Koti Uutisia Rikos USA: juutalaislobby runnoi rikollisten äänioikeuden läpi – “Lisää vähemmistöjen valtaa”

USA: juutalaislobby runnoi rikollisten äänioikeuden läpi – “Lisää vähemmistöjen valtaa”

3

Juutalaislehti The Forward ylpeilee tuoreessa uutisessaan, että Floridan juutalaislobby on runnonut läpi radikaalin lakiuudistuksen, joka takaa äänioikeuden törkeisiin rikoksiin syyllistyneille. Juutalaisten mukaan laki tarvittiin, koska se lisää “etnisten vähemmistöjen” poliittista valtaa.

Koska mustat ja latinot syyllistyvät huomattavasti valkoisia useammin törkeisiin rikoksiin, on rikollisilta äänestysoikeuden evännyt laki aikaisemmin syönyt kannatusta kulttuurimarxistisilta poliitikoilta. Juutalaisjärjestöjen ajaman hankkeen myötä mustat rikolliset pääsevät viimein äänestämään päättäjiä, jotka kannattavat avoimia rajoja sekä rotumuukalaisten lisääntymistä tukevaa tulonsiirtopolitiikkaa.

The Forwardin mukaan perustuslakimuutoskampanjaa rahoittivat George Sorosin, Seth Klarmanin ja Stacy Schustermanin kaltaiset finanssijuutalaiset. Ruohonjuuritason kampanjatyötä tekivät puolestaan juutalaisjärjestöt, kuten reformijuutalaisten Religious Action Center, Anti-Defamation League, National Council of Jewish Women ja Join for Justice.

Reformijuutalaisten lobbausjärjestö juhlisti lakiuudistusta sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla Kol hakavod! eli “Hyvin tehty!” hepreaksi. Juutalaiset ilmoittivat avoimesti, että valtaosa 1,4 miljoonasta uudesta rikollisesta äänioikeutetusta on ei-valkoisia vähemmistöjen edustajia, jotka tulevat äänestämään monikulttuurisuutta kannattavaa demokraattipuoluetta.

Lähde: The Forward

3 KOMMENTIT

  1. Roiskeet suun limakalvon tai silmät välittömästi huuhdella. Vasta. Johtuen siitä, että geeli koostuu komponenteista, yksinomaan luonnollista alkuperää, se ei ole vasta-. Poikkeuksia ovat ne miehet, jotka kärsivät allergioista sisältämistä aineista. Älä käytä sitä saavuttaa 12 vuotta. http://titan-gel.info/titan-gel-miehille-arvostelut-mielipiteet-ja-kommentit Esi-isämme tiesivät siitä, eikä se ole senkään jälkeen menettänyt vaikutusvoimaansa. ELASTIINI – Tämä on ainoa proteiini, joka pystyy parantamaan kudosta. Lisäksi sillä on uskomaton kyky parantaa peniksen kosketusherkkyyttä ja kiihdyttää sen kasvua.

Comments are closed.