Koti Uutisia Kotimaa Poliisi tutkii suden ampumista törkeänä metsästysrikoksena

Poliisi tutkii suden ampumista törkeänä metsästysrikoksena

56

Nakkilan Järvikylästä on löytynyt kuollut ja ammuttu susi. Poliisi tutkii asiaa törkeänä metsästysrikkomuksena.

Raukkamaisen eläimeen kohdistuneen rikoksen ratkaisemiseksi poliisi pyytää havaintoja asiaan liittyen. Jokaista, jolla on tietoa asiasta, pyydetään ottamaan yhteyttä Porin poliisin puhelinnumeroon 050 456 4963.

Lähde: Yle

56 KOMMENTIT

 1. Vai niin. Onpa yksi susi vähemmän, mutta poliisia kehoittaisin ottamaan suden “susikoiraksi” ja haukkuvan vasta sitten. VUH!

 2. Pitäisi perustaa nettisivut mihin voi antaa vinkkejä näistä helvetin saastoista, kuten pedofiileista ja eläinrääkkääjistä.

  • Jussi…asut ilmeisesti kaupungissa? Itse, jos suden jäljet omassa pihapiirissäni näkisin, niin jäljittäisin vaikka 20km päästäkseni tekemään “törkeän metsästysrikoksen”
   Pohjanmaalla monilta viety koira pihasta, niin että vain ketju kopin seinässä kiinni….ja susi tekee aika raakaa jälkeä myös lammasaitauksessa.

   Käsi sydämelle…jos lapsesi joutuisi kävelemään 1-2km metsätietä päästäkseen onnikkapysäkille…ja olisit hangessa nähnyt toistuvasti suden, tai pienen susilauman jälkiä….olisiko suden ampuja yhä sinusta pedofiiliin rinnastettava “saasta”?

   • Ei susi käy ihmisen kimppuun. Tuolle hysterian lietsomiselle voisi myös laittaa stopin. (((Mediahan))) sitä aina tykkää harrastaa kausittain.

    t: Maalainen itärannikolta.

   • En asu kaupungissa, ja en ole niin munaton, että olen paskat housussa heti, kun näkyy jäljet jossain. Sinun kaltaiset mulkut tulisi pistää telkien taakse. Kusipää. Ja munaton sellainen olet. Raukkamainen selkärangaton paska. Kehtaatkin leikkiä kansallissosialistia. Vitun pelle.

   • Kansallissosialistinen Saksa oli maailman ENSIMMÄINEN maa, joka määräsi suden suojeltavaksi eläimeksi. Sitä voit myös miettiä sielä samalla kun itket paskat housussa sikiöasennossa peiton alla nätyäsi tassunjäljet.

    • Oho..tulipa tunteella 😀 Menikö kauan kun siirsit ajatuksesi tekstimuotoon 😀 Vittu, mikä vajakki 😀 😀 😀

     • Loistavan sädehtivää artikulointia ja mielipiteen ilmaisua. Ei puutu kuin legendaariset xD xD ja pääsee Vastarinnan Hall of Famen top teniin.

     • Parahin Trrrr. En ole missään vaiheessa sanonut vihaavani susia, saati pelkääväni niitä 🙂 Susi, joka liikkuu ihmisen pihapiirissä on monesti sairas yksilö, sillä terve susi on lähinnä ihmisarka. Aatteenpalostasi huolimatta tulen jatkossakin puolustamaan OMAA pihapiiriäni KAIKILTA sinne kuulumattomilta.
      Olen suden nähnyt ihan kohtuullisen läheltä metsässä, eikä minulle tullut mieleenikään sitä ampua, joten se minun petovihastani, mutta ilmeisesti sinulla on luetun ymmärryksessä jotain ongelmia 🙂

      “Nolaat itsesi. Onneksi sinun kaltaisilla ei ole asiaa liikkeeseen” Minun silmissäni, sinä lähinnä nolaat itsesi sekottamalla asiakeskustelun ja henkilöön käyvän alatyylisen hyökkäyksen 😀

    • Trrrr — Samaa mieltä. Nämä vitun jussit, juhal:t ja leot (ne vanhat leot) ovat järjestään joka vitun asiasta eri mieltä ja yrittävät päteä vaikkei rahkeita moiseen millään riitäkään. Jokainen aito isänmaallinen kansallissosialisti huomaa tällaiset typerät reppanat.

     Kuten sanoitkin: näillä pojilla ei liikkeeseen ja todelliseen radikaaliin toimintaan ole mitään asiaa. Eipä heillä kyllä olisi rohkeutta tai haluakaan. Ovat vain, raasut, löytäneet alusta jonne tulla nettisankaroimaan (siinäkin epäopnnistuen surkeasti) jostakin käsittämättömästä syystä.

