Koti Uutisia Kotimaa PolPo ottaa käyttöön uudet virkamerkit

PolPo ottaa käyttöön uudet virkamerkit

13

Poliisi ottaa käyttöön uudet virkamerkit. Vanhoja virkamerkkejä käytetään kuitenkin vielä, kunnes vanhojen voimassaoloaika umpeutuu. Poliisilla tulee olemaan käytössä kahdenlaisia virkamerkkejä noin viiden vuoden ajan.

Poliisin tulee näyttää virkamerkkiä kysyttäessä, mikäli ”merkin näyttäminen on mahdollista toimenpiteen suorittamista vaarantamatta”. Toisin sanoen poliisin ei ole pakko näyttää virkamerkkiä kysyttäessä.

Uudet virkamerkit ovat sirullisia ja korteissa on suurempi henkilökuva. Virkamerkissä näkyy merkin numero, voimassaoloaika, virka ja yksikkö.

Uudistus koskee myös Tullia, rajavartiolaitosta ja pelastusviranomaisia, joilla on vastaava kortti.

Lähde: Helsingin Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Mistä asioista voi tuon kortin osalta päätellä että poliisivoimamme on eduskunna alle laistuksen lisäksi alistettu EU:lle ja illuminaatille?

  No, ensiksi katse kiinnittyy siihen että poliisi on suomen ja ruotsin lisäksi kirjotettu englanniksi. Ja nimenomaan tuo poliisi sanan alla oleva FI tarkoittaa että ko. henkilö on ratifioitu poliisiksi Suomessa. Eli, jatkossa jos jossain maassa tarvitaan esim. levottomuuksien vuoksi poliiseja, kutsutaan resursseita kärsivät poliisimme sinne. Toimialueenahan jatkossa on koko EU-alue.

  Illuminaatin orjiksi nuo tunnistaa kortista määrittelemättömästä kappalemäärästä kolioita/pyramideja. Koko tausta on täynnä sinisiä pyramideja/kolmioita joissa kummatkin muodot ovat illumnaatin pyhiä symboleja siinä missä taivaansininen väri on heidän pyhä värinsä.

  Missäs muualla tuo taivaansininen väri esiintyy?? Logoissa ja lipussa? Päähineissä?? Ei ollut Nostradamus (vaikka juutalainen olikin) väärässä ennustessaan että lähi-idästä tulee sotapäälikkö joka kantaa sinistä turbaania (päähine) ja jonka seurauksena alkaa kolmas mailmansota.

   • Kannattaa aika katosa ympärilleen ja ymmärtää että sematiikka on kaikki kaikessa globalisteille. Värit, muodot, logot, käytötavat, kätteleminen, … Samalla tavalla kuin juutalaiset tunnistaa kasvonpiirteistä, hiuksista, korvista, kävelytyylistä, käytöksestä…

    Jos et näe tuossa kortissa globalistien sematiikkaa niin sitä kannattaa alkaa opiskelemaan. Sen jälkeen elämä on helpompaa kun näkee “Matrixin” sellaisena kuin se on. Ei sellaisen kuin ne haluavat sinun sen näkevän.

    • “Only puny secrets need protection. Big discoveries are protected by public incredulity.”
     ― Marshall McLuhan

     Vaikka kuinka monta tunnusmerkkiä olisi, vaikka tieto olisi kirjoitettu tulikirjaimin seinään – valtaosa ihmisistä ei pysty niitä näkemään, ei edes silloin kun heille ne osoitetaan, eivät pysty yhtistämään pisteet viivaan.

     Saman ilmiön havaitsi myös Friedrich Nietzsche:
     “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.”  

   • Niin on, ja miksi? Englanti ei ole Suomen toinen virallinen kieli. Milloin allekirjoitetiin EU:n uusi perustuslaki joka muodosti EU:n liittovaltion?

    Kuka muistaa kun joulukuussa 2016 EU antoi lauselman että kaikki kansalliset parlamentit ovat toisarvoisia EU:n päätöksiin nähden? Eli se tarkoittaa… Että jos esim. EU ei anna jonkun valtion erota, niin se ei pääse eroamaan. Ja se tarkoittaa että EU:lla on oikeus ottaa suomalaistenkin pankkien tileiltä rahaa menoihinsa, JOS se niin haluaa tehdä.

    Miksi siis suomalaisen poliisin virkamerkissä on muita kieliä kuin suomi ja ruotsi??

    Meille koulussa eräs opettaja sanoi aina:”Ajatelkaa, kyllä te siihen pystytte”. Siis ajattelemisen. Se auttaa ymmärtämään asioita.

 2. Ompa helvetin sekava tuo uusi, kuvaa hyvin toiminnan tasoa ja organisaation informaation jakamista.

 3. Upeeta saatana! Kohta taas ihmetellään kun mummoja ryöstetään ja huijataan uusittujen korttien avulla

 4. Kuinka moni teistä uskoo että mailma on pallo??? Pidin aivan hulluina näitä flat earth ukkoja ja suurin osa onkin kontrolloituja oppositioita, mutta löytyy hyviäkin esim eric dubay ym!!

  Meni monta kuukautta ennenkun ymmärsi ja nyt olen noin vuoden verran perehtynyt asiaan ja ne jotka väittää että mailma on pallo ovat yhtä sekaisin kuin ne jotka luulee ettei juutalaiset omista mediaa!!!

  Mutta tässäkin asiassa löytyy paljon harhauttajia!!!

  • 1) Maa on pallo. Yritä sovittaa hyrräkompassi “Litteän Maan” hypoteesiin; jos tämä ei paranna sinua sitten ei mitään.

   2) Juutalaiset omistavat mediaa vähintään 99% verran. Median valloittaminen on heistä erittäin looginen toimenpide: täytyyhän pestä goyimien aivot.

 5. Voisi kuvitella, että “uudistus” olisi ollut vain blanco läpyskä, josta ei selviä mitään. Silloin olisi luotu “yhtenevä” käytäntö heidän ystäviensä kanssa eli tahtoo sanoa, haittamaahanmuuttajien kanssa, joilla heilläkään eivät ole henkilötiedot aidot vaan päinvastoin aivan “puhtaat” eli kokoomukselaisittain sanottuna: “Ollos huoleton, pojil puhtaat paperit on!”

 6. Vaikka foliohattuja rakennellaankin niin..
  Suomea oikeasti johtaa rappareiden ja uskovaisten mafia.
  Älä kysy miksi tiedän tämän.. en minäkään uskonut ennen kuin itse jouduin KO. Mafian hampaisiin..
  Nämä sitten polkee ei uskovaisten oikeuksia kuin karhu naarasta ja ryöstää verorahoja yms.. Suurinta osaa “Normaali ihmisistä” ei kiinnosta mikään ja ollaan kun lampaat ruokakupilla.

Comments are closed.