Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Rahaeliitti yrittää kaataa sananvapautta puolustavan Gab-yhteisöpalvelun

Rahaeliitti yrittää kaataa sananvapautta puolustavan Gab-yhteisöpalvelun

3

Sananvapaudestaan tunnettua yhteisöpalvelu Gabia yritetään kaataa sen käyttäjäkunnan poliittisten mielipiteiden vuoksi, uutisoi Ilta-Sanomat. Anti-Defamation League ja muut radikaalit juutalaisjärjestöt ovat hyökänneet tänä vuonna jatkuvasti Gabia vastaan syyttäen palvelua liian laajasta ilmaisunvapaudesta.

Siinä missä Twitter ja Facebook ovat investoineet valtavia rahasummia kansallismielisten viestien sensuroimiseen, on Gab sallinut toistaiseksi myös poliittisesti tulenarkoja aiheita sivuavan keskustelun. Tämän vuoksi esimerkiksi monet sionismi- ja maahanmuuttokriitikot ovat alkaneet suosia Gabia perinteisten sosiaalisten medioiden sijaan.

Nyt lobbausjärjestöjen sensuurivaatimukset ovat alkaneet saada viimein vastakaikua rahaeliitiltä. Maksupalvelu PayPal sekä palvelintarjoaja Joylent ovat ilmoittaneet asettavansa Gabin saartoon muun muassa “juutalaisvastaisuuden” vuoksi. Joylentin asettama saarto astuu voimaan tänään.

Gabin tiedottajien mukaan saarto tulee todennäköisesti aiheuttamaan lähiviikkoina käyttökatkoksia, mutta palvelu ei suinkaan aio lopettaa toimintaansa. “Gab vannoi jatkavansa vapaan ilmaisun ja yksilönvapauden puolustamista”, Ilta-Sanomat summasi.

Lähde: Ilta-Sanomat

3 KOMMENTIT

 1. “To determine the true rulers of any society, all you must do is ask yourself this question: Who is it that I am not permitted to criticize?”

 2. Tällä murhaajalla oli some-tili myös Facebookissa ja muuallakin.
  — Miksi keskustelua ei käydä Facebookin lopettamisesta?
  — Ovatko Facebookin [omistajat] keskustelun takana?
  — Yritetäänkö kilpailija ajaa pois markkinoilta?

 3. Ei käyttäjien mielipiteiden vuoksi, vaan sen vuoksi että käyttäjille sallitaan mielipiteidensä ilmaisu ylipäätään.

  Koska vapaassa ympäristössä nationalismi voittaa aina ja kulttuurimarxismi häviää aina, ei eliitit voi tätä sallia.

Comments are closed.