Koti Uutisia Saksassa pakolaisvastaiset hyökkäykset lisääntyneet

Saksassa pakolaisvastaiset hyökkäykset lisääntyneet

3

Saksan hallituksen mukaan turvapaikanhakijoiden asumuksiin on tehty jo lähes 500 hyökkäystä tänä vuonna.

UK_Pakolaiskeskus-saksa

Määrä on kolminkertainen koko viime vuoteen verrattuna. Kaksi kolmesta hyökkäyksestä on sellaisten paikallisten asukkaiden tekemiä, joilla ei ole aikaisempaa rikosrekisteriä. Saksan sisäministeri Thomas de Maiziere kutsuu tällaista rikollisuutta “hävettäväksi”.

Saksaan ennakoidaan tulevan tänä vuonna vähintään 800 000 turvapaikanhakijaa. Baijerin johto on vaatinut, että Berliini rajoittaa maahan pääsyä. Sisäministeri de Maiziere on puolestaan vaatinut voimatoimia turvapaikanhakijoiden kimppuun käyviä vastaan. Jotkut hyökkäykset ovat kohdistuneet tyhjiin asuntoloihin, mutta myös sellaisiin, joissa turvapaikanhakijat ovat olleet sisällä.

Baijerilainen päättäjä Ilse Aigner sanoo, että Saksaan voi tulla jopa seitsemän miljoonaa pakolaista, kun perheenyhdistämiset on tehty. Baijerin osavaltion pääministeri Horst Seehofer haluaisi Baijerille oikeuden valvoa Itävallan vastaista rajaa ja sitä kautta rajoittaa maahan pääsyä. Rajavalvonnasta vastaa kuitenkin liittotasavalta, joka toteuttaa Angela Merkelin rajat auki -politiikkaa.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

 1. Lopulta kansa herää ja tuhoaa noi idiootit, jotka tuhoaa saksaa. Merkkelin kommunisti tulee kohtaamaan ikävän lopun. Historia toistaa itseään 1933!

 2. “Saksa tulee hävittää!” – tätä juutalaisen T. Kaufmanin ideaa koko saksalaisen kansan hävittämisestä biologisella tasolla nyt toteutetaan, hieman modernisoituna. Kirja on kaupan, jokainen voi ostaa amazoniilta, eikä maksa kuin n. 10 jewro:
  http://www.amazon.com/gp/product/9333178473?keywords=germany%20must%20perish&qid=1444497572&ref_=sr_1_4&sr=8-4

  Luulenpa, että Euvostoliiton maaperälle suunnitelman mukaan tuodaan sen verran “uusia eurooppalaisia” että puolen mantereen sisällissodassa alkuperäinen eurooppalaisrotuinen väestö tuhoutuu täysin. Sellainen on käytännöllisten idealistien” suunnitelma, ei muuttunut mihinkään 90 vuodessa, modernisoitunut toki.

  http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php

 3. Vai että “hävettäväksi rikollisuudeksi” ministeri kutsuu sitä, kun kansa alkaa taistella omansa puolesta. Tuollainen maanpetturimainen asenne on luutunut syvälle ihmisten mieliin niin Saksassa kuin koko Euroopassakin, että oikein pahaa tekee. Siitä olisi päästävä eroon niin pian kuin mahdollista.

  Herätys valkoinen eurooppa! Siionistisen eliitin aikaansaaman roskakulttuurin ja historiankirjoituksen edessä nykyihminen näyttää olevan voimaton. Tämäkö on vuosikymmeniä jatkuneen rodunsekoituksen hinta?

  Ei sen tarvitse olla niin. Oikeasti. Taistelkaamme omamme puolesta! Merkelin kaltaiset sekasikiöt ja muu vieras aines joutuu ennenpitkää tuomiolle rotumme ja maittemme häpäisystä, jos vain älyämme ottaa omamme takaisin.

Comments are closed.