Koti Uutisia Kotimaa Poliisi on pidättänyt henkilön Merikarvian ruokasabotaasin tutkinnassa 

Poliisi on pidättänyt henkilön Merikarvian ruokasabotaasin tutkinnassa 

2

Poliisi on tehnyt Merikarvian ruokasabotaasitutkinnassa läpimurron ja pidättänyt yhden henkilön. Henkilön epäillään laittaneen leipomotuotteisiin ja makkaroihin ompelukoneen neuloja. Epäilty on vuonna 1950 syntynyt mies.

Neulat eivät poliisin mukaan ole päätyneet ruokaan valmistusvaiheessa vaan kaupassa. Tuotteet, joissa neuloja havaittiin, on myyty kahdessa eri ruokakaupassa Merikarvialla.

Miestä on kuultu tiistaina, mutta hän ei poliisin mukaan ole myöntänyt tekoaan eikä ole kertonut kovin paljon muutakaan.

Lähde: Yle 

2 KOMMENTIT

  1. Terävä sälli, jakeli ilmaisia kieliläväreitä. Siinä tulee helposti sanottua vihapuhesanoja, kun sattuu omalle kohdalle.

  2. Kaupassa tapahtuneet teot on nyt siten jo myöntänyt, mutta laskettu on tuo 1950 syntynyt tekijä vapaalle. Varastetusta tavarasta jäi yhä löytymättä miehen hävitetyiksi väittämät neulat ja yksi makkara. Siis varastettu leikkelemakkarapaketti. Luulisi että poliisilla riittäisi kriminologista hoksotinta tajuta, ettei makkaraa ole syötäväksi varastettu vaan samasta syystä kuin neulatkin. Rikollinen tai sabotööri joka ei liene muutoin ole näpistelijä varastaa tietenkin tavaran jota aikoo käyttää rikoksessa, jottei rikosta olisi yhtä helppo yhdistää tekijään.
    Tästä voisi päätellä, että merikarvian lenkkeilyalueen varsilla lienee vielä jossain neuloilla niputettuja makkaraleikkeleen siipaleita ja toimintaprofiililtaan selkeän häiriintynyt tekijä joka todennäköisesti ei koe katumusta on myös päästetty vapaaksi mahdollisesti ilman minkäänlaista asiantuntevaa psykologista arviointia. Näin ei ehkä olisi ihan välttämättä ollut pakko menetellä, koska sairas ihminen voidaan määrätä myös hoitoon jos rikos ei sinänsä riitä vangitsemiseen.

Comments are closed.