Koti Artikkelit Poriin vaaditaan lisää pakkomonikulttuurisuutta

Poriin vaaditaan lisää pakkomonikulttuurisuutta

11

Satakunnan Kansa järjesti yhteistyössä Yle Satakunnan ja Porin kaupungin kanssa keskustelutilaisuuden Liinaharjan vanhainkotiin perustettavasta vastaanottokeskuksesta tiistai-iltana Länsi-Porin koululla. Selvä enemmistö paikalla olleista vastusti pakkomonikulttuurin täysmittaista saapumista Poriin.

Länsi-Porin koulun sali täynnä ihmisiä, jotka eivät usko päättäjien vakuutteluja vastaanottokeskuksesta.
Länsi-Porin koulun sali täynnä ihmisiä, jotka eivät usko päättäjien vakuutteluja vastaanottokeskuksesta.

Ilmapiiristä huokui kaupunkilaisten suuttumus päättäjien kiertelyyn ja siihen, etteivät kaupunginhallitusta kiinnosta porilaisten omat mielipiteet ja turvallisuus. Päättäjät yrittivät epätoivoisesti pitää yllä kuvaa isosta osasta “hätää kärsiviä lapsia” turvapaikanhakijoina, mutta tämä ei kansaan uponnut.

Vaikka vastaanottokeskuksen perustaminen entisen vanhainkodin tiloihin onkin ollut yleisessä tiedossa jo monta viikkoa, kaupunginhallitus äänesti asiasta vasta maanantaina. Liinaharjaan tullaan majoittamaan tämän tiedon mukaan 250–300 turvapaikanhakijaa. Ensimmäiseksi puhumaan päästettiin kaksi maahanmuuttajaa kertomaan omat tarinansa. He saivat valehdella kansalaisille Suomeen tulevan pakolaisvirran “kärsimyksestä” ja he iloitsivat siitä, kuinka hienoa Poriin onkaan saada oma vastaanottokeskus. Nämä maalailut eivät tehonneet porilaisiin.

Yleisöltä sai monet naurut myös kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, joka monotoniseen äänensävyyn vaati, että Porin kaupungin on “kannettava vastuu turvapaikanhakijoista” ja pitää asiaa “velvollisuutena”. Hän penäsi keskustelutilaisuudessa muiden muassa kouluilta ja urheiluseuroilta yhteistyötä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Liinaharjan vanhainkoti.
Liinaharjan vanhainkoti.

Kysyttäessä Luukkoselta Suomen yleisestä maahanmuuttopolitiikasta ja siitä, milloin turvapaikanhakijoiden määrä hänen mukaansa olisi ylitsevuotavan suuri, Luukkonen kaarteli ja sysäsi vastuun toisaalle väittämällä, ettei hänellä ole “mandaattia vastata”.”Integraatiosta” puhuttaessa Luukkonen surkutteli, että turvapaikanhakijoita majoitetaan Suomessa “keskelle metsää” ja tämä olisi muka yksi syy kotiutumisen “puutteellisuuteen”.

Perusturvajohtaja Terttu Nordmanin puheenvuoro oli puolestaan täynnä “laadukkaasta vanhustenhoidosta” kertovaa sanahelinää. Hän pyrki parhaansa mukaan välttelemään kahta tärkeää tosiasiaa: Kymmeniä vanhuksia siirretään nyt epäinhimillisen nopealla aikataululla yksityisiin palvelutaloihin, joissa jokaisella palvelulla on hintansa. Lisäksi aivan vastaanottokeskuksen vieressä tulee edelleen olemaan vanhusten palveluasuntoja. Tämähän on Nordmanin mielestä vanhusten kannalta täysin turvallinen ratkaisu?

Liinaharjan vanhainkoti on niin ikään tunnettu homeongelmistaan ja siitä, ettei se vastaa nykypäivän turvallisuussuosituksia hoitolaitokselle. Miksi vanhuksia aletaan siirtää terveellisempiin tiloihin vasta sitten, kun on kyseessä turvapaikanhakijoiden majoittaminen?

