Koti Uutisia Kotimaa PS-nuori onnitteli valkoisia isiä – NPC-armeija kävi kimppuun

PS-nuori onnitteli valkoisia isiä – NPC-armeija kävi kimppuun

5

Perussuomalaisten Nuorten Lapin piirin puheenjohtaja Johannes Sipola sai kimppuunsa raivoisan kulttuurimarxistilauman isänpäivän twiittauksellaan. Kohua herättäneessä viestissä luki yksinkertaisesti: “Kaikille valkoisille iseille hyvää #isänpäivä’ä!”

Sipolaa vastaan hyökkäsi välittömästi joukko raivostuneita Twitter-käyttäjiä, joihin on alettu viime aikoina viitata termillä NPC eli non-playable character. NPC:llä tarkoitetaan robottimaisesti käyttäytyviä kulttuurimarxisteja, jotka vastustavat refleksinomaisesti ja sokeasti kaikkea valkoiseen identiteettiin liittyvää.

Sipolan viattomaan isänpäivätoivotukseen kohdistuivat muun muassa seuraavat vihanpurkaukset: “Haista Persu pitkä paska!”; “Huonoa harvinaisten kallonmittaajien päivää!”; “Aika vaarallisesti puhut nyt”; “Persut olisiko aika kenkiä tämä rasistinen älykääpiö pihalle puolueesta?”; “Miksi vihaatte kaikkia muita paitsi valkoisia?”; “Ainakaan tämän valkoisen isin isänpäivä ei tämmöisistä toivotuksista parane. Hyi hitto!”; “Ei jumalauta näitä rasistisia puheita. Ja kaveri niistä vielä ylpeä. Välillä kyllä hävettää olla suomalainen. Mistä näitä sikiää?”; “Häpeä!”; “Oot ällöttävä ihmisen tekosyy”; “Rasisti paska”.

NPC-meemi.

Osa NPC-armeijasta koostui rotumuukalaisista, osa taas itseään vihaavista valkoisista. Sipolan viesti nousi nopeasti Twitterin eniten puhuttaneiden viestien joukkoon sunnuntaina.

Myös perussuomalainen puolue-eliitti on aiemmin hyökännyt Lapin piirin puheenjohtajaa vastaan tämän kansallismielisten näkemysten vuoksi. Sipola on järkyttänyt globalisteja muun muassa kritisoimalla homolobbya sekä toivottamalla sionistien vihaaman tavarataloyhtiö J. Kärkkäisen tervetulleeksi Rovaniemelle.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

5 KOMMENTIT

 1. Kiitos kiitos Johannes. Mielelläni otan onnittelut valkoisena isänä vastaan.

  “Tee työtä jolla on tarkoitus”

 2. Päinvastoin Johannes Sipolan isänpäiväonnittelut olivat oikea teko ja rohkea sellainen sekä perin tarpeellinen aikana, jolloin lihaa syövää valkoista heteromiestä syyllistetään aivan kaikesta paskamaisuuksista jota vain tämä nykyinen sekopäinen maailmankaikkeus voi sisällään pitää.
  Kun kuten edellä mainitsin viitataan tähän “kohderyhmään” eli valkoisiin miehiin negaation kautta syyllistäen. Silloin on nimenomaan “aiheellista”, “suotavaa” ja ennen kaikkea “hyväksyttävää” viitata pelkästään valkoisiin miehiin.

  Mutta anna pojat kun haluaa osoittaa myönteisyyttä ja valkoisten miesten niin harvoin saamaa positiivista palautetta. Silloin repeää feministien, suvakkien ja ym. “vähemmistöjen” perseet verisille ja paskamyrsky on hurrikaani luokkaa.

  Terveeseen ja kaiken kestävään sananvapauteen kuuluu se, että kirjoittaja tai sanoja saa ja täytyy saada ilmaista sanomansa vapaasti ja sen, joilla täytyy toleranssia olla ovat kuulijat ja muut yhteiskunnan jäsenet rodusta, seksuaalisesta suuntauksesta tai poliittisesta taustasta riippumatta.
  Edm. twiittiin voi todeta, että olipa sen esittänyt mikä tahansa etninen taho tai sukupuoli-taustainen henkilö hyvänsä. EI siitä olisi noussut minkäänlaista kohua tai pahennuksen vuolasta virtaa. Uskallan väittää, ettei yksikään tavalliset suomalaiset, joiden sielu on suurtakin suurempi. Eivät olisi lotkauttaneet korvaansakaan, jos joku muslimi olisi onnitellut vain muslimi isiä.
  EI. Sehän olisi ollut vain “valtavirtaista” “kotoutumista” ja “kotouttamista”.

