisesti kun nyt puuhataan “New Silk Road”. Ei mihinkään. Ei ole vaivan arvoinen, ei. Ne satamat kuihtuvat pois itsetään, kuten jokainen voi havaita omin silmin.

  • Mielestäni Amerikka on tässä tapauksessa se sekopää.

   Ja Amerikkalaiset tekevät mitä siionistinen Israel määrää. Juutalaisilla on niin iso valta heidän hallintoon, mediaan ja yksityiseen keskuspankkiin (FED).

   Ukrainakaan ei ole niin yksinkertainen juttu mitä meidän amerikkaa nuoleskelevat valtamediat kertovat. Toisen puolen voit lukea vaikka Magneettimediasta. Verkkomedialla on mielestäni sokeita pisteitä.

  • Kerro mihin maihin Venäjä on hyökännyt? Vahvasti tuntuu, ettei ymmärrä eroa Venäjän ja Neuvostoliiton välillä.

   Syyriassa Venäjä toimii laillisen hallituksen kutsumana, poiketen tässä suhteessa ISISin suojelijasta, USAsta. Tänään muuten USA ilmoitti, ettei anna Venäjälle tiedustelutietoja ISISin asemista. Koska tietää mitä siitä seuraisi ISISille.

   Kenen joukossa seisot, Kari? Vastaa tämän videon jälkeen:
   https://www.facebook.com/haci.sadiq/videos/368351530023011/
   Taistelun Logiikka (© Stalin) pakottaa lopulta valitsemaan jomman kumman puolen. Joko Venäjän liittolaisineen ja niiden arvot – tai USAn liittolaisineen ja näiden arvot.

   Kun Venäjä nyt moukaroi USAn ja Israelin rahoittamat ja treenaamat terroristit Syyriassa – olet Venäjää vastaan ja USAn, Israelin ja muslimiterroristien puolella. Niin yksinkertaista se lopulta on.

   • Vahvasti tunnut kuvittelevan, että jokin asia muuttui Neuvostoliiton romahdettua. No joo vähäksi ajaksi kun oli puhti pois, nyt vanha Venäjä on jälleen takaisin. Toki tälläkin kertaa länsi murskaa Venäjän taloudella.

    • Kun sanot “tälläkin kertaa murskaa” – vihjaat että Venäjä oli murskattu aikaisemmin useita kertoja.
     Hassulta se kuulostaa, että murskaamista piti suorittaa monta kertaa. Koska aina vain ollut “melkein murskaaminen” mutta “murskattu” Venäjä aina vaan nousee ja murskatuksi joutuu itse murskaamista yrittänyt.

     Niin sanottu “Länsi” itse on polvilla heti kun Venäjä kansallistaa “Venäjän Keskuspankin”, kieltää pääoman viennin ja alkaa myydä öljyn ja kaasun ruplilla. Se tapahtuu milloin vain mikäli “Länsi” tekee uhkaavan liikkeen, ja viimesitään v. 2019 kun kaasuputket Kiinaan on valmiina. Venäjällä on kaikki fyysiset aineet ja psyykkiset kyvyt mitä tarvitaan eloonjäämiseen: terveellisempi asenteilla varustetut ihmiset, valtavasti maatalousmaata, monipuolinen teollisuus, strategiset raaka-aineet kuten öljy, mineraalit yms., edistyneet aseet ml. ydinaseet, päättäväinen johtaja jolla on n. 86% kannatus. Tärkeä on, että liittolaissuhteet Kiinan on kunnossa.
     Tässä tilanteessa epäilemättä murksautuu itse turmeltunut ja sisältäpäin juutalaisten toimesta (Frankfurtin Koulukunta) mädätetty “Länsi”, koska “Lännen” taloutta pyörittävä Ponzi-pyramidi on jo saavuttanut velkastaturaation tasoa ja edessä päin on vääjäämätön romahdus lähiaikana.

     Velkasaturaatio! se on avainsana läntisen taloustilanteen epätoivon ymmärtämiseen.

