Koti Uutisia Rotu Eliitti vesitti Brexitin – ei-valkoinen maahanmuutto Britanniaan kiihtyy

Eliitti vesitti Brexitin – ei-valkoinen maahanmuutto Britanniaan kiihtyy

6
“Uudet britit.”

Britannian eroamisprosessi Euroopan unionista ei ole lievittänyt maan väestönvaihtopolitiikkaa, sillä hallitusta johtavat edelleen globalistit. Tuoreiden tilastojen mukaan ei-valkoinen maahanmuutto on vain kiihtynyt samalla kun valkoisten maahanmuuttajien määrä on laskenut.

Heti Brexit-äänestystuloksen selvittyä Britannian poliitikot alkoivat etsiä kuumeisesti porsaanreikiä, joiden avulla Britannia voi “erota” unionista ilman, että se saisi kuitenkaan itsenäisyytensä takaisin. Olemme aiemmin uutisoineet siitä, kuinka Brexitin jälkeisen Britannian poliittinen itsenäisyys on riistetty jo etukäteen. Ilmiö heijastuu myös saarivaltion maahanmuuttopolitiikkaan.

Britannian hallitus on kuluneiden kuukausien aikana ryhtynyt järjestämään työlupia entistä suuremmille määrille Euroopan ulkopuolelta saapuvia siirtolaisia. Eliitti väittää, että kyse on “työvoimapulan” torjumisesta, vaikka todellisuudessa ainut kestävä tapa torjua “työvoimapulaa” on kotimaisten lapsiperheiden tukeminen. Eliitti ei kuitenkaan tahdo tukea valkoisia lapsiperheitä, sillä tämä hidastaisi väestönvaihtohanketta.

Helmikuussa maan tilastokeskus ilmoitti, että nettomaahanmuutto Britanniaan EU:n ulkopuolelta on jo suurempaa kuin nettomaahanmuutto EU-alueelta. Viime vuoden aikana EU:n ulkopuolelta maahan saapui 285 000 ihmistä, kun taas EU-alueelta saapui vain 220 000.

Brexitin epäonnistuminen osoittaa, ettei Eurooppa tule voittamaan taistelua globalisteja vastaan äänestämällä nykyisiä valtapuolueita. Sen sijaan globalistiset puolueet ja niiden rahoittajat täytyy korvata radikaalilla kansanvallalla.

Lähde: The New Observer

6 KOMMENTIT

  1. Tällä tahdilla ei mene edes paria kymmentä vuotta, niin valkoisten tilanne lähentelee Etelä-Afrikkaa brittien saarella. Vallankumous ja se ainoa oikea rangaistus kansanpettureille…

  2. Hyvästi Iso-Britannia. Tiedämme lähitulevaisuudessa hyvin tarkasti, missä Helvetti sijaitsee.

    • Milloinkas se nyt sitten mahtaa toteutua? Onko vielä monta äänestystä jäljellä?

Comments are closed.