Koti Uutisia Sionismi Malesia nostaa syytteet juutalaispankki Goldman Sachsia vastaan

Malesia nostaa syytteet juutalaispankki Goldman Sachsia vastaan

3

Entinen Goldman Sachsin toimitusjohtaja, juutalainen Lloyd Blankfein. Oikealla nykyinen toimitusjohtaja David Solomon.

Malesialaisten viranomaisten mukaan juutalainen suurpankki Goldman Sachs on harhauttanut sijoittajia siinä yhteydessä, että pankki tiesi 1MDB-rahaston obligaatiomyynnistä kavallettavan rahaa. Goldman Sachs oli järjestänyt myynnin.

Goldman Sachs on kavaltanut yli 2,7 miljardia taalaa, ja nyt malesialaiset viranomaiset vaativat sakkoja, jotka ylittävät kyseiset 2,7 miljardia. Lisäksi he vaativat 600 miljoonaa taalaa, jotka Goldman Sachs on vastaanottanut obligaatiomyynnistä.

Amerikkalaiset viranomaiset tutkivat myös Goldman Sachsin toimintaa Amerikassa ja pankin roolia 1MDB-skandaalissa. Goldman Sachsin johto puolestaan kiistää heitä kohtaan kohdistuneet malesialaisten ja amerikkalaisten viranomaisten syytteet.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Oho!!! Nyt voidaan alkaa ottamaan sekunttikellolla aikaa siihen kun johtaja syöstään vallasta ja hänet todetaan todella raa-aksi diktaattoriksi joka tuhosi miljoonien elämän ja tappoi sekä kidutti kansaansa ja söi grillattuja vauvoja aamiaiseksi.

    Näinhän kävi Gaddafillekkin.

  2. Kaksipa poikaa juudeasta, valhettelijoita molemmat!
    Tiedättekö mikä on maailman ohkaisin kirja?
    V: Juutalaisten bisnes etiikka!

  3. Goldman Sachs osakkeet tippuivat yli 35% ennen Joulua. Toki yleinen romahdus on myös meneillään ja tästä saattaapi tulla historiallinen romahduksen Joulu.

Comments are closed.