Tilaisuudessa oli puhumassa myös lukijoillemme jo ennestään tuttu SPR:n Satakunnan piirin toiminnanjohtaja Kari Petäjä, joka valehteli Punaisen Ristin roolin olevan “auttaa ihmisiä”, vaikka todellisuudessa takana onkin vain raaka bisnes. Petäjä ripitti, että Satakunnassa on edelleen kolmanneksi vähiten maahanmuuttajia Suomen maakunnista. Kun perheenäiti ilmaisi olevansa huolissaan tytärtensä turvallisuudesta, toppuutteli Petäjä, ettei “ennakkopelkoa kannata lietsoa nuorisoon” ja että kouluissa tullaan käymään keskustelua siitä, miten turvapaikanhakija tulisi kohdata.

Petäjälle on täysi mahdottomuus tunnustaa yleisölle, että vika olisikin turvapaikanhakijoiden omassa luokattomassa käyttäytymisessä eivätkä heitä kiinnosta käyttäytymisetiketit pätkääkään. Petäjän utopistisen ajattelun mukaan kotouttaminen tulee onnistumaan juuri Suomessa, eikä hän suostu vilkaisemaankaan, millaisessa kaaoksessa koko Eurooppa rypee.

Anne Liinamaa aloittamassa järjettömän puheenvuoronsa "pelon ilmapiiristä".
Anne Liinamaa aloittamassa järjettömän puheenvuoronsa “pelon ilmapiiristä”.

Suomalainen demokratia osoitti kaksinaamaisuutensa taas kerran, kun hallitsevaa politiikkaa ja porilaisia päättäjiä kritisoinut henkilö poistettiin salista kesken tilaisuuden, vaikkei hän ollut muille kuulijoille häiriöksi. Pää pilvissä haihatteleville täydellisen tuhon politiikkaa ajaville Anne Liinamaan kaltaisille monikulttuurisuusaktiiveille annetaan kyllä kuinka monta puheenvuoroa tahansa käytettäväksi. Vihreä erityisopettaja Liinamaa oli omien sanojensa mukaan “hämmästynyt” siitä, millaisia puheenvuoroja yleisö oli salissa käyttänyt ilmaisemalla tyytymättömyytensä päättäjiin. Hänen mielestään turvapaikanhakijoiden invaasion vastustuksen mukana Suomeen on noussut “pelon ilmapiiri”.

Poliisista paikalla oli ylikomisario Hans Vuoti. Yleisöstä mainittiin Kansallisen Vastarinnan aiemmin uutisoima fakta, että pelkästään Helsingin poliisille on tullut lyhyen ajan sisällä tutkittavaksi joukolla pahoinpitelyitä, näpistyksiä, laittomia uhkauksia, taskuvarkauksia ja seksuaalirikoksia, joista kaikista epäillään pakolaisia.

Kysyttiin, miten poliisi pitää huolen siitä, ettei näin kävisi Porissa. Ylikomisario Vuoti vastasi, ettei hän “osaa sanoa”, miksi Helsingissä on tällaista tapahtunut. Vuoti käytti esimerkkinään Turkua ja väitti, ettei turvapaikanhakija-aallon myötä rikollisuus olisi siellä muka kasvanut. Seuraavassa hetkessä hän kuitenkin myönsi puuta heinää sisältävässä puheenvuorossaan ulkomaalaistaustaisten keskuudessa rikollisuusasteen olevan “normaalia korkeampi”, mutta sanoi kuitenkin olevansa enemmän huolestunut “vastakkainasettelusta”.

LH610

Kun valehteluun ja kiertelyyn kyllästyneitä ja turhautuneita ihmisiä alkoi valua pois salista, Vastarintaliikkeen Porin-ryhmäläiset alkoivat jakaa valtavirtapolitiikasta täysin poikkeavaa ja suomalaisille myönteistä sanomaa lentolehtisten avulla. Lehtiset melkeinpä vietiin käsistä ja vastaanotto oli hyvin positiivista. Ihmiset olivat selvästi huojentuneita ja ilahtuneita siitä, että Porissa on joku, jota kiinnostaa turvapaikanhakijoiden sijasta valkoisten suomalaisten tulevaisuus ja hyvinvointi.

