Koti Uutisia Ulkomaat Puolalaiset vastustavat EU:n uutta ACTA2-tekijänoikeusdirektiiviä

Puolalaiset vastustavat EU:n uutta ACTA2-tekijänoikeusdirektiiviä

4

Kuusi vuotta sitten maailmanvallanhaltijat päättivät salaisesti sopia uudesta tekijänoikeuslaista, joka tunnettiin nimellä ACTA. Tällöin tuhannet puolalaiset jalkautuivat kaduille osoittamaan mieltään.

Marraskuussa vuosi tietoja, että EU suunnittelee uutta tekijänoikeusdirektiiviä. EU:n tekijänoikeusdirektiivi ei palvele sisällöntuottajia lainkaan. Päinvastoin se todennäköisesti luo lisää haasteita niin tuottajille kuin materiaalin levittäjille. Direktiivin ongelmana on massiivinen sensuuri, jota se toisi astuessaan voimaan. Puolalaiset kutsuvatkin tätä uutta luonnostaan nimellä ACTA2.

Noin 15 000 puolalaista sisällöntuottajaa allekirjoitti adressin, jolla vastustetaan uutta EU:n tekijänoikeusdirektiiviä. Näiden 15 000 tuottajan materiaalista nauttii ja on nauttinut noin 20 miljoonaa puolalaista.

Lähde: Information Liberatio

4 KOMMENTIT

 1. Mikä tämän lain sisältö on ja miten se vaikuttaa YouTubeen? Facebookia tai muita juutalaisten virityksiä en käytä, joten ei kiinnosta.

  • Jos et käytä juutalaisten virityksiä, niin miksi youtube sitten kiinnostaa?

   • Otetaan uudemman kerran, josko vaikka menisi perille informaatio näin toiston kautta:

    “Mikä tämän lain sisältö on ja miten se vaikuttaa YouTubeen? Facebookia tai muita juutalaisten virityksiä en käytä, joten ei kiinnosta.”

    Tuolta erityistarkastelun alle nyt kohta: “Facebookia tai _MUITA_ juutalaisten virityksiä en käytä”

    Eli viestistä käy ilmi että YouTube kiinnostaa [sattuneesta syystä, kirj. huom.], mutta Facjewbookia tai MUITA en käytä so. käytän YouTubea mutten muita.

 2. Ylipäätänsä kaikkea mitä EU paskoo ja näin aiheuttaa kasvavaa jätekuormaa faunassa kannattaa vastustaa aivan kuten Puolassa tehdään. Sillä kukaan ei pysyisi terveenä, jos ent. Itä-Euroopan maat olisivat samanlaisia perseennuolijoita kuin Suomi, jonka kuitenkin voi jotenkin kestää kun on täällä eikä lähde ulkomaille ja katso sieltä päin Suomea. Jos Suomi olisi sellainen kuin sen haluaisin olla kansanluoteen kohdalla. Arvostaisin sitä enemmän kuin sitä edes yhtä hyvää piirrettä ranskalaisissa etteivät niele kaikkea sitä paskaa, jota Macron heille syöttää.

Comments are closed.