Koti Uutisia Kotimaa Helsinkiläinen miesopettaja epäiltynä seksuaalirikoksista – rehtorille virkasyyte

Helsinkiläinen miesopettaja epäiltynä seksuaalirikoksista – rehtorille virkasyyte

4

Helsinkiläiskoulussa työskennellyt miesopettaja on saanut syytteet yhdeksästä lapseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapseen kohdistuneesta kunnianloukkauksesta. Rikosten uhrien joukossa on myös koulun oppilaita.

Vuonna 1975 syntynyt mies työskenteli koulussa määräaikaisessa työsuhteessa ilman opettajan pätevyyttä. Rikosten epäillään tapahtuneen vuosina 2013–2017. Mies otettiin kiinni kesken koulupäivän huhtikuussa 2017.

Myös kyseisen koulun rehtori on saanut syytteen virkavelvollisuutensa rikkomisesta. Rehtori oli laiminlyönyt vastuutaan alaisensa toiminnan valvomisessa. Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen  kertoo olevansa järkyttynyt tapauksesta.

– Tämä on järkyttänyt vanhempia, perheitä ja oppilaita koulussa. Tämä on kriisitapaus. Tällaista ei saisi tapahtua, Pohjolainen kauhistelee.

Pohjolaisen mukaan kyseisen koulun rehtori jatkaa virassaan ainakin toistaiseksi eikä syyte estä häntä toimimasta oppilaitoksen johtajana.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Helsingin Opetusviraston johtaja Liisa Pohjolainen pääsee näköjään jatkuvasti otsikoihin! Milloin on kyseessä viraston laitehankintojen miljoonakavallukset, maahanmuuttajien väkivalta suomalaislapsia kohtaan ja tänään näköjään sitten pedofilia, josta ilmeisesti koulun rehtori on ollut tietoinen. Kenenkään ei tietysti tarvitse ottaa vastuuta mistään saati sitten erota. Helsingin Opetusvirasto on esimerkki parhaasta päästä, miten mätä yhteisö ja korruptio toimii. Pääasia, että oma palkka juoksee.

  2. Onhan Merilahden koulun rehtorikin pedofiili ja sadisti. Kulttuurimarxisti mädättäjä, joka nauttii kun vierasrotuiset rääkkäävät Suomalaisia lapsia.

Comments are closed.