Koti Uutisia Shiksa Goddess – parodiaa monikulttuuria vastaan

Shiksa Goddess – parodiaa monikulttuuria vastaan

1

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET YouTubessa on hiljattain aktivoitunut uudenlainen artisti Shiksa Goddess, joka tekee monikulttuurisuutta, rodunsekoitusta ja juutalaista ylivaltaa vastustavaa musiikkia parodiahengessä.

Radioiden soittolistojen tunnetuista pop-hiteistä parodioidut kappaleet herättävät hilpeyttä pitkin Internetiä. Alla on esillä joitain esimerkkejä Shiksa Goddessin tuotannosta.

 

“Fascist Heart” (Sia, “Elastic Heart”):

https://www.youtube.com/watch?v=bRWZIC7UZfE

 

“Blank Check” (Taylor Swift, “Blank Space”):

https://www.youtube.com/watch?v=hzrYKD19RIg

 

“Kissed a Groid” (Katy Perry, “Kissed a Girl”):

https://www.youtube.com/watch?v=YMDObbVTHgc

1 KOMMENTTI

 1. Tämä on erittäin toivottu, odotettu ja iloinen uutinen! Mamukritiikki ja taistelu siionismia vastaan alkaa valtavirtaistumaan, etenemään omalla painollaan.

  Tämä kehitys lähti todella käyntiin vuonna 1993, kun ensimmäinen graafinen verkkoselain kehitettiin, eli World Wide Web tuli käytännössä kaikkien saataville.

  Nyt on yksi kokonainen sukupolvi kasvanut aikuiseksi siten, että heillä on ollut netti käytettävissään koko elämänsä ajan. Seuraukset huomataan nyt. Siionistien hallitsemat painetut sanomalehdet ovat tehneet kuolemaa jo vuosia. Lukijamäärät vähenevät ja mainostulot tippuvat. Jopa alle 60 vuotialle ihmisille netti on jo nyt ensisijainen tietolähde. Lisäksi toinen siionistien käsissä oleva media, TV, jää netin jyräämäksi valtiossa valtion jälkeen. Olemme kuulleet jo tästäkin iloisia uutisia.
  https://www.google.fi/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&client=ubuntu#q=tivi+netti+ohitti+tv

  Ihmiset alkavat kertakaikkiaan heräämään todellisuuteen.

  Seraavaksi todennäköisesti ja toivottavasti kryptovaluutat alkavat tuhoamaan siionistien hallitsemaa keskuspankkkijärjestelmää.

  Jatketaan taistelua!

Comments are closed.