Koti Uutisia Esimerkillistä toimintaa Röykässä Vastarintaliikkeen tukijoilta

Esimerkillistä toimintaa Röykässä Vastarintaliikkeen tukijoilta

6

Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla Nurmijärvellä sijaitsevasta Röykän kylästä, johon tullaan sijoittamaan satoja pakolaisia. Jo tuolloin kerroimme paikallisten levittäneen liikkeen DIY-materiaalia alueella.

Paikallisten toiminta ihmisten tiedottamisen suhteen on jatkunut viikon aikana. Aktiiviset kansalaiset levittivät materiaalia viikonlopun aikana keskeisille paikoille, minkä lisäksi he osallistuivat SPR:n ja poliisin yhdessä järjestämään tiedotustilaisuuteen. Paikalla ollut henkilö otti yhteyttä Kansallisen Vastarinnan toimitukseen ja kertoi tapahtumasta:

“SPR ja poliisi myönsi molemmat että 3/4 tulijoista on miehiä. Kovasti olivat sitä mieltä että mitään vaaraa näistä ei ole. Kuntalaisten suurin ja ainoa ongelma oli lasten, naisten ja koirien turvallisuus. Ihmiset pelkäävät tosissaan Röykässä lastensa puolesta. […] Me teimme omalta osaltamme asiallisesti selväksi että emme hyväksy tätä laitonta maahanmuuttoa mitä SPR tukee.”

Myös Vastarintaliikkeen aktivistit kävivät viime marraskuussa tiedottamassa ihmisiä perusteilla olevasta pakolaiskeskuksesta: http://www.vastarinta.com/aktivismia-nurmijarvella/

Kannustamme kaikkia kotiseutunsa turvallisuudesta huolestuneita kansalaisia toimimaan aktiivisesti pakolaiskeskuksia vastaan. Materiaalia voi tulostaa DIY-sivultamme: http://www.vastarinta.com/diy/

Uutisoimme myös mielellämme kaikenlaisesta kansalaisaktiivisuudesta aiheen osalta. Voitte vinkata toimitusta esimerkiksi Facebook-sivumme kautta: https://www.facebook.com/kansallinen.vastarinta

UK_Roykka_1

UK_Roykka_2

UK_Roykka_3

UK_Roykka_4

UK_Roykka_5

UK_Roykka_6

6 KOMMENTIT

 1. Esimerkillistä. Röykän porukasta voisi muukin Suomi ottaa mallia – ja kiitokset Vastarinnalle, toimintaanne arvostetaan päivä päivältä enemmän.

  KIITOS.

 2. Turistipakolaiset heti käännytettävä, siihen maahan Dublinin sopimuksen mukaisesti, Naisia ja lapsia voi auttaa harkinnan mukaan!
  Sivarit , sotilas karkurit takaisin heti! On kunnioitettava paikallisten mielipidettä ja otettava muutenkin Suomalaisten etu ensin huomioon!
  Terveisin Make

 3. Juuri näin.

  RASISTIKSI LEIMAUTUMISEN PELKO ON SIELUNSA MYYMISTÄ KULTTUURIMARXISMILLE !!!

  Antaa rakkikoirien (median) räksyttää, ei niitä enää kukaan usko. Eikä välitä, “olet rasisti” nimittelyistä. Onhan eläimienkin parissa oman rodun suosimista ja oman lauman puolustamista, ovatko eläimetkin rasisteja ja natseja ?

 4. Hyvä Röykkä. Toivotaan että nuo rintamakarkurit saadaan mah. nopeasti pois suomesta.!!!

Comments are closed.