Koti Uutisia Pohjoismaat Poliisia puukottanut rotumuukalainen valehteli iästään

Poliisia puukottanut rotumuukalainen valehteli iästään

5

Ruotsissa viime vuoden elokuussa poliisia puukottanut rotumuukalainen “paperiton lapsi” on osoittautunut vanhemmaksi kuin mitä hän aikaisemmin oli väittänyt. Vaikka syyttäjä esitti väitteitä siitä, että miehen todellinen ikä olisi 18 vuotta tai enemmän, päätyi oikeus uskomaan miestä. Tästä syystä hänet tuomittiin alaikäisenä vain viiden vuoden vankeuteen sekä maasta karkotukseen.

Oikeuden päätös uskoa miestä on osoittautunut vääräksi. Tuoreiden todisteiden mukaan miehen todellinen ikä onkin 25 vuotta. Myös miehen oma äiti vahvistaa hänet 25-vuotiaaksi ruotsalaiselle lehdistölle, kun he kävivät perheen kotona Irakissa. Tämän lisäksi mieheltä on löytynyt lukion todistus, joka osoittaa hänen valmistuneen lukiosta vuonna 2010. Hän oli valmistumishetkellä 18-vuotias.

Myös miehen sisko vahvistaa veljensä valehdelleen iästään. Sisko myös kertoo, että hänen veljensä oli muuttanut väitettä iästään sen jälkeen, kun hän kuuli siitä, että alaikäisille annetaan Ruotsissa matalammat tuomiot kuin aikuisille.

– Aluksi hän puhui totta iästään, mutta hän sai kuulla, että hänellä olisi paremmat mahdollisuudet oikeudessa, jos hän kertoisi olevansa alaikäinen, kertoo miehen sisko.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Parta lapsi lähetetään “varmaan kuolemaan” , eiköhän Ruotsin antifa ole järjestämässä Stop deportation miekkaria.🙂

  2. Miten nyt näin nurkan takaa, ei kai ne nyt valehtele ikäänsä, Sipilällekkin meni itseään isomman partalapsen todennus 17 vuotiaasta.
    Ei suomessa vain ole näitä ylittäviä alaikäisiä, eihän.

  3. Entäs jos se ei ollutkaan mitään rotua? Jos se oli sekoitus?

  4. Maahanmuuttoviraston virkailijoiden että päättäjien mielessä ei ole mikään muu kuin omien tienestien saaminen ja niiden ylläpito jatkossakin.Ihan sama mitä pajunköyttä ja liirumlaarumia loiset selittävät niin läpi menee.Ellei mene niin kielteiset turvapaikka päätökset kumotaan jossain hallintoelimessä kuitenkin.Näkeehän tuon katukuvassa mitä isänmaallisten kantaväestön sumutusta tämä sairas sirkus on! Ei mene pitkään kun sosiaaliturvajärjestelmämme hajoaa.

Comments are closed.