Koti Uutisia Video: mustat vandalisoivat juutalaisten kauppaa

Video: mustat vandalisoivat juutalaisten kauppaa

4

New Yorkissa sattui viime lauantaina mielenkiintoinen tilanne, kun joukko mustia nuoria etsi itselleen sopivaa hyökkäyksen kohdetta. Tällä kertaa ei käytykään valkoisten kimppuun, vaan kohteeksi valikoitui juutalaisten kosher-myymälä.

Mitään henkilövahinkoja ei ilmeisesti syntynyt, sillä musta lauma tyytyi ainoastaan sotkemaan kaupan eteistä ja kaatamaan yhden myyntihyllyn. Luonnollisesti media ja viranomaiset suhtautuvat tapaukseen erityisellä vakavuudella, sillä ovathan aggression kohteena valkoisten sijaan juutalaiset.

“Tämä ei ole mikään vitsi, jonka voi vain antaa olla”, omistaja Yanki Klein sanoi uutiskanava CBS:lle. Myös Brooklynin kaupunginosan pormestari Eric Adams sekä eri uskonnolliset johtajat kiiruhtivat tuomitsemaan hyökkäyksen.

Alla on esillä video tapauksesta:

 

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Vitullinen läjä neekereitä riehuu jälleen. Ja mitään ei tehdä. Miettikää jos tuossa ois ollu 50 valkosta, uutisissa heti: uusnatsien hyökkäys juutalaisia kohtaan…

  2. Miksiköhän rasistinen Israel ei juurikaan ota somaleita? naurettavaa fasismia, natsismia, fuhrerismiä ja hitlerismiä!!!

Comments are closed.