Koti Uutisia Kotimaa Porvoon leikkipuistomurhasta syytetty karibialainen oli syyntakeinen

Porvoon leikkipuistomurhasta syytetty karibialainen oli syyntakeinen

6

Porvoossa oman 3-vuotiaan tyttärensä leikkipuistossa puukolla murhannut karibialainen mies oli mielentilatutkimuksen mukaan tekohetkellä syyntakeinen eli täydessä ymmärryksessä. Äiti yritti pelastaa lapsensa, ja myös paikalle saapuneet naapurit yrittivät mennä väliin. Mies lopetti lapsen päähän ja kaulaan kohdistuneen puukotuksen vasta, kun poliisi kaatoi hänet väkisin maahan. Mies väitti oikeudessa avustajansa välityksellä, että puukko oli sattumalta hänen taskussaan ja että teko johtui “hulluuskohtauksesta”.

Lapsen äiti tutustui mieheen Pariisissa. Pian suhteen alettua mies alkoi rajoittaa äidin ja tyttären elämää. Äiti ei saanut edes laittaa lasta nukkumaan tai pestä hänen hampaitaan. Riitaisan eron jälkeen isä vei tyttärensä väkisin Karibialle, vaikka tytön huoltajuus oli määrätty käräjäoikeuden päätöksellä tämän äidille. Huoltajuusriidan aikana mies uhkasi tappaa lapsen, äidin ja itsensä.

Miestä syytetään murhan lisäksi lapsen äidin pahoinpitelystä tammikuussa 2017. Mies oli pahoinpidellyt naisen tämän kotona. Häntä syytetään myös lapsikaappauksesta, laittomasta uhkauksesta sekä kotirauhan rikkomisesta. Syyte kotirauhan rikkomisesta liittyy siihen, että mies oli mennyt salaa naisen kotiin, piiloutunut sängyn alle ja kieltäytynyt poistumasta. Nainen oli joutunut hakeutumaan miehen käytöksen vuoksi lopulta turvakotiin.

Kuulusteluissa äiti sanoi olleensa varma, että mies oli suunnitellut teon etukäteen. “Hän oli valmis tekemään mitä tahansa”, äiti totesi. Esitutkintapöytäkirjasta selviää, että mies on kieltäytynyt allekirjoittamasta kuulustelukertomustaan, koska hänen mielestään häntä ei uskota ja hän kokee sen olevan “syrjintää tai rasismia”.

Syyttäjän mukaan henkirikos oli tehty vakaasti harkiten ja erityisen raa’alla ja julmalla tavalla. Teko on syyttäjän mukaan myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. Oikeuden istunto jatkuu keskiviikkona kello 13.

Lähde: Helsingin Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. Ai paljonko me näitä urheita työntekijöitä ja kulttuurin rikkauksia nyt tänä vuonna otettiinkaan?

 2. Tyhmät ämmät silti lähtevät näiden kainaloon hakemaan etnistä väriä.Ilmiö ei ole uusi Suomessakaan.Helsingin olympialaisten aikaan ämmät ei ollut pysyä pöksyissään kun tummat niljakkeet tulivat kisakylään.Liikennevaloissa tänä päivänä voi huomata kun luopio lutkat istuvat työttömän irakilaisten bemarin kyydissä.Ennemmin maan repeää kuin huora häpeää.Onneksi on isänmaallisiakin naisia olemassa vielä.

  • No olen kysynyt monelta naiselta, että “pystyisitkö harrastaan seksiä Afrikasta tai Lähi-Idästä tai jostain muualta tulleen rotumuukalaisen kanssa” kaikki on vastannut “hyi helvetti, en todellakaan” Eihän kukaan järkevä ja tolkuissaan oleva nainen pysty tollasta tekeen joka on epäluonnollista, kuvottavaa ja vastenmielista. Neekereillä ja ählämeillä yleensä näkee sellaisia rumia ja hemmetin läskejä suomalaisia ämmiä, jolla ei ole mitään itsekunnioitusta ollenkaan eikä itsetuntoa.

 3. Hmm.. jos mies oli miettinyt tekojaan etukäteen niin tämä nainen ei varmasti ollut. Se nyt on vain sellainen asia että kulttuurien erot ovat niin suuret etteivät eri rotujen väliset liitot tule toiminaan. Ehkä harvoja poikkeuksia on, mutta ne ovat äärimmäisen harvoja, tilastotappioita.

  On kuitenkin selvää että näistä liitoista syntyvät jälkeläiset ovat kummankin yhteiskunnan ulkopuolella. He eivät sulaudu osaksi kumpaakaan yhteiskuntaa. Ja heitä katsotaan kieroon sekä hyljeksitään kummassakin yhteiskunnassa. Ja vastuu lasten tulevaisuudesta on yksinomaan vanhemmilla. No, se että tämän “ranskalaismiehen” käsite vastuusta on erilainen kuin valkoisilla ei ole yllätys. Mutta näiden eriparirotuja halajavien naisten pitäisi ymmärtää ennen lasten tekoa minkälaisen taakan ne antavat lapsilleen kannettaviksi.

  Usein kuulee sanottavan että “Lapset ovat tulevaisuus”. Kun asiaa tarkemmin miettiin niin näinhän se on. Nimittäin ne lapset rakentavat sen yhteiskunnan jossa vanhemmat viettävät eläkepäivänsä. Ja jos silloin osa kansasta potee komplekseja ja mielenterveysongelmia, niin sellainen on yhteiskunta. Ja siksi aikuisten pitäisi miettiä lapsten tulevaisuutta ja asettaa lasten etu omien halujen edelle. Tässäkin tapauksessa veikkaan että omista himoista ja haluista on ollut kysymys.

  Vanha sananlasku:”Viiden minuutin makea, yhdeksän kuukauden kipeä, loppuiän häpeä”.

  • Suvakin silmät eivät aukea vaikka oma lapsi murhattaisiin silmien edessä. Niin vakava mielisairaus kyseessä.

Comments are closed.