Koti Uutisia Ulkomaat Puola jakelee juutalaisille kansalaisuuksia kuin karkkia lapsille

Puola jakelee juutalaisille kansalaisuuksia kuin karkkia lapsille

7

Puola on seitsemän viime vuoden aikana antanut tuhansille juutalaisille kansalaisuuden. Vuoden 2007 ja 2017 välisenä aikana 20 000 Israelin juutalaista on saanut kansalaisuuden Puolassa. Luku on huomattava, sillä se on 250 prosentin nousu sitä edeltävään seitsemään vuoteen verrattuna.

Niistä 20 000 Israelin juutalaisesta, jotka ovat saaneet Puolan kansalaisuuden, yli 10 000 sai sen vuosien 2015–2017 välisenä aikana. Tämä on merkittävää, sillä niin kutsuttu kansallismielinen Laki ja oikeus -puolue nousi valtaan.

Lähde: Israel National News

7 KOMMENTIT

 1. Egyptin vitsaukset ovat saapuneet Puolaan. Ja ne huomaavat sen vasta liian myöhään. Voi puolalaisraukkoja. Minä kun luulin että Puola olisi euroopan viimeisiä puolustuslinjoja ja ensimmäisiä EU:sta eroajia. Muttta nyt eropäätökset saa hylätä ja seurata kun maan talous romahtaa sisäisen sekasorron seurauksena.

  Suurin osa juutalaisista on ansassa Israelissa. Ne haluaisivat muuttaa Amerikan yhdysvaltoihin mutta eivät saa viisumia/kansalaisuutta. Nyt Puolaa ponnahduslautanaan käyttävinä niillä saattaa olla paremmat mahdollisuudet.

  • Valkoisen miehen taakka ja jutkulle hyvittelyä toisen maailmansodan “kauhuista” mitä juutalaisväestö joutui kokemaan?

   • Nyt sitte vaan mietitään, että mitä sellaista jutkut tuolloin kokivat, että meidän kaikkien valkoisten ihmisten tulee olla kyykyssä?

    • Joutuivat odottamaan bratwurstia ja hapankaalia varttitunnin Müncheniläisessä oluttuvassa ja nousivat sen takia otsikoihin. Onhan se murhayritys nälkään näännyttämällä, hungerkaust.

     Enpä olisi Puolasta moista hevin uskonut. Taitaa olla pustan sukulaiskansa Viktor Orbànin johdolla ainoa todellinen oppositio.

    • Meidän tulee yhdessä suorittaa ‘katumusharjoituksia” selvästikin, ei muuta kuin Sauli Niinistön, Laura Jutkusaaren ja muiden kansanpetturien kanssa pyhiinvaellusmatkoja Israeliin, kipa päähän ja Itkumuurille ja kumartamaan juutalaisille herroille. Israelille tulisi Suomen myös maksaa 100 miljardia euroa vahingonkorvauksia niistä muutamasta jutkusta mitä Suomesta lähetettiin leireille sekä tietysti siitä tulee maksaa veroa, että olemme syntyneet valkoisiksi. Myös jokaisen Suomalaisen tulisi majoittaa kotiinsa mamuperhe. Tässä olisi nyt ALKUUN “katumusharjoituksia”.😉

 2. Olen kuullut, että juutalaisten todellinen määrä Israelissa on kahdella miljoonalla pienempi, kuin mitä Israelin viranomaiset ilmoittavat. Kaksoiskansalaisuudet mahdollistavat sen, että monet amerikkalaiset, venäläiset, georgialaiset, ukrainalaiset, englantilaiset, ranskalaiset ja argentiinalaiset saapuvat Israeliin hakemaan kansalaisuuden ja äänioikeuden ja samalla Mossadin kansainvälisen suojelun. Sitten he jättävät Israelin, mutta pysyvät kuitenkin tilastoissa israelinjuutalaisina ja äänestävät.

  Tämä tilastojuutalaisilla ja tilasto-israelilaisilla leikkiminen on vähän samanlaista, kuin Yad Vashemissa holokaustin uhreina luetellut kaatuneet suomalaiset juutalaissotilaat. Suomen Puolustusvoimissa Neuvostoliittoa vastaan kaatui 26 juutalaissotilasta armeijan harmaissa ja heidän nimensä mainitaan Yad Vashemissa holokaustin uhreina. Jos se on totta, niin silloin se oli Neuvostoliitto, joka on syyllinen “holokaustiin”. Toisaalta myös Suomussalmen taisteluissa kaatuneet tuhannet ukrainalaiset juutalaissotilaat luokitellaan holokaustin uhreiksi. Kysymys onkin, ampuiko Puna-armeijan “friendly fire” politrukit heidät pakenemisen estämiseksi vai suomalaiset? Talvisodassa vaikutti siltä, että Stalin tahallaan tapatti ukrainalaisia ja hyökkäävien joukkojen perässä marssivat politrukit, joiden tehtävä oli varmistaa joukkojen eteneminen ampumalla kaikki pelkurit ja rintamakarkurit.

  Puolan passit juutalaisille voi olla myös passit Suomeen ja muihin EU-maihin muuttamiselle (huomaamattomasti) tilastoissa EU-kansalaisina. Puolassa strategia voi olla myös juutalaiskansanedustajan saaminen eduskuntaan ja kaikkin äänien keskittäminen tälle. Vähän niin kuin Ben Zyskowicz Suomessa, joka on valvonut eduskunnassa juutalaisten etuja vuodesta 1979.

  Toisaalta kaksoiskansalaisuuksilla pystyy “kikkailemaan” esim. muuttamalla Ruotsiin juuri ennen EU, eduskunta tai kunnallisvaaleja, ja keskittämällä kaikki 20.000 ääntä samalle juutalaisehdokkaalle ja varmistaen näin läpipääsy. Ja sitten kirjojen vaihto toiseen EU-maahan.

  Israelilaiset eivät pysty matkustamaan moniin maailman maihin, jotka eivät edes tunnusta Israelin olemassa oloa tai kieltävät vierailut maassaan Israelin passeilla. Mahmoud Al-Mabhouhin murhaamisen Dubaissa Mossad suoritti kaksoiskansalaisuuden omaavien agenttejensa avulla. Näillä oli kaksoiskansalaisuudet EU:ssa: 12 Englannin passi, 6 Irlannin passilla, 4 Ranskan passilla, 1 Saksan Liittotasavallan passilla ja lisäksi 3 Australian passilla. Puola tukee Mossadin toimintaa antamalla juutalaisille kaksoiskansalaisuuden. Näistä kaksoiskansalaisista ei tulee koskaan lojaaleja Puolan valtiolle.

 3. ..Ja ihan vaan (((sattumalta))) Puola on kovin islamofobinen 😉

Comments are closed.