     • En tiedä mistä sait käsityksen useita kertoja. Se on tehty ainakin kerran ja jos sen tekee uudestaan voi sanoa tälläkin kertaa. Se viittaa vain siihen että se on tehty aikaisemminkin. Viimeksi tosin jäi hyvä projekti kesken koska alettiin säälimään. Tiedäthän, alkoholisti johtamassa alkoholisteja. Kuka nyt sairasta miestä viitsii työntää jyrkänteeltä alas. Tosin se voi olla Venäjän pelastus seuraavallakin kerralla. Taas joku känninen poppoo ottaa vallan kun Putinin valta osoittaa romahtamisen merkkejä

   • Syyriassa ei ole laillista hallitusta koska se on rättipäävaltio. En seiso kummankaan paskasakin joukoissa koska olen suomalainen. Minulle on tasan yhdentekevää se että rättipäät tappavat toisiaan, anti mennä vaan. Jos tahdot nuoleskella ryssiä niin siitä vaan, tervemenoa rajantaakse unelmiesi valtakuntaan. USA on myös tavallaan vihollisvaltio koska se pyrkii määräämään koko muuta maailmaa taloudellisesti ja jos ei onnistu voi aina järkätä kätsän vallankaappauksen. Tällähetkellä USA hyökkää suomea vastaan kauppasopimuksien avulla ja siitähän tulee taas lisää työttömiä ainakin elintarviketeollisuuteen. Venäjä ja neuvostoliitto on samaa kuraa alusta loppuun, korruptiota rikollisuutta alkoholismia mediapaskaa aivopesua jne jne… ei tule koskaan muuksi muuttumaan.

    • Kyllä siellä Syyriassa ihan laillinen hallitus on.

     Puhut jostain Venäjän aivopesusta ihan niin kuin Suomessa ei sellaista olisikaan. Omasta mielestä Suomessa on paljon enemmän aivopesua, minkä näkee hyvin esimerkiksi maahanmuutto- ja homojutuista.

     Muutenkin aika tunnepohjaista argumentointia sinulla.

     • Tunnepitoista argumentointia on sekin että on valittava puolensa kahdesta vaihtoehdosta jotka eivät ole meidän vaihtoehtoja. Venäjä vastaan usa. Paskanmarjat, jokaisen jolla on sotilaspassi pitäisi ymmärtää milläpuolella seisotaan ei ryssän tai ameriikan nekrujen puolella.
      Vai on suomessa enemmän aivopesua kuin venäjällä! Olipa sikamainen väite. Tyypillinen ryssä on pihalla tämänpallon asioista ja uskoo kaiken mitä venäjän media tuputtaa, lapsiakaan ei uskalla tuoda rajan yli suomeen kun täällä on hommat päin persettä. Venäjällähän katulapset voi hyvin, onko meillä sellaisia?

     • Mistä sinä sen tiedät, mitä se “tyypillinen ryssä” ajattelee? Siitä, mitä länsimainen media on kertonut Venäjästä vai?

      Kyllä Suomessa on ihan saatanasti aivopesua esim. valtiollisen yleisradion periaateohjelmaan on kirjattu monikulttuurisuuden edistäminen. Toinen hyvä esimerkki on suurimman lehden, Helsingin Sionistin (HS), natointoilu ja pakkomielle Venäjästä.

      Enkä ole itse mikään Venäjä-fani todellakaan, mutta kyllä täälläkin on ihan samantyyppisiä ongelmia, mutta koskien eri asioita.

      Ylipäänsä tämä Venäjästä/venäläisistä jauhaminen on epäkiinnostavaa. Rodun puolesta ja sionismia vastaan.

 2. Nämä karvanaamat ovat kovia tappamaan aseettomia naisia,lapsia ja miehiäkin..
  Mutta sitten kun alkaa tulla oikeita sotilaita vastaan,niin tulee kutsu siis Allahin pitoihin aika pian..Sitä saa mitä tilaa..Ihmiskunnan siivoustalkoot.

 3. Niinno, ratkaistaan hommeli Putinin kanssa ja vaihdetaan ahvenanmaa puuttuvaan käsivarteen niin uskon että olemme rauhassa idän kanssa hyvinkin pitkään ;).

