Koti Uutisia Poliisipäällikkö: “Kun musta poliisi tappaa valkoisen henkilön, kukaan ei puhu siitä”

Poliisipäällikkö: “Kun musta poliisi tappaa valkoisen henkilön, kukaan ei puhu siitä”

2

UK_poliisipaallikko

Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinassa pienen Surf City -kylän poliisipäällikkö Mike Halstead on pakotettu eläkkeelle, koska hän kutsui Black Lives Matter -ryhmää terroristiryhmäksi Facebook-päivityksessä:

“Tämä Black Lives Matter -ryhmä ei ole mitään muuta kuin amerikkalaissyntyinen terroristiryhmä, joka syntyi siitä valheesta, että rikollinen Michael Brown olisi ollut viaton.”

“Kun poliisi ampuu mustan rikollisen, kaikki ovat hänen puolellaan kuten presidentti Barack Obamakin oli. Jos poliisi taas on valkoinen, musta tai jonkun muun rotuinen ja hän kuolee työtehtävässään, media mainitsee hiukan asiasta tai ei ollenkaan. Kun musta poliisi tappaa valkoisen henkilön, kukaan ei puhu siitä. Onko presidenttimme ikinä puhunut mustien poliisien tekemistä tapoista, ei muuten ole.”

“Lopettakaa tämä Black Lives Matter -p*skan jauhanta ja aloittakaa liike, joka arvostaa kaikkien elämiä. Ja mitä tulee tähän uuteen New Black Panther -liikkeeseen, joka haluaa tappaa valkoisia ja poliiseja, niin antakaa mennä, me olemme valmiita. Ammutte yhden meistä, niin tämän tilalle tulee sata henkilöä lisää, jotka lopettavat teidät.”

Kylän johtaja Larry Bergman kertoi, että mikäli Halstead ei olisi siirtynyt eläkkeelle, olisi hänelle annettu potkut.

 

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Oikein poliisi kommentoinut..? Sen parempi, Yhdysvallat repeää sisäisiin kahakointiin kohta. RaHoWa koittaa…

Comments are closed.