Koti Uutisia Pohjoismaat Raiskauksesta tuomittu eritrealainen saa jäädä Ruotsiin

Raiskauksesta tuomittu eritrealainen saa jäädä Ruotsiin

5

Viime vuoden joulukuussa Uppsalassa raiskaukseen syyllistynyt eritrealainen Filmon Abiel saa jäädä Ruotsiin. Tuomioistuin hylkäsi syyttäjän vaatimuksen maastakarkotuksesta, koska oikeus ei nähnyt rikosta tarpeeksi törkeänä, jotta maastakarkotus olisi oikeudenmukaista.

Abiel tuomittiin yhden vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen sekä maksamaan uhrillensa 120 000 kruunua vahingonkorvauksia.

Abiel raiskasi joulukuun 9. päivänä vuonna 2017 hänelle tuntemattoman naisen. Raiskaus tapahtui Uppsalan kaupungissa, missä Abiel väkivaltaisin ottein pakotti naisen syrjään ja raiskasi tämän betoniseinää vasten. Abiel kielsi syyllisyytensä, vaikka hänen DNA:taan pystyttiin löytämään naisen vaatteista.

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Tämä “tuomio” on kuin sylkäisisi uhria suoraan päin naamaa… kuolemantuomiokin on liian helppo pääsy näille raakalaissaastoille…

  2. Martin Armstrong äimistelee Euroopan menoa blogissaan

    www (piste) armstrongeconomics (piste) com/world-news/terrorism/girls-have-10001-greater-likelihood-of-being-raped-by-refugee-than-killed-by-a-terrorist-in-europe/

  3. No eihän nämä kulttuurinrikastajien “tuomiot” yllätä enään yhtään. Sama homma Suomessa. Taitaa Ruotsin ja Suomen valtiot tukee suojavärin omaavien seksuaalirikoksia kun “tuomio” on ehdollinen tai korkeintaan vuodeksi täysihoitolaan. “Oikeuslaitos” on samanlainen vitsi kuin hallituskin.

    • Kulttuuri köyhtyy jos tämä aivokirurgin ja raketti-insinöörin titteleitä kantava huipputiedemies karkotetaan. Uhrin vika; mitäs oli siellä silloin.

      Mikseivätköhän muuten nämä suvakkinarkit ja vannapääjuutalaiset (vannapää = wannabe) ikinä kommentoi tällaisia uutisia?

Comments are closed.