Videon Porin tapahtumasta voi katsoa Satakunnan Kansan sivuilta TÄÄLTÄ.

Mikäli olet porilainen tai lähikunnista ja haluat muutosta, ota yhteyttä osoitteeseen svl_pori[at]hushmail.com.

 

Maria Pöysti

11 KOMMENTIT

 1. Viesti paskanlässyttäjä-suvakeille: Suomi ei tarvitse pettureita.

  Vetäkää siitä johtopäätökset. Suosittelen kohteeksi Ruotsia tai Afrikkaa.

 2. Niin. porilaiset eivät halua Porista Suomen Malmöä eikä missään paikkakunnalla haluta Juha Sipilän unelmaa todeksi.. Järkyttävä tilanne Malmössä. Miettikää jos itse joutuisi perheensä kanssa asumaan tuollaisessa paikassa.Nyt Sipilän mallin mukaan ghettoja ajetaan ympäri Suomea.

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/maahanmuuttajat-hurjana-malmossa-tassa-loppuu-ruotsin-valtio/2144780?pwbi=622dccd050eba7fc860a1b65a4ddec3b

  Paha tilanne on kehittymässä Turussa jonne on ilmeisesti tietoisesti kerääntynyt ja Migrin toimesta nyt kerätty saman ääri-uskonnollisen ja väkivaltaisen lahkon jäseniä Irakista jo yli 500 henkeä jo v. 2013. Voi kauhulla arvioida joukkion lukumäärää tällä hetkellä. Turun keskusta öisin muistuttaa enemmän Bagdadin toria kuin Turun toria.

  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa+satoja+aarijihadisteja

 3. Tavalliset suomalaiset ovat heränneet puolustamaan oman kansan etua ja ilmaiseet tyytymättömyyteensä pakkomonikulttuurisuuteen!!

  On hienoa että tavalliset suomalaiset ovat liittyneet tukemaan Vastarintaliikkeen
  sanomaa, ottamalla lehtolehtisiä vastaan maahanmuutto valtavirtapolitiikan käännnytys yrityksestä huolimatta.

 4. Ei sekoiteta termejä. Monikulttuuria on se, kun syö bratwurstin Helsingissä. Tämä nykyinen sekoilu on monirotuisuutta. Monikulttuuria on Euroopassa ollut aina. Monirotuisiis taasen on erittäin moderni keksintö, ja se on aina pakotettua.

 5. Hyvä artikkeli!

  Muuten mikä lentolehtinen tossa viimeisessä kuvassa on ja mitä siinä lukee, kun se näkyy vähän epäselvästi.

 6. Ruotsi tuhottu täysin matuilla,sama tehdään suomessa,jos suomalaisia ei saada kaduille. Hallitus tuhoaa suomen. Nyt kaikki vastustamaan tätä suomen tuhoamista. Me emme halua tänne islamia.

  • Nimenomaan ja jos kirjotat googlen kuvahakuun “Sweden YES”, niin löytyy esimerkkejä siitä miten katastrofaalista monikulttuuriuus on.

 7. Mun mielestä ois tosi hienoa jos kansallinen vastarinta vois järjestää omaa sosiaalitoimintaa vastapainoksi SPRälle. Voitaisiin vaikka ulkoiluttaa yksinäisiä vanhuksia, innostaa syrjäytyneitä nuoria harrastustoimintaa, siis niitä oman kotimaan kansalaisia jotka kärsii hätää.

  Tällainen toiminta on myös käsittääkseni osa kansallissosialistista perinnettä ja lisäksi tällä saataisiin merkittävästi parannettua kansallisen vastarinnan imagoa.

  Näin pääsisivät myös oikeistomieliset hyvin omatunnoin auttamaan hädässä olevia, kun ei tarvitse olla organsiaation riveissä jonka arvoihin ei usko.

Comments are closed.