     • Moi multipersoona trolli, montaa kertaa olet reppana Täällä vittuilut toisille ja yrittänyt haastaa riitaa. Ja joka kerta samat fraasit: olette isästä perkeleestä lässyn lässyn. Sut kyllä tunnistaa AINA

     • Tuokin PHNN (ja 10 muuta nickiä) on vain joku kiihkouskovainen Israel fanaatikko. Mistä lie tänne eksynyt?😆

   • Silloin hyväksyn suden ampumisen jos se on käynyt vaikka lemmikkien tai ihmisten kimppuun, mutta AINA pitäisi hyvin hartaalla harkinnalla.

    • Ja kirjoitin nyt ihan yleisesti tuossa ylempänä eläinrääkkäyksestä ja huvikseen eläimen tappamisesta, sellainen ihmissaasta pitäisikin tappaa, mieluiten hitaasti

     • Yleisesti ottaen susia kuin muitakin eläimiä tulee suojella ja ihmisten tulee elää eläimien ja luonnon kanssa harmoniassa. Petoeläimien kanssa joskus pitää ikävä kyllä poikkeuksia tehdä, jos on esim häiriintynyt susi joka on käynyt esim koiria ihmisen pihapiirissä tappamassa, silloin noin uhkarohkea ja veren makuun päässyt petoeläin on vaarallinen, vaikka aika harvinaista tämä taitaa olla, mutta aina välillä tätäkin tapahtuu.

    • Harkinta vaatii joskus myös riistanhoidolisia massametsästyksiä. Koska muuten ne sudet tulevat pihoille jatkuvasti

 3. >Vai niin. Onpa yksi susi vähemmän

  Mitä helvettiä sinä selität? Onko sinusta ok, että sutta ammutaan noin vaan?

 4. Tervetuloa muuttokeskittymien ulkopuolelle kokemaan korpieläimen läsnäolo.

  Itse en arvioisi tekoa vielä raukkamaiseksi.

 5. Kansallissososialistien maassa luonto on kaunis ja tärkeä osa, paikka meille kaikille josta pidetään huolta. Susi on yksi osa siitä. Luonnonsuojelua tältä rintamalta lisää vaan niin vihreät saa painua vittuun! Historia on tämänkin asian jo osoittanut. Suomen luonto antanut paljon!

 6. Huvittavaa, että joku muuttaa korpeen vaikka pelkää ja vihaa villieläimiä. Jokaisen vanhemman velvollisuus on kuskata itse lapsensa turvallisesti kouluun, ja koirille voi rakentaa sudenkestävän aitauksen.

  • Tämä artikkeli houkutteli paikalle trolleja. Syynä ilmeisesti se, että tämä aihe jakaa vakiolukijoita eri leireihin. Siinä on trolleille hiekkalaatikkoa missä temmeltää.

   “sudenkestävä aitaus” :D…. Ja metsästäjät voivat juosta metsässä koiriensa perässä ase selässä varmistamassa ettei sudet syö?

   • Ei tämä aja kansallissosialisteja eri leiriin. Tämäpaljastaa heidät jotka eivät ole kansallissosialisteja.

    • Ei tällaisesta keskenään riitelystä kukaan voita yhtään mitään, korkeintaan viholliset. Lopettakaa toverit keskenään riitely! Lippu korkealla eteenpäin!

   • Paremmilla argumenteilla ja älykkyydellä varustetut ovat “trolleja”?

    Jaa, lienee taas aika poistua takavasemmalle ettei älykkyyden säilät sinkoile silmään ketään.

    Teoistasi sinut ollaan tuomittavan.

 7. minkähän verran täällä on metsästäjiä, jotka ymmärtävät riistanhoidon ja metsästyksen tarpeellisuuden mm petojen osalta ettei kannat kasva liian suuriksi, kuten on käynyt täällä itä-suomessa yltiöpäisen suden suojelun takia. susia saa olla mutta kun kanta kasvaa liian suureksi siltä loppuu ruoka ja se tulee pihoihin ja leviää muualle johon se ei kuulu. järkevän kokoinen kanta pysyy saloilla ja sille on riittävästi ruokaa ja se ei verota liiaksi esim hirvikantaa. kun kanta kasvaa liian suureksi siltä loppuu ruoka ja luonto tasapainottaa kannan siten että eläimet kuolevat nälkään. sen takia riittävä metsästys on erittäin järkevää. yltiöpäinen suojelu ei edistä asiaa millään tavalla. metsästys on erittäin terve ja ekologinen harrastus ja suosittelen sitä kaikille kansallissosialisteille

  • Tämä oli, niin oivallisesti muotoiltu, että allekirjoitan kokonaisuudessaan.
   Tässä keskustelussa meni ilmeisesti “iloisesti” sekaisin huvikseen tappaminen ja riistanhoidollinen ja siten perusteltu metsästys. Petovihakin välähteli useasti. Toivottavasti tämä juttu ei ihan liiaksi jakanut aateveljiä ja -siskoja, sillä se perivihollinen vaan nauttii, jos rivit repeilevät ja alamme “raatelemaan” toisiamme.

   • Joo. Paitsi että nyt kaikki tietää, että sinä syöt susia. Eiku miten se nyt meni..?

