Koti Uutisia Kotimaa Kauppakeskus perui kieltonsa Pride-kokoontumiselle

Kauppakeskus perui kieltonsa Pride-kokoontumiselle

5

Tiistaina Tampereen uusin kauppakeskus Ratina ei antanut Pride-marssille lupaa käyttää kauppakeskuksen aukiota kokoontumispaikkana vuoden suurimmalle LGBT-rappiokulttuurin joukkotapahtumalle. Kauppakeskus perusteli kieltävää päätöstään sillä, että se on puolueeton toimija, joka keskittyy ainoastaan kaupalliseen toimintaan.

Pirkanmaan Seta muistutti heti, että marssi on esimerkiksi Tampereen kaupungin suojeluksessa. Setan julkaisemassa tiedotteessa toivottiin, että kyseinen irstailutapahtuma toisi “näkyvyyttä ja myönteistä lisäarvoa uudelle keskukselle, jotta se nähtäisiin yhdenvertaisuuden kannattajana”.

Kauppakeskus sai paljon palautetta kieltävästä vastauksestaan ja olikin keskiviikkona jo taipunut homolobbausjärjestön painostukseen. Ratina on myös luvannut tukea heidän toimintaansa jatkossa.

Lähde: Helsingin Sanomat

5 KOMMENTIT

  1. Kohta alkanee ääriählämistityylinen “muutu homoksi tai kuole”-kampanja…

    Tuota v*tun homolobbya tunkee joka halvatun tuutista harva se päivä. Pitäisi perustaa jokin SETAn tapainen hetero-organisaatio joka valistaisi tietämättömiä sellaisesta hyödyllisestä wanhasta kansanhuvista jota kutsutaan heteroseksiksi.

  2. Se ois mielenkiintoista katottavaa, jos Se(ta)ko järjestäisi tapahtumaa puhoksessa.

  3. Mitäs sitten, jos Vastarintaliike pyytäisi lupaa kokoontua Ratinan aukiolle? Kappas vain, kun “yhdenvertaisuus” ja “avoimuus” unohtusikin samantien ja Ratinan johto alottaisi kampanjoinnin “epädemokraattista natsismia vastaan”… nämä friikkisirkukset pitäisi todellakin olla laittomia kaikin puolin… hyi helvetti että sylettää. Tulen pysymään erittäin kaukana Ratinasta, jos tohon punikkikylään joskus eksyn uudelleen.

  4. Niin monta saastaa ja friikkiä joille pitäsi suorittaa lobotomiaa ja sähköshokkihoitoa

Comments are closed.