Koti Uutisia Putin: Eurooppa on menettänyt rokotteen natsismia vastaan

Putin: Eurooppa on menettänyt rokotteen natsismia vastaan

10

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tällä hetkellä Serbian pääkaupungissa Belgradissa muun muassa osallistuakseen sotilasparaatiin ja erilaisiin tapahtumiin liittyen Belgradin “natsismista vapauttamisen” 70-vuotispäiviin. Putin on jo ilmaissut huolensa “natsismin” noususta Euroopassa ja tehnyt selväksi kantansa siitä, että “Venäjän velvollisuus on taistella fasismia vastaan”.

“Valitettavasti Nürnbergin oikeudenkäyntien aikana kehitetty rokote natsismia vastaan on tietyissä eurooppalaisissa maissa menettänyt tehonsa. Selviä esimerkkejä edellä mainitusta ovat Liettuassa ja muissa Baltian maissa arkipäiväisiksi yleistyneet avoimen uusnatsistiset mielenosoitukset. Tästä näkökulmasta katsottuna Ukrainan tilanne herättää varmasti huolestuneisuutta; helmikuussa tapahtunutta ei-perustuslaillista kapinaa hallinnoivat nationalistiset voimat ja muut radikaalit ryhmät”, Putin sanoi.

“Velvollisuutemme tänä päivänä on vastustaa natsismin ihannointia. Meidän on ryhdyttävä lujasti vastustamaan yrityksiä muuttaa toisen maailmansodan lopputulosta. On taisteltava kaikkia rasismin muotoja ja rasistisia ilmauksia, muukalaisvihaa, aggressiivista nationalismia ja chauvinismia vastaan”, Putin jatkoi.

Putinin vierailua Belgradissa kritisoidaan lännessä USA etunenässä. Yhdysvaltojen mielestä vierailu ei ole ajankohtainen: “On mahdollista olla hyvät suhteet Venäjään, Kiinaan ja USA:han. Meidän näkökantamme Putinin vierailuun eroaa kuitenkin Venäjän ja Kiinan näkökannoista. Kiinalaiset eivät ole hyökänneet kenenkään kimppuun, mutta venäläiset sen sijaan ovat”, sanoi Yhdysvaltojen Serbian-suurlähettiläs Michael Kirby. “Hyökkäyksellä” Kirby viittaa venäläisseparatistien Venäjältä saamaansa tukeen.

Lähteet: Nordfront.se, The Moscow Times

10 KOMMENTIT

 1. Putin vaan nyt joutuu sanomaan noin, koska muuten NWO ottaisi Putinin hengiltä. Uskomatonta, että Svl jatkaa Putinista ja Venäjästä Kosherkonservatiivista uutisointia! Tiedän ettei Putin tarkoittanut mitä sanoi, sillä mies on lähempänä Hitleriä ja kansallissosialisteja kuin kukaan sitten Hitlerin ja kansallissosialistisen Saksan! Putin on hieno mies, joka joutuu vielä toistaiseksi toimimaan “verhojen takana” paljastamatta todellista luontoaan, eli sitä että hän on kansallissosialisti ja Johtaja!

 2. Nurnbergin “oikeuden”käynnithän ovat niin hyvä esimerkki oikeudesta. Koko sirkus häpäisee kaiken mitä voidaan pitää oikeudenmukaisena mutta se taitaa olla oikeuslaitosten todellinen ilme.

 3. Erikoista että Euroopassa osa kansallissosialisteista kannattaa Putinia vaikka tyyppi on täysin siionisti kuten Sauli Niinistö, Obama ja Stalin.

  • Miksi sitten tämä “sionisti Putin” aseisti Syyria eli Presidennti Bashar al Asadia moderneilla asejärjestelmillä kymmenen miljardin (10 000 miljoonaa) dollarin lainan edestä? (ja sitten vielä kyynisesti antoi tämän lainan anteeksi). Asad on oikeiden sionistien vihollinen № 1.

   Miksi sitten tämä “sionisti Putin” tekee valtavan kauppasopimuksen Iranin kanssa (ölyä teollisia tuotteita vastaan). Iran on oikeiden sionistien vihollinen № 2. Tässä sopimuksessa ei käytetä dollareita; tämähän on kuin kansallissosialistisen Saksan kauppasopimus Argentiinan kanssa – saksalaisia polkupyöriä vaihtoon argentiinalaiseen lihaan. Arvaa mikä säröä se tekee sionistien petrodollareiden “korvaamattomuudelle”.

   Miksi sitten tämä “sionisti Putinin” virallinen neuvonantaja Sergei Glazjev julkisesti esittää (http://ria.ru/economy/20140922/1025115183.html)
   sellaista verokohtelua ja Duuman komitea käsittelee lakialoitetta, joka estäisi pääoman vientiä ulkomaille – täten kirjaimellisesti toteuttaen NSDAP:n talousohjelman yhden keskeisimmän kohdan.

