Koti Uutisia Kotimaa Poliisijohdon virkarikokset käsitellään käräjäoikeudessa elokuussa

Poliisijohdon virkarikokset käsitellään käräjäoikeudessa elokuussa

4

Helsingin käräjäoikeus on tiedottanut, että poliisijohdon virkarikosjutun valmisteluistunto alkaa elokuun puolivälissä ja pääkäsittelyn on määrä alkaa 28. elokuuta. Tapaus tullaan käsittelemään nopeasti, sillä Helsingin poliisilaitoksen päällikkö Lasse Aapio on pidätetty virastaan virkarikossyytteiden takia.

Yhteensä seitsemän virkamiestä on saanut syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Syytteessä ovat myös muun muassa Helsingin poliisin entinen päällikkö Jukka Riikonen sekä entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero. Myös huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on osallisena syytteessä.

Virkarikossyytteet liittyvät poliisin tietolähdetoimintaan ja sen valvontaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Kyllä Suomen poliisiin voi silti luottaa! 😂 Kaikki poliisipomot syytteessä rikoksista.

  2. Sakkotuomiolla selviävät ja osa muuttuu matkalla tuottamuksellisiksi. Paatero eläkepappana jätetään kokonaan tuomitsematta ja lopulta sama remmi palaa takaisin ohjaksii, puolueettoman oikeuslaitoksen puhdistamina.

  3. Onkohan se ennen vai jälkeen “kielto-oikeudenkäyntiä”? Olisikin mukava tilane jos ensin olisi poliisijohto tuomittuna ja sitten poliisijohdon jahtaama Vastarinta. Silloin kaikille olisi selvää kunka rikollinen osa hallitsee poliisia ja käyttää sitä omien etujensa ajamiseen. Mm. Vastarinnan vaientamiseen koska se on poliittisesti “epäkorrekti” liike. Ja aidosti uhkaa valtaapitäviä.

  4. Suomen(kin) poliisi on tänä päivänä pelkkä käsikassara joka seisoo (((kansanmurhaajien))) lahjomien poliitikkojen ja valkoisten suomalaisten välissä.

    Tarkennetaan vielä että suojelemassa ensimmäistä ryhmää jälkimmäiseltä.

Comments are closed.