Koti Uutisia Rikos Pedofiili-Epsteinin juutalainen lakimies: ”Seksin suojaikärajaa alennettava!”

Pedofiili-Epsteinin juutalainen lakimies: ”Seksin suojaikärajaa alennettava!”

1
Alan Dershowitz.

Kansainvälinen juutalaisyhteisö on viime viikkoina pohtinut kuumeisesti, kuinka juutalaismiljardööri Jeffrey Epsteinin pedofiilikohu voitaisiin selittää parhain päin. Epstein on syyllistynyt vähintään kymmenien tyttölasten kauppaamiseen pedofiileille sekä raiskauksiin.

Juutalaisten kannalta Epsteinin saamassa julkisuudessa on hankalinta se, että globaali juutalaiseliitti on tehnyt pedofiilin kanssa tiivistä yhteistyötä niin pedofiilirikosten aikana kuin alkuperäisen kymmenen vuoden takaisen rikostuomion jälkeenkin. Yksi Epsteinin tärkeimmistä yhteistyökumppaneista on ollut hänen juutalainen asianajajansa Alan Dershowitz.

Dershowitz on saanut viime päivinä runsaasti kritiikkiä, kun lehdistö kaivoi esille hänen LA Times -kolumninsa vuodelta 1997. Juutalainen lakimies kirjoitti tuolloin, että seksin suojaikärajaa tulisi laskea tuntuvasti Yhdysvalloissa. Toisin sanoen eliittijuutalainen tahtoi laillistaa alaikäisten raiskaamisen.

Dershowitzin mukaan ”vapaaehtoisen seksin” harrastaminen ”puberteetin kokeneen teinin” kanssa tulisi olla laillista aikuisille, koska nuoriso harrastaa joka tapauksessa keskenään seksiä. Juutalainen ehdotti, että sopiva suojaikäraja voitaisiin laskea 15 vuoteen.

Tällä hetkellä yksi Epsteinin pedofiiliringin uhreista, Virginia Giuffre, syyttää Dershowitzia tämän raiskaamisesta tämän ollessa lapsi. Tuoreista pedofiilisyytöksistä huolimatta juutalainen lakimies on viime päivät kiivaasti puolustanut yli 20 vuoden takaista LA Times -kolumniaan, mikä on häkellyttänyt jopa vannoutuneimpia sionisteja sekä Epsteinin tukijoita.

Dershowitz perusteli suojaikärajan laskemista sillä, että alaikäiset saavat päättää myös aborteista. Juutalaisen mukaan ei ole loogista, että alaikäiset voivat tehdä abortteja, vaikka he eivät voi harrastaa seksiä aikuisten kanssa.

Epstein ja Dershowitz tapasivat alun perin vuonna 1996, kun pahamaineiseen juutalaiseen pankkiirisukuun kuuluva Lynn Forester de Rothschild esitteli heidät toisilleen. Amerikan vaikutusvaltaisimpiin rabbeihin lukeutuva Shmuley Boteach on vaatinut sionisteja jatkamaan Dershowitzin tukemista pedofiilisyytöksistä huolimatta, koska rabbin mukaan Dershowitz on osoittautunut vuosien varrella Amerikan ”parhaaksi Israelin puolustajaksi”.

Lähde: Forward

1 KOMMENTTI

  1. Pois jokainen kipapää planeetalta. Kuinka mailma jaksaa näitä sairaita paskiaisia.

Comments are closed.