Koti Uutisia Kotimaa Kai Mykkänen: juutalaisille mahdollisesti lisää veronmaksajien rahaa

Kai Mykkänen: juutalaisille mahdollisesti lisää veronmaksajien rahaa

7

Monikulttuurisuuskiihkoilijana tunnettu sisäministeri Kai Mykkänen on valmis lahjoittamaan lisää suomalaisten veroeuroja juutalaisille. Kansallinen Vastarinta uutisoi kuun alussa, että rahan kerjäämisestä on kehittynyt Suomen juutalaisyhteisön jokavuotinen perinne.

Pian uutisemme jälkeen Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik vaati mediassa jälleen lisää rahaa yhteisölleen. Juutalaisten mukaan rahoilla kustannettaisiin “turvallisuusjärjestelyitä”, vaikka Suomen juutalaisiin ei ole kohdistunut ensimmäistäkään vakavaa iskua.

Vaikka juutalaisvastaisia iskuja ei ole tapahtunut, vihjaili sisäministeri Mykkänen kannattavansa ajatusta juutalaisten avokätisemmästä rahoittamisesta. Mykkänen kertoi kannastaan Lännen Medialle.

– Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa vuosittain noin puoli miljoonaa euroa rekisteröityneiden uskonnollisten yhdyskuntien, kuten Helsingin juutalaisen seurakunnan, toiminnan tukemiseen. Rahoituksen jakoperusteisiin vaikuttaa yhdyskuntien jäsenmäärät. Jatkossa voisi olla tarpeen selvittää myös turvallisuustarpeiden erojen vaikutus rahoituspäätöksiin, Mykkänen totesi.

– Suvaitsemattomuus toisia kulttuureja ja uskontoja kohtaan on nostanut päätään koko Euroopassa, eikä Suomi ole valitettavasti tässä poikkeus. Ilmiö pitää ottaa vakavasti. Tämän takia olen puhunut esimerkiksi vihapuheen kitkemisestä. Emme saa hyväksyä väkivaltaan yllyttämistä missään muodossa, ministeri jatkoi.

Hämeen Sanomien
haastatteleman Nadbornikin mukaan merkittävin esimerkki juutalaisiin kohdistuvista uhista on Suomessa se, että juutalaiset “joutuvat” yhä useammin “puuttumaan” näitä ärsyttäviin Internet-kirjoituksiin. Väkivallan sijaan juutalaisia uhkaa siis suomalainen sananvapaus.

– Äärioikeistolaisiin ei auta muu kuin tiukka lainsäädäntö ja tiukat poliisitoimet. Suomessa on hyvää se, että poliisi lähti vaatimaan [Pohjoismaisen] Vastarintaliikkeen kieltämistä. Ne ovat juuri sellaisia asioita, mitä pitäisi tehdä, kun joku on välittämättä toisten ihmisarvosta, Nadbornik julisti.

Lähteet: Hämeen Sanomat, Kaleva

7 KOMMENTIT

 1. Lainsäädäntö ei kohdennu äärioikeistoon, sehän tätä maata tällä hetkellä harvainvallalla “johtaa” ja edistää vihapuhetta/ tekoja kantaväestöä kohtaan.
  Ei omassa maassan tarvitse suvaitakkaan muiden kulttuurien rappiollisia perinteitä, suomessa kun mennään perse edellä puuhun juuri kulttuurimaxistien vuoksi.
  Kansan pitäisi mukauta vieraaseen kultuuriin eikä vieraan kultuurin sopeutua vallitseviin lakeihin/ tapoihin, tällainen ei ole muuta kuin sionistinen aivopieru jolla halutaan kääntää kaikki nurinkuriseksi, jotta uhriutuminen on sitten helpompaa kun tulee vastustusta kun pitäisi elää ja olla maan tapojen mukaisesti.

 2. Mykkänen on rasisti. Hän on rasiti suomalaisia kohtaan.

  Missä on Mykkäsen omatunto?? Eikö suomalaisia veronmaksajia pitäisi auttaa ennen muita?

  • Mykkäasen äiti on Venäjältä muuttanut eli jokin niiden kansoista.

 3. Näimpä. Oishan se ihme ja kumma jos oman heimon ulkopuolisia ihmisiä tarpeeksi kauan kusettamalla luomalla vaikka viimeisin finanssijärjestelmän malli, kynyttämällä sikamaisia korkoja lainoista ja omiltaan taas ei, jne jne jne jollain ainakin kertyisi jotain hampaankoloon.
  Lajimme taipumus purkaa vitutusta epärakentavasti tälläisissä tapauksissa lienee täälläkinpäin vain ajan kysymys ja tilastollinen mahdottomuus, mitä länsinaapurissa nyt tapahtuu täälläkin n 10 vuoden sisällä, ainakin mitä seuraillut tovin verran tätä touhua.
  Eli, olisikohan joillakin kokolailla korkeampi aika kuin goyim heimojen jäsenillä katsoa peiliin ja vetää johtopäätökset etenemiselle muualta kuin kylmästä logiikasta, pidemmän päälle kaikilla on leppoisampaa siten. Onnea ei löydy säilyvää laivan kapteenin ollessa kävelevä laskukone , saati tylsimys..

 4. Jokaisen Suomalaisen pitäisi luovuttaa 2/3 joka kuun palkastaan juutalaisille, korvauksena “holokaustin kärsimyksistä”

  • Mielummin 3/4. Onneksi minä en saa eläkettäni kuussa, joten voinen pitää sen itselläni.

 5. Tuollainen tunteeton ja suomalaisia vihaava kanalja on oiva “työkalu” tällaiseen rahansiirtoon.

Comments are closed.