Koti Uutisia Sionismi Israelilaisministeri vertaa murhattuja palestiinalaisia “toisessa maailmansodassa kuolleisiin natseihin”

Israelilaisministeri vertaa murhattuja palestiinalaisia “toisessa maailmansodassa kuolleisiin natseihin”

6

Maanantaina lähes 40 palestiinalaista joutui Israelin armeijan murhaamiksi ja yli 1 700 haavoittui. Pian tämän jälkeen Israelin turvallisuusministeri Gilad Erdan kirjoitti Twitter-tililleen, että näitä murhattuja palestiinalaisia voisi verrata toisessa maailmansodassa kuolleisiin “natseihin”:

“Israelin valtio ei toivo konfliktin kärjistymistä eikä halua nähdä lisää kuolintapauksia Gazan kaistalla. Tätä haluaa ainoastaan terroristijärjestö Hamas, joka kyynisesti käyttää hukkaan valutettua verta. Kuolleiden lukumäärä ei auta mitään! Aivan kuten natsismiakaan ei voinut ymmärtää tai selittää yhtään sen paremmin, vaikka natseja toisessa maailmansodassa kuoli.”

Erdan on vain yksi korkea-arvoisista israelilaispoliitikoista, jotka ovat tulleet julkisuuteen kiistanalaisten lausuntojen kanssa. Muut israelilaisministerit ovat muun muassa puhuneet Syyrian presidentti Bašar al-Assadin palkkamurhan puolesta ja kutsuneet afrikkalaisia “puhtaudelliseksi epäkohdaksi”.

Lähteet: Nordfront.se, RT

6 KOMMENTIT

 1. Itsehän perustivat hamasin, imekää siittä.
  On kummallista jos ihmiset uskovat tällaiseen käänteiseen syyllistämiseen, kukaan ei ole pakottanut Israelia hyökkäämään ja murhaamaan, itsehän he eskaloivat tapahtuman.
  Tuo natsikortti on todella vanhentunut ja ala-arvoinen viitekehys.

 2. Vertaus on erittäin osuva.

  Myös Natsi-Saksassa oli jakolinjan toisella puolen hyvin varustautunut aseistettu joukko ja toisella aseettomat siviilit.

  • Jaahah. Ja kuinka monta ihmistä siellä murhattiin? Todellisuudessa pyöreä nolla

   • Pauliina tarkoittanee aseettomilla siviileillä Puna-armeijan surmaamia ja raiskaamia saksalaissiviilejä II maailmansodan viimeisinä vuosina. Vai mitä..?

 3. Kannattaa muistaa että ollaan palestiinalaisten kanssa samassa veneessä juutalaista ylivaltaa vastaan. Voisin jopa rinnastaa tämän päivän Suomessa nähdyt mielenosoitukset näihin Palestiinan mielenilmauksiin, koska samoista asioista, sananvapaudesta ja kansallisesta itsemääräämisoikeudesta, on kummassakin kyse.

Comments are closed.