 4. SUOMI ON TÄYSIN RIIPPUVAINEN VENÄJÄN ÖLJYSTÄ!!!! Ja ilman öljyä ei ole mitään nykyisen kaltaista olemassa ja korvaavaa ei ole eikä tule! Ei kiitos vety, aurinko ym paskaa! Suomi tuo öljystään venäjältä noin 90% ja suomen jalostamot ovat tehty venäjän öljyä varten! Kumman hiljaa ollaan oltu kaikkialla venäjän öljystä??? Suomi myrskyn jälkeen kirjat ja suomi öljyn jälkeen kirjat pitäisi olla kaikille pakollista luettavaa! Avaisi todella uudenlaisen näkökulman! Myös jutkujen osalta! Katsokaapas seven sisters dokkari jutku rockefelleristä! Suomea johdetaan juutalaisella rahavallalla täysin, mutta TODELLA TÄRKEÄ asia mitä en koskaan lue mistään vaihto ehto medioista on venäjän öljy!!! Ja yleensäkin energia asiat! Ja öljy ym energia yritykset ja kuinka moni niistä jutkujen vallassa!

  Jutkuilla on sellaiset painostus keinot, että jos tämä maa ei tottele niin paluu vähiin resurrseihin tapahtuu nopeaa!!! Se on perseestä, mutta totta! Voin vaan kuvitella kuinka vapaa muuareita ja poliitikkoja on uhkailta näillä asioilla!

  Vaikka venäjä paljon hyvää tekeeki, pedofiileille ym! Mutta putiniin ei ole luottaminen!

  http://kaikenhuippu.com/

  Alla artikkeli jossa natajahu käy tapaamassa putinia ennen pommituksia, että mossad ja cia ehtii pois alta! On montaa ristiriitaa putinin suhteen!

  http://davidduke.com/putin-says-our-main-goal-is-to-defend-the-syrian-state-zio-watch-september-21-2015/

  http://en.kremlin.ru/events/president/news/50335

  http://www.pmo.gov.il/English/MediaCenter/Events/Pages/eventPutin210915.aspx

  Onkos teillä kenelläkään tietoa mistä suomi sai öljynsä sodassa venäjää vastaan??? Miksi te mietitte sotaa suomen ja venäjän välillä älkää nyt viitsikö se sota kestäisi max viikon, niin jalostamot, lentokentät ym tärkeä olisi ballistisilla ohjuksilla ym tuhottu maan tasalle!! Ja nämä kuuluisat ilma torjunta ohjukset eivät kerkeä uusien yli mach 10 ääntä nopeampien ohjusten tuhoamiseen! Esim israel irondome oli floppi joka ei toiminut ja maksoi noin 10000000000000€

 5. Sori postauksien määrä, mutta näitä asioita ei voi ohittaa kun puhutaan jutkuista ja putinista!!

  http://richardheinberg.com/museletter-271-the-oil-price-crash-of-2014

  Tietääkseni venäjä on ollut jo jonkun aikaa mailman suurin öljyn viejä ja omistaa suurimman osan maapallon kaikista luonnonvaroista! Että venäjän tulevaisuus tulee olemaan maapallon paras ellei siellä nyt sitten jutkut tai roistot ole taas vallassa jotka varastavat itselleen kaiken hyödyn luonnonvaroista! Veikkaampa että ei siellä normi kansa osingoille kauheasti pääse vaikka venäjällä palkat ovat normi jantterien osalla kyllä hyvin nousussa!!

  Ei kannata valita kumpiakaan puolia asian suhteen!! Esim siperiaan ja moneen muuhun paikkaan johon venäjän omat laitteet eivät pystyneet öljyä poraamaan, niin arvatkaas kenen omistamilta öljy firmoilta (exxon mobil) ym tilattiin teknologia sitä varten ja moni venäjän öljy teollisuudessa ym oleva sanoo, että venäjä maksoi helvetillisesti yli hintaan noista laitteista, joka taas näyttäisi siltä että jutku oligarkit ryöstivät taas kerran ja antoivat omilleen!!

Comments are closed.