Koti Uutisia Kotimaa Yle käyttää asiantuntijana tunnettua äärivasemmistolaista

Yle käyttää asiantuntijana tunnettua äärivasemmistolaista

12

Itsenäisyyspäivän tapahtumien johdosta Yle on tehnyt runsaasti propagandatyötä estääkseen kansan aktivoitumisen. Itsenäisyyspäivänä Yle piti lukijansa ajan tasalla Helsingin tapahtumista.

Kello 18.32 Yle käytti Varisverkostoon kuuluvaa Dmitry “Dimmu” Gurbanovia “äärioikeistoasiantuntijana” ja käytti hänen twiittiään uutisessaan. Tuskin kukaan enää epäilee, etteivät äärivasemmisto, valtamedia ja järjestelmä muodostaisi pyhää kolminaisuutta. Mielenkiintoista on myös, että Gurbanov esittelee itsensä äärioikeistoasiantuntijana, vaikkei häntä ole “äärioikeiston” mielenosoituksissa pitkään aikaan näkynyt.

Jo aiemmin Ylen toimittaja on jakanut äärivasemmiston propagandaa. Ylen ja äärivasemmiston yhteistyön odotetaan lisääntyvän lähivuosina.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen:
Juutalainen lietsoo riitaa vaihtoehtomedioiden välille
Ylen toimittaja jakoi äärivasemmiston propagandaa

12 KOMMENTIT

 1. YLE voi painua vittuun, kuten eräs herra asian ilmaisi suunnilleen.

  Kuka vittu tuo Kyrpänov on?

  • Twitteraktivisti, jolla ei oikeasti ole mitään pätevyyttä, mutta on öyhöttänyt natseista niin runsaasti että muu äärivasemmisto on suonut hänen leimata itsensä asiantuntijaksi.

   • Sille on syynsä etten ole seurannut (((medioita))) vuosiin. Suosittelen lämpimästä kaikille muillekin. Voin sanoa ettei se ole paha risti olla tietämätön viimeisimmistä “Selviyityjien” tai “24”:sen käänteistä. Itse kun olen ollut yksinäinen susi aina, niin ei riipaise tämä kuulumattomuuden tunne palaneen puupenninkään vertaa.

    • Sama täällä. Meidän perheessä ei ole katseltu teeveetä vuosiin. Saisi tulla vaikka puolenvuoden sähkökatkos koko Suomeen niin oppis ihmiset ja varsinkin nuoret tavoille.

 2. Dmitry Gurbanov on juutalainen ex. katuanarkisti. Nykyisin hänen toimisto on pääasiassa Twitter. Hänen ulosantinsa oli vielä 2014-2016 kovaa uhoa Twitterissä, mutta nykyisin vetää varman päälle antaen itsestään selväpäisemmän kuvan ulospäin.

  Eräskin nopeasti löytynyt keskustelu vuosien takaa on hauska. Siinä keskustelee rattijuoppo Mashiri, HS:n Laura Halminen ja Dimmu kahdella nikillään, omalla ja Varisverkoston.

  Nykyäänhän nämä Mashiri, Halminen ja Dimmu voisivat istua jo samassa pöydässäkin, koska ajettava agenda on heillä täysin sama.

  https://mobile.twitter.com/dimmu141/status/462524259076931584

 3. Myrsky nousee ja se myrsky tulee siivoamaan kaiken saastan näistä medioista lähtien poies.

 4. Yle käyttää vasemmistoa… No, se sopii YLE:n agendaan. Käyttävät tyhmiä hölmöjä käsikassaroinaan ja samalla antavat ulospäin kuvan omasta agendastaan.

  Kulttuuri-maxismiin kuuluu aina että pelataan toisten rahoilla. Siksi tämä vasemmiston käyttäminen on niin yleä niin yleä että. Ja kaikki ne sujatyöpaikkaa nauttivat… Samaa seinää vasten.

 5. Onko tämä se sama Dimmu, joka sai Israelin-matkallaan paskaa niskaansa puoliverisyytensä vuoksi? 😀

 6. Nämä nk. “asiantuntijat” jakautuvat kahteen pätevyys luokkaan: 1. Nenänkaivajiin ja 2. perseensä kaivajiin.

Comments are closed.