  Eli taas meidät suomalaiset “törmäytetään” siihen “liukumiinaan” naamallemme, että meidän TÄYTYY muuttua eikä TULIJOIDEN!!!

 3. On taas tullut töitä tehdessä (autoa ajaessa) näitä mietittyä ja mielestäni kansallismielisten ja kansallissosialistien pitäisi johtaa edestä. Näin on isänmaallisia suomalaisia ennenkin johdettu.

  NPC-armeija on sionistien luomus, sionistien zombie. He eivät poistu kritisoimalla, he ovat zombie-ilmiö ja he pysyvät niin kauan kuin isäntänä on sionisti.

  Sionismin kovinta ydintä on aina riidankylvö ja kansan jakaminen mahdollisimman moniin keskenään taisteleviin ryhmiin. Heterot vs. homot etc.; naiset vs. miehet; mustat vs. valkoiset; muslimit vs. kristityt jne., ad infinitum. Tämä on sionistin modus operandi puhtaimmillaan.

  Taktisista syistä sionisti puhuu aivan kuin hän aidosti välittäisi esim. naisista, homoista, mustista, muslimeista. Sionisti ei välitä. Itse asiassa hän ei voisi vähempää välittää. Sionisti huolehtii vain yhden ryhmän eduista: Onko se hyväksi juutalaisille? Kyllä vai ei.

  Ja tämä riidankylvö on hyväksi, sillä tällä ei tavoitella harmoniaa, vaan riidankylvöllä tavoitellaan konflikteja, epävakautta. He puhuvat, tietenkin, tasa-arvosta, “arvopohjasta” jne., mutta se ei heitä kiinnosta, sen me näemme heidän omassa rotanpesässään, Israelissa. Siellä “arvopohja” lepää kiikarikiväärin ampujan puoleisessa päässä ja siviilejä vastaan suunnatun Hellfire-ohjuksen lähettäjäkonsolissa. Siellä on sionistin Arvopohja: Siellä vastataan kysymykseen, onko se hyvä vai ei. Ja mikä tahansa valhe on totta ja mikä tahansa totuus on valhetta, jos se on hyvä. Heille. Mikään muu ei merkitse.

  En ole suosittu kun sanon tämän, mutta sanon silti.

  Vaikka kuinka swiduttaa, ja vannon, että swiduttaa täälläkin, hartaasti, joka Jumalan päivä tämä sonta, niin ei kannata kuluttaa aikaa näiden zombie-idioottien vihaamiseen. He ovat kuin lilluvaa sontaa suuressa sontajärvessä, yhtä tärkeitä.

  Tätä todellista vihollista vastaan pitää hyökätä omilla toimilla, omilla arvoilla, omalla esimerkillä.

  Meidän ei pidä mennä sionistin halpaan ja alistua riidankylväjän haluun olla se toinen osapuoli joka helkkarin sionistikanavalla.

  Mielestäni Vastarintaliike on hienosti välttänyt tämän ja siksi olen sille uskollinen.

  Johdetaan edestä. Suomalaiset arvostavat tätä ja sionistien zombiet olkoon sontajärvessään “vapaina” uimaan sonnassa.

  • Samaa mieltä.

   Onneksi tämä kansan jaakantuminen on kovin pienen piirin kesken tapahtunut toistaiseksi. Todellisuudessa 95% ei kiinnosta yhtään mikään muu kuin hedonismi eri muodoissaan. He eivät halua mitään sellaista lähellekään itseään mikä voisi tämän kuplan puhkaista.

   Somen ilmiöille tämä porukka on tullut immuuniksi. He pitävät itseään tietoisuuden multihuipentumana H&M:n kassi kädessään. Ainoastaan itsenäisyyspäivä ja juutalaiset nostattaa tunteita. Kummatkin valheellisesti.

   Tässä on se suuri MUTTA miten tämä porukka saadaan hereille. Tällä hetkellä asiat ovat vielä liian hyvin.

   Jokatapauksessa ulkona tapahtuva valistus on aina toimivampaa kuin somen epätodellinen maailma naurettavine riitoineen ja tappeluineen joihin välillä itsekin sortuu.

   Eläköön voitto!

 4. “Ällöttävä rasistisika”! Miten edes kehtaa? Onko poliisille tehty jo rikosilmoitus “vihapuheesta”??

Comments are closed.