Koti Uutisia Kotimaa Presidentti Niinistö lähtee seikkailumatkalle Afrikkaan

Presidentti Niinistö lähtee seikkailumatkalle Afrikkaan

10

Tasavallan presidentti Sauli “Jopo” Niinistö on päättänyt lähteä seikkailumatkalle Afrikkaan. Veronmaksajien kustannuksella hän aikoo keskustella paikallisten johtajien kanssa Marokon Marrakechin kansainvälisessä kokouksessa. Yksi tapahtuman pääaiheista on turvallinen ja järjestäytynyt siirtolaisuus maailmanlaajuisesti.

Oletettavissa on, että Niinistö löytää tilaisuuden keskustella afrikkalaisten kanssa lempiaiheestaan mustasta hiilestä, josta hän puhuu kaikkien maailman johtajien kanssa, kuten Donald Trumpin, Vladimir Putinin ja Emmanuel Macronin kanssa. Näin hän tehnee sen sijaan, että hän keskittyisi esimerkiksi jyrkästi ottamaan kantaa Suomen itsemääräämisoikeuden puolesta tai vaikkapa rotumuukalaisten palauttamisesta kotimaihinsa.

Afrikan seikkailuretki ei ole Niinistön ensimmäinen. Viimeksi hän kävi Afrikassa ylistämässä kommunistista terroristia ja valkoisten vihaajaa Nelson Mandelaa hänen hautajaisissaan Etelä-Afrikassa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Turun Sanomat, Yle

10 KOMMENTIT

 1. Kuinka siis järjestettäisiin afrikkalaisten massasiirtolaisuus Eurooppaan. Ilman hukkumisia ym. JOhan tiedämme, että halutaan avata konttoreita, joiden kautta imuroidaan väki suoraan lentoteitse tai normaalein laivakuljetuksin tänne ja sitten “taakka” jaetaan. Toisille puhutaan “taakanjaosta”, vaikka todellisuudessa eliitille tämä massamuutto on kaikkein pyhin ja tärkein asia ja kaikki kaikessa.

  • Mitä niille vastaanattokeskuksille Afrikassa tapahtui? Minusta se olisi käytännöllisin idea jos tätä on aivan pakko jatkaa. Siellä ainakin voisi selvittää hakijoiden oikeat iät hampaiden perusteella, jos on vahingossa päässyt unohtumaan.

   • Alkais tulla aika äkkiä hampaattomia sotalapsia tyrkylle, tekohammaspakolaisten aalto hukuttaisi Euroopan hammaskliniikat mutavyöryyn… 😀

    Voiskohan Sauli siirtolaisasisan tiimoilta siirrättää kaikki kafferit pois Etelä-Afrikasta vaikkapa Antarktikselle, jotta saatais hieno maa taas asuttavaan kuntoon?

 2. On edes absurdia ajatella, että sale edes puhuisi valkoisten ahdingosta Etelä-Afrikassa tällä hetkellä, hyvin on onnistunut kusettamaan valtaosan suomalaisista puolelleen “sopivana” ja “isänmaallisena” presidenttinä, Niinistön politiikka perustuukin lähinnä valkoisen rodun tuhoamisen edistämiseen, juutalaisille kumarteluun ja Suomelle haitallisten “uudistusten” tekemiseen.

  • Uskomattominta tässä “showssa” on ollut se, että vaikka Väyrynen “nuiji” Niinistön 6-0 presidentinvaalikeskustelussa, niin kansa ei laajati tajunnut tuon taivaallista esiin tuodusta euro-puhalluksesta. Istuva hemmo valittiin uudelleen palkinnoksi “hyvästä suorituksesta”, ja nyt se toimittaa jälleen vahingollista globalistiagendaa Afrikassa. Herra siunaa ja varjele meitä tältä älyttömältä menolta…

 3. Toivottavasti koukkunokka-Saul ei selviä tolppaan kiipeämisellä Afrikan katastrofeista.

Comments are closed.