   Sinulle Mika esitän aluksi nämä kolme kysymystä. Kun löydät ristiriidattomat vastaukset näihin – saat lisää kysymyksiä asioista, jossa Putinin teot aiheuttavat sionisteille kovaa pehvakipua ja paljon enemmän kuin Putinin sanattuottavat heille iloa.

   Olen kansallissosialisti. Minulle ei ole mitään erikoista pitää niistä Putinin teosta, jotka aiheuttavat sionisteille oikeata pehvakipua.

   • En ole nimimerkki “mika”, mutta saanko vastata silti?

    Samasta syystä, kuin miksi USA tuki esim. Syyrian kapinallisia Assadia vastaan: molemmat suurvallat pelaa omaa häikäilemätöntä geopoliittista peliään, jossa vihollisen vihollinen on kaveri ideologiasta riippumatta. Vai luuletko oikeasti, että USA tukee kurkunleikkaajia siksi, että niiden mielestä jihadismi on kertakaikkisen hieno juttu?

    Voisinkin vastakysymyksenä heittää kaikkiin kolmeen seuraavaa: miten perustelisit sen, että Putinin tekojen motivaationa olisi nimenomaan Iranin, Syyrian jne. sionisminvastaisuus? Tähän mennessä mikään ei nimittäin viittaa siihen suuntaan: tämän uutisen kaltaisten lausuntojen lisäksi äijä nimittäin on _tekoina_ sionismiiin liittyen mm. kiristänyt holokaustin kiistämisestä ja “uusnatsismista” annettavia rangaistuksia. Ja hyökännyt naapurimaahan sillä perusteella, että siellä tapahtui “äärinationalistien” ja “antisemitistien” vallankaappaus…

    Ja niin: jos Venäjä on uusi kolmas valtakunta ja valkoisen rodun viimeinen toivo taistelussa sionisteja vastaan, niin miksiköhän Putinia tukevista oligarkeista valtaosa on juutalaisia? Miksiköhän Venäjän turvallisuuspalvelun johtaja ja entinen pääministeri Mikhail Fradkov on juutalainen? Miksiköhän Venäjän liikenneministeri Igor Levitin on juutalainen? Miksiköhän Putin laukoi 2014 Gazan kriisissä tällaisia kommentteja?

    “‘I support Israel’s battle that is intended to keep its citizens protected,’ he said about the Israel Defense Forces’ operation to restore quiet to the region and stop Hamas terrorism.”

    http://www.collive.com/show_news.rtx?id=31099

 4. “Selviä esimerkkejä edellä mainitusta ovat Liettuassa ja muissa Baltian maissa…”

  Putinin alkusanat Baltian maiden valloitukseen? Tällä kertaa syynä “venäläisväestön suojelun” lisäksi “natsismin” ja fasismin kitkeminen näistä maista? Sille tulisi jo aatteellinen hyväksyntä länsimaiden nyky-johdolta!

  Ja onko Putin tälläkään kertaa oikeasti maininnut sanan “natsi”, koska aiemmin syksyllä jokin suomalainen valtamedia uutisoi Putinin verranneen Ukrainan nykyistä juutalais-hallintoa “natseihin” vaikka Putinin alkuperäiset sanat olivat tyyliä: “Ukrainaa johtavat samat fasistit, jotka sodan aikana polttivat kaupunkejamme”
  “Natsi” -sanalla valtamedia kuvaa kaikkia jotka rakastavat kansaansa, kulttuuriansa ja kotimaansa luontoa ja kaikkea, mikä hiemankin on kansallismielistä. Tämä tukee mm. valtamedian pyrkimyksiä saada valkoinen rotu vihaamaan itseään.

 5. Jokohan se honeymoon putinin kanssa alkaisi loppua,putin on asettanut holokaustin kieltämisen vastaisen lain ym ym.

 6. On erittäin tärkeätä osata erottaa toisistaan Kansallissosialismi ja eliitin harjoittama ja kansaa kohtaan rikollinen Fasismi.

 7. Olen käsityksessä, että Putin on venäläisten etuja ajava kansansallissosialisti muilta osin, paitsi hän ei ole jutku-vastainen. Hän vain puhuu paskaa saadakseen kansalaisiltaan tuen naapurimaiden valtaukseen.

  Tää lause oli lähinnä koominen Putinin sanomana:
  “On taisteltava kaikkia rasismin muotoja ja rasistisia ilmauksia, muukalaisvihaa, aggressiivista nationalismia ja chauvinismia vastaan”, Putin jatkoi.

  Mielestäni muslimit ovat tällä hetkellä jutkuja isompi ongelma ja muslimeja vastaan Putin taistelee (tsetsenit).

Comments are closed.