 8. Miksi kukaan ei kerro totuutta.
  Susi oli ammuttu/haavoitettu jo aiemmin päivällä. Tämä haavoitettu eläin kulki vielä usean kilometrin reikä mahassa.

  On erittäin edesvastuutonta jättää heitteille eläin jota on haavoitettu.

  Susi ei normaalioloissa ole häiriöksi / vaaraksi ihmisille.
  Haavoitettuna mikä tahansa eläin puolustautuu ja voi käydä päälle.

  Vastaavissa tilanteissa viranomaiset on tehnyt vaaratiedotteen haavoitetun eläimen liikkeistä, mutta tässä tapauksessa susi kulki haavoitettuna pitkin Järvikylää.

  Aivan käsittämätöntä !!!

  • Siis sekö on käsittämätöntä, että joku haavoittaa eläintä ja jättää sen kitumaan? Siitä olen samaa mieltä.

   Jos tarkoitat, että vaaratiedotteen antamatta jättäminen on käsittämätöntä, niin siitä saa syyttää joko ampujaa tai sutta, kun kumpikaan ei kertonut asiasta poliisille.

   • Tahi poliisia, jolle on sattunut virkamiehille tyypillinen “inhimillinen” erehdys jättää tiedotteen julkaiseminen.

 9. Jo on porukkaa täällä. Samat sosiaalipummit (luppoajastaan päätellen) leikkivät fiksua täällä paskoine anekdootteineen, valtamediatietämyksineen sekä “holokausti”-vitseineen: “Heh-heh, tuo uunijuttu oli hauska.” Eli uskotte “holokaustiin”, se on tullut hyvin selväksi. Perkeleen epatot. Kaikesta pitää vängätä ja olla eri mieltä, vaikkei tietämystä ole rahtuakaan. Luonnon tuhoaminen ja eläinten teurastaminen sopii myös teidän pirtaan. Muslimien vittujen silpominen ja palestiinalaiset teitä kiinnostavat kovin ja vallan huolestuttavat. Saattekohan öisin nukuttuakaan maailmantuskaltanne!

  On kaikenlaista “savupiippu”-vitsailijaa, rotukiihkoilun (Suomi suomalaisille) vastustajaa(‼) ja muuten vain henkiheikkoa taapertajaa. Todelliset isänmaalliset; radikaalit te leimaatte “piffiläisiksi”. Mitä vittua, ihan oikeasti? Olette pihalla. Ei, olette pilalla. Kaatopaikalle tuollaiset joutavat.

  Jos radikaali toimiminen ja “rotukiihkoilu” ei maistu, niin miksi hakkaatte lahoja päitänne seinään täällä päivästä toiseen? Tuo “rotukiihkoilu” eli valkoisen Suomen ajaminen on melkoisen tärkeähkö osa tätä koko kansallissosialismia, näet. Siksi sitä kutsutaankin KANSALLISsosialismiksi. En tiedä, elääkö jossakin useita rotuja veljellisessä harmoniassa — eikä minua kiinnostakaan — mutta Suomi on valkoinen, eikä siitä miksikään muutu. Jos olette muuta mieltä (Siamin porttoja ostettu “vaimoiksi”, kenties?), niin olette meidän vihollisiamme.

  Käytätte samaa dialektiikkaa kuten vassarimätäpäät: laitatte sanoja muiden suuhun. Luulette että teidän mielipiteenne tai kirjoittamisenne vaikuttavat johonkin ja suoranaisesti muuttavat asioita päänsisäisten fantasioittenne mukaisiksi. Elätte harhassa, lapset.

  Suvakkisaastat ovat jo deluusiossaan siinä vaiheessa, että joutuvat kieltämään kaiken ja olemaan kaikesta mahdollisesta eri mieltä, sillä faktat ovat MEIDÄN puolellamme. Luonnonjärjestys on meidän puolellamme. Jopa tiede on meidän puolellamme. Heidän ainoa ase on sepittää valheellista “todellisuutta”, jossa kaikki on vain mielisairasta silmänlumetta. Eihän kenellekään voi olla epäselvää esimerkiksi mikä on “mies” ja mikä taas “nainen”, eihän? Suvakille voi. Aina ei kannata uskoa unelmiinsa. Tuhatvuotiset totuudet painavat kyllä enemmän vaakakupissa ja antavat kylmän herätyksenkin tarpeen vaatiessa.

  Kuvitelmat eivät paina mitään. Teot — vain ja ainoastaan teot — painavat.

  • Menehän takaisin sinne takkufoorumilles helvetin elämämkoululainen narkki 😄

   • Tieraivon internetversio. Saatan kuvitella, kuinka näppis on paukkunut ja kuola lentänyt tuota kirjoittaessa. Sitä se turhautuminen teettää.

    Eiköhän anneta herran jatkaa keskenään, onhan tuolla noita persoonoita enemmän kuin keskikokoisen mielisairaalan skitso-osastolla.

Comments are closed.