Koti Uutisia 3 000 saksalaista muodosti ihmismuurin Tšekin rajalle

3 000 saksalaista muodosti ihmismuurin Tšekin rajalle

5

Arviolta 3 000 pakolaisvastaista aktivistia kerääntyi Sebnitzin rajakylään sunnuntaina. Mielenosoitukseen osallistui ihmisiä erilaisista kansallismielisistä ryhmistä. He tuomitsivat kylteissään “turvapaikkaterrorismin” ja Merkelin “terroristiäitinä”.

Protesti seurasi lauantaista mielenosoitusta Chemnitzissä, jonne Saksan hallitus suunnitteli avaavansa uuden vastaanottokeskuksen entisen DDR:n “Nuorten Pioneerien” leirin tiloihin.

Myös Görlitzissä osoitettiin mieltä. Siellä kaupunkilaiset käyttivät mottonaan sanomaa “Görlitz puolustaa itseään!”

Lähde: Daily Stormer

5 KOMMENTIT

  1. Kansalaisten on pakko alkaa puolustamaan maataan kun poliitikot eivät sitä tee. Kokonaiset maat eivät voi antautua taisteluitta maahan vyöryvien joukkojen edessä. Pelottavaa huomata miten heikko Eurooppa on. Tuntuu käsittämättömältä, että busseilla ja junilla saapuvat siviilit voivat marssia läpi maiden ja valloittaa suuria alueita ilman minkäänlaista vastarintaa. Ei olisi Euroopasta vastusta Putinin joukoille kun ei edes siviilejä saada aisoihin. Erityisen pelottavaksi asian tekee se, että Euroopan maista löytyy jokaisesta suuri määrä ihmisiä, joiden mielestä antautuminen on ihan OK.

  2. Reijo kuvasi hienosti sen asian mitä olen itsekin pohtinut. Kuinka se käy
    päinsä että vaan tullaan valmiiksi katettuun pöytään, ja mitä ilmeisemmin muuallakin kuin suomessa on vahva hyysäri kanta joka mahdollistaa tämän.
    Pöyristyttävää, ei oikein löydä sanoja kuvaamaan tuntemuksia.

    Kaipaisin Suomeenkin radikaalimpia toimia. Alkaa olemaan puheet pidetty ja kuunneltu, mikä on muuttunut ? Ei mikään !

  3. Juu nyt kun ovat jo pääseet ensimmäisestä järkytyksestä niin onkin aika alkaa häätää näitä Saraseenien Troijan Hevosia pois Euroopasta ja Teutonien mailta..

  4. Nykyisen rappion ja itsetuhon laajuus sekä nopeus ennennäkemätöntä. Toki kansakuntia on kaatunut ennenkin ilman sotaa mutta eivät itse ole sitä tukeneet. Nyt kokonainen maanosa ja sen kulttuuri sekä natiivit tuhoutuvat muutamassa vuosikymmenessä. Kaikki eurooppalaiset olivat jääkauden jälkeen blondeja. Jopa Kanarian alkuasukkaat. Tämä todistaa että kokonaiset rodut ja maanosat voivat joutua massapsyykosin tilaan ja tuhoutua nopeasti. Ilman järjellistä syytä.